Nechcem aby vám to vyznelo akože si týmto hľadám priateľku, ide skôr len o to, že ma zaujíma názor dievčat aby som vedel čo očakávať ak dôjde k tomu že sa týmto budem musieť nejakej "pochváliť". Ako mladší som sa za to hanbil, absolútne nikto o tom ani ne
Ja som si to precital, bol som zvedavy, co o tom moze tolko trieskat. Mam kolegu, ktory o to prisiel v 26 na svojej svadbe. Pre neho normalne, pre mna nie. A co? Kks proste si uvedom inu vec - ak ta niekto bude v 25 chciet, bude ta brat aj s tvojou minulostou. A v nej mas mozno aj podstatnejsie veci ako to, ze si panic.
Ale vobec by som sa nebal skusenej zenskej, kamo, ta ta inak vycvici!
Tie 14, 15 si nevšímaj. Ak by boli rozumnejšie, tak by sa nad takým niečím ani nezamýšľali a užívali si ešte to jedinečné a čarovné detstvo, ktoré sa tak rýchlo stratí, ani nevieme ako
normálne v pohode, ale takého chlapa by som nechcela..mala som jedného takého, pre ktorého som bola tá prvá, ale čo ja ví.m..dosť som mala výčitky z toho, že ja som bola jeho prvá a on môj ne... a keď sme sa rozišli tak to bol ešte horší pocit...
@pannikto zalezi na babe. Mladsie rocniky to beru ako nevyhodu, starsie skor ako vyhodu. Pekne to napisala @harper v @25 . Osobne som tiez zacal neskorsie sex. zit ako je zvykom u dievcat a specialne v dnesnej dobe.
este raz: zalezi na osobe, zalezi na situacii a tak je to normalne, niekomu to pride dokonca mile
Dočítala som to a záležalo by mi na tom, či by mi dotyčný oznámil, že je to kvôli náboženskému presvedčeniu, to by sme si asi nesadli Inak mi stačí mať toho človeka rada, veď s ním nie som len kvôli sexu, aby som dopredu hodnotila jeho kvality, takže počiatočná neskúsenosť nie je tragické mínus, ale len suchý fakt. Vlastne, možno by to aj bolo plus, vedieť, že určite nebudem horšia, než tá predo mnou
@30 A podľa mňa to asi nebude ani tak mladšími ročníkmi, ako tým, že akurát tie baby, ktorým si to oznámil, sú proste úplne iného založenia, ako ty a zjavne si chcú viac užívať.
@6 je to v pohode.. na druhej strane.. neviem, ci by som do takeho vztahu isla pretoze uz mam nejake tie zarezy nas postelou a mam pocit ze by ti to po case mohlo vadit.. aaalebo vrtat v hlave ake to je s inou
No, nájsť si babu v tvojom veku, ktorá by bola panna a všetko by ste spolu objavovali by bolo pekné, len dúfam, že na tom moc nelipneš, lebo ľahké to byť nemusí.
A asi by to viacero dievčat bralo ako nevýhodu, ale tým sa nenechaj odradiť.
podla mna na tom nie je nic zle, poznam dvoch takych Ale pride mi to aj trochu divne, ved to tomu cloveku nechyba? v 25 by si uz mohol mat vazny vztah aj s tymito vecami
@trubka91 smejem sa na tebe, pretože "Ja osobne by som s mužom ani nechodila, keby nebol panic." je tá najprijebanejšia požiadavka akú som kedy videl... Jakože zaľúbiš sa, bude pre teba ten chalan ideálny, ale v momente keď zistíš že nie je panic tak ho necháš ? Uvedom sa
Ja by som si s takým tiež nezačala. Ale na druhej strane, keď nejakú nájdeš a nebudete sa o tom baviť na prvom "rande" tak by to mohlo výjsť. Kvôli tomu že si panic by ťa snáď žiadna do pekla neposlala... Ale kto vie.
vetkym, ktory napisali, ze "nie je to normalne" a podobne keci, chcem tymto venovat jeden velky ROFEL - ...
kokos... kedy sa uz len ludia hodnotili podla ich dosiahnutych sexualnych skusenosti? ak niekomu ide len o to, aby mal/a v posteli skuseneho draka/cicu , tak potom si toho, kto tie skusenosti nema, no je dobry clovek v inych veciach, voebc nezasluzi.
moj nazor - nevidim na tom absolutne nic nenormalne, zle ci odpudzujuce z ludi s takym nazorom sa smejem
urcite si stoj za svojim a zi si podla svojich hodnot a nehlad na inych.
@smajdalf Uvedom sa Ty. Každý má na to iný názor, mne na tom záleží. Možno by som sa nad tým dokázala povzniesť, ale oveľa, oveľa... krajšie je, keď sú obaja čistý a majú si čo darovať.
