@trdelniiiq ja som to tak robila minule, a prišlo mi úplne zbytočné rozmiešavať to osobitne, keď to je v podstate to isté, akoby som to rozmiešala rovno v hrnci v studenom mlieku
@gagrr ked to robis osobitne, je mensia sanca, ze sa ti spravia hrudky a ked este mas ten stary hrniec, do ktoreho nalejes vodu, aby sa ti nepripalilo mlieko, tak v tom uz spravis uplne jemny puding par excellence
@trdelniiiq cukor máš lepšie dať do mlieka, ktoré sa varí. v podstate ti nič neostane von v nádobe, kde si rozmiešaval puding a po druhé sa rýchlejšie roztopí
@gagrr rozdiel je v tom, že v malom množstve mlieka to rozmiešaš lepšie a nebudú sa ti robiť hrudky.
@trdelniiiq@grietusha už chápem vždy mi to pripadalo ako zbytočnosť, ale ak budem mať tú česť variť v nejakom super starom hrnci, tak to asi začnem praktizovať
ale síce mi nikdy neprihorí (teflónové panvice sú super!), ale často tam mám hrudky a nechce sa mi dlho čakať, takže to spravidla odstavím zavčasu a teda mi to nezhustne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
cast mlieka, tusim 1/3 mimo s cukrom a pudingom
zvysok mlieka na sporak, zovriet, potom pridat ten rozmiesany puding a varit kym nezhustne
@gagrr rozdiel je v tom, že v malom množstve mlieka to rozmiešaš lepšie a nebudú sa ti robiť hrudky.
Ale musím povedať, že puding mám povolené variť len vo výnimočných prípadoch. Po mojom pudingovaní sa nedajú umyť hrnce.
ale síce mi nikdy neprihorí (teflónové panvice sú super!), ale často tam mám hrudky a nechce sa mi dlho čakať, takže to spravidla odstavím zavčasu a teda mi to nezhustne
čo mi je jedno, aspoň to stačí potom vypiť
Mimochodom, lieskovoorieškový puding z Albertu je top.