Takze mam 17 rokov za chvilu 18 a mam takyto problem no vlastne to neni ani problem oproti tomu co maju ostatny ludia, ale predsa sa vas spytam....Mam dvadsat rocneho chlapca a iba teraz nedavno sme sa dali do kopy, jasne ze sme spolu uz aj spali vlastne
prečoo mám pocit že faKe? ale taK nechajme taK aK je to true taK sa nechváľ hej?! no taK hádam si nenájde inú ale taK to niKdy nevieš nerieš to omg 17 ročná užíííííívaj si života načo je ti vzťah?
akoze zaujimavy pribeh ale nesedia mi ma tri veci a to : vyspali ste sa spolu po chvily chodenia, lubis ho po chvily chodenia, a uz si sa tolkokrat sklamala bla bla...
načo myslíš hneď na sklamania? užívaj si kým máš vzťah a podľa tých vecí čo si písala ťa určite ľúbi aj keď ja by som nechcela nikoho z mafie, ani nikoho kto pije
awoj,....aj ja mam mafiana...ale to nieje podstatne len poslednu dobu si nevie so mno ani pisat a ked mu poviem ze pridem tq ma vzdy vyhovorky...je chory ide tam ide hentam...trva dva tyzdne co sme sa nevideli a mam pocit ze ma ma na haku...neviem co mam robit...ked sa ho pytam co m je ci sa chce rozist povie ze nie...vravi ze ma teraz taqe obdobie ze je nervozny...nwm som z z neho debil (
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
v podstate este suhlas s @3