keď som práve nejak pekne ostrihaná že sa mi to fakt páči tak just budú rásť rýchlo aby to už také pekné nebolo, ale keď ich chcem mať dlhé tak budú rásť pol centimetra za pol roka...
@n0win0u tak na dĺžke sa to nejako neprejavuje, ale vidím odrasty, inak sa zo svojej dĺžky tiež veĺmi nehnú (hoci to je možno tým, že zastrihávam)
a... jedine hnojiť, len ono každý má inú dobu, koľko vlas rastie, niekomu by bez strihania a ničenia dorástol až po zem a sú ľudia, ktorí sa môžu i na hlavu postaviť a nepohnú sa z dĺžky po lopatky.
Možno ty nie si tá druhá kategória, len sa ti konce olamujú a preto pôsobia, že nerastú, tak skús sa o ne viac starať, možno pomôže
mne rastu asi 2x rychlejsie ako beznemu cloveku, fakt a hlavne po tom ako sa ostriham.. neviem, asi mam nejaku zazracnu schopnost ako Harry Potter ale nevyhoda toho je ze musim casto farbit..
Rastú mi po určitú dĺžku a potom už ani za nič, neviem čím to je Ale taká ofina mi rastie strašne rýchlo, ked ju dám ostrihat tak za 2,3 týždne narastie tak ako bola pred strihaním proste ked chcem aby mi rástli vlasy nerastú, ale ked ofinu chcem krátku tak narastie hned
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
čo je síce priemer, ale brala by som viac
a... jedine hnojiť, len ono každý má inú dobu, koľko vlas rastie, niekomu by bez strihania a ničenia dorástol až po zem a sú ľudia, ktorí sa môžu i na hlavu postaviť a nepohnú sa z dĺžky po lopatky.
Možno ty nie si tá druhá kategória, len sa ti konce olamujú a preto pôsobia, že nerastú, tak skús sa o ne viac starať, možno pomôže