Pokiaľ sa vám realita zrovna nepáči (ako momentálne mne), ako od nej utiekate? Čo robíte, aby ste zabudli na problémy, nemysleli na všetko zlé a neskončili v depke? Alkohol je samozrejmosťou, podobne ako drogy, takže mimo toho.
@etelnair haha, tak som to nemyslel ako čakal som že mi sem začnete písať že drogy a alkohol, lebo to aj mňa napadlo ako prvé pri tej otázke, preto som to napísal do popisu, nech sa tu tie odpovede neopakujú...drogy neberiem, alkohol si občas vypijem
prečo by som utekal od reality? To akoby som utekal od pravdy a to mi netreba, ak sa chcem dostať do iného sveta prečítam si knihu a dobre sa vyspím. ja utekám len pred smútkom a to aj tak iba píšem blbosti a pozerám smutné filmy, takže mi s tým nič nepomôže
@purenarcissism utiekate, utekáte, to je úplne jedno ako to napíšem, otázke rozumie každý, tak nevychytávajte somariny a radšej napíšte niečo zmysluplné a zaujímavé, mladá slečna...
väčšinu času si tú realitu upravujem prostredníctvom fantázie (čiže snívam)....a potom keď sa do nej vrátim naspäť, tak sa z nej vypisujem, najčastejšie prostredníctvom básní.....no a alkohol je tiež občas nápomocný..
športovanie, alebo zamestnanie sa nejakou riadnou brigádou (ak vtedy nejakú mám)...a ak nie,tak sa idem prejsť niekde kde som ešte nebola..alebo si pustím nejaký dobrý film...alebo počas školského roka je dobré sa zamestnávať učením
dlhá prechádzka v prírode, knihy, hudba, cvičenie ale aj také ženské veci ako nakupovanie, veci okolo módy a hranie sa s vlasmi (v zmysle vyskúšajme nový účes) a čo je čudné, dokonca aj upratovanie ma dokáže odpútať od reality
inak nechapem preco je vo zvyku problemy riesit alkohol, ked asi kazdy vie, ze vacsinou alkohol pocity len zviacnasobi. ked su zle, tak budu este horsie.
a inak hlavne na jesen dost casto utekam od reality, pretoze ma priroda dokaze @bebekex URPUTNE nadchnut keby to bolo mozne, kazdy,kto ma problemy, mal by cestovat.
Kreslenie, hudba, čítanie, hranie hier na pc (občas), pozeranie simpsonovcov, grifinovcov, futuramy, ísť von preč od ľudí, spanie, drogy v žiadnom prípade, alkohol občas keď už mi nie je pomoci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a ja nežijem v realite vôbec, zvyčajne som vo svojej hlave, tam je dobre, potom mám kamarátov-moje knihy...to stačí
a ešte hudba
a rozhovory s umelcami en général.
» bryanlewissaunders.org/drugs...
smútok? hudba.
zmätok? písanie.
alebo kombinácia všetkého. a občas niečo navyše.
ptm hudba,filmy,knihy.. zabudnem aspoň na chvíľku.
ďalej sú to kamaráti skvelý elixír. hádam ten najlepší.
a nerada sa k tomu priznávam,ale cez víkendy občas aj alkohol.
a inak hlavne na jesen dost casto utekam od reality, pretoze ma priroda dokaze @bebekex URPUTNE nadchnut keby to bolo mozne, kazdy,kto ma problemy, mal by cestovat.
a k tomu zavináču- môžem len súhlasiť.