ako veľmi potrebujete byť každý sám a venovať sa vlastným aktivitám, mať vlastný okruh priateľov, mať trebárs aj v domácnosti vyčlenený priestor sám pre seba?
Je to pre mna dolezite, ale myslim, ze to mame v ramci medzi vybalancovane. Mame obdobia, kedy sme len spolu dlhsie a potom sk do toho dame vlastnych priatelov, sporty nech sa to trosku vybalancuje
ja potrebujem byť sama ale že úplne sama a bez mojich priateľov ale ty myslia akože bo vzťahu, ja celkovo, strašne rada idem sama do hor keď najradšej nechcem ani nikoho stretnúť a už vôbec s niekým ísť a na tejto stupnici je aj 5 málo neviem či to je v povahe alebo v znamení ale strelci sa vraj (na to ako veľmi sú spoločenskí a priateľskí) oveľa častejšie nudia v spoločnosti ako sami
aj keď som bola vo vzťahu a aj keď by som bola teraz, tak by som potrebovala veľmi tolerantného partnera ktorý by mi dal fest veľa priestoru a voľnosti pretože inak by som ten vzťah musela ukončiť, pre mna je jednoducho sloboda a samostatnosť úplne naj priorita
Ja potrebujem byť často sám. A tým myslím úplne bez každého. Inak začnem byť nervák. Väčšinou to riešim tak, že sa idem voziť, zapáliť si, niekam do prírody, na urbex...
to je taký paradox trochu lebo som zvyknutý byť sám a vyhovuje mi to, a posledných 15 rokov tomu nebolo inak, občas mám chuť na spoločnosť tak niečo podniknem s kamarátmi .... ale keď som bol vo vzťahu chcel som byť s priateľkou čo najviac, čo je aj asi aj pochopiteľné kedže sme sa mohli vídat len cez víkend (praca nedovolila inak) nebola to chorobná potreba ale tie potreby, predstavy aj povahy sme mali iné tak si opäť uživam single život
čiže ak by som mal odpovedať na anketovü otázku tak by to bolo 1-2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Od malicka, ked som niekde bol tyzden, dlhsie na prazdninach tak uz som chcel vypadnut a mat pokoj, robit si co chcem.
A ist niekde sam je uplne super vec.. no vela ludi to nevie pochopit .. sice s dalsimi ludmi si take zazitky ale spomienky zostavaju.
čiže ak by som mal odpovedať na anketovü otázku tak by to bolo 1-2