Dočítala som to celé, lebo ma fakt zaujímalo, čo tam toľko píšeš
Nie je to nenormálne, akurát to nie je bežné, aspoň nie v tejto dobe keď podaktorí začínajú sexuálne žiť v 12tich (áno, narážam na celkom konkrétych ľudí v mojom okolí).. Nepovažujem to za zlé, ani za dobré, je to celé o tom ako sa k tomu postavíš ty. Celé je to o tebe. Pokiaľ si na to, ako píšeš hrdý, tak je to asi dobré, ale ja by som asi panica nechcela už len kvoli tomu, že by nebol ani zďaleka môj prvý. O to horšie by to bolo, keby chcel potom za každú cenu zostať, mala by som výčitky, že som ho odjebala. Poznám sa a viem ako strašne mi vadí, keď sa mi chalan po sexe ešte ozve, mám z toho vždy taký divný pocit, preto by som panica jednoducho mať nemohla, možno keby som bola zaľúbená, ale obávam sa, že to tak skoro nebude
@trubka91 zas až takto to nehrotím, moje jediné kritérium aby to bolo s tou pravou, a nie len niečo príležitostné. No tvoj postoj beriem, a držím palce aby si našla takého čo pre lásku k tebe vydrží s tým počkať tak dlho
@abbey4real tie 14 a 15 to brali ako vážnu prekážku, a v podstate všetky ostatné staršie to brali akoby nič, že je to zlaté, ale či by takého chceli som sa nepýtal.
@azizi presne tak oni to tie nadržané aj tak väčšinou neskôr ľutujú, no už s tým nič nespravia
@14michelle03 smiem vedieť kvôli čomu ste sa rozišli?
@harper taký názor som potreboval počuť takú hľadám a chcel som vedieť či ešte také sú.
@coloredbrain To by aj sedelo lenže niekto to berie ako prekážku, a iný zase ako výhodu, takže v podstate pre niekoho som horší a pre niekoho lepší, tak nájsť dievča čo tomu bude rada a tak to bude moja výhoda
@anzu ty si ma pobavila Nie nieje to pre náboženské dôvodyproti sexu nič nemám a láka ma viac než dosť len nemienim vbehnúť do hociakej vyhýbam sa pochybným vzťahom, dnes je takých minimálne 50% a to si myslím že som to dosť podstrelil. A čo sa týka toho veku, myslím že tie mladšie ozaj viac chcú skúsených no samozrejme nevravím že vždy, je to celkom logické, mám aj kamarátku ktorá tiež dosť rada sex, aj nezáväzný a napriek tomu ľutuje že sa stým v mladosti uponáhľala a s tým nesprávnym
@dragonfly1 myslím že takto to nieje, ja viem že to je v pohode, pretože sám by som bol len a len rád keby moje dievča bola panna, bol by som z toho vo vzťahu o 1000x pokojnejší, takže som rád že aj ja sám to môžem ponúknuť jej.
@tunidlo nie nelipnem na tom, síce ešte do nedávna to tak bolo, ale uznal som že to už tak nemôžem, takže som vyrovnaný s tým že pannu zrejme nenájdem, no aspoň aby to nebola taká čo si to rozdá s niekym len preto aby sa uspokojila, sex beriem len ako súčasť dobrého vzťahu ktorý funguje a bez vzťahu také dočasné uspokojenie nemá význam. No stále o takej snívam ale to je jedno
@frez čo dodať, plný súhlas. Pretiahnúť nejakú nieje problém, tak neviem prečo si myslia že sú niečo viac keď ono to je v podstate presne naopak ale v normálnom svete, nie v tom ich.
@ladyfox jedna z mála osôb na birdzi čo číta aj medzi riadkami
@cathy heh nieee toto asi nebude môj prípad keby som nevedel čo chcem a stačilo by mi to že sa nejakej páčim a ona mne tak už mám niekoľko vzťahov za sebou lebo pár ich už prejavilo záujem.
@stexie aj na tom je niečo pravdy, ale zase ja by som sa cítil zle keby som vedel že ona radšej skúsenejších hoci pri mne prižmúri očko, to by nedopadlo dobre.
a @zuzka2403 radšej nerefreshuj stránku, nerobí to dobrotu
@pannikto mas urcene svoje hodnoty a priority, tie zeny, kt. ich amju odlisne, tak ti asi vyhovovat nebudu a mozes sa na ne vykaslat.....ako sam vidis, dnesne dievcata nemaju hrdost, je im jedno s kym sa vyspia, ich hodnota je uplne ina ako tvoja (ty potrebujes na zivot a partnersky zivot vyssie hodnoty ako sex.....aspon nie si bezduchy ....myslim, ze je to ok a je to tvoja vec, boli sme tiez s manzelom pre seba prvi, sme spolu dlhe roky a nas manzelsky zivot je po kazdej stranke plnohodnotny ...verim, ze najdes pre seba partnerku seberovnu, v dnesnej dobe ti moc nezavidim...budes to mat tazke ...ale hadam sa este taka najde (a myslim, ze ano
@pannikto to mi došlo, že u teba to tak nebude, to by si sa hore vyjadroval inak, ale vo všeobecnosti som sa cítila povinná to spomenúť a netvrdiť, že sa každému takému hodím okolo krku
kamarátkin frajer mal 24 keď prišiel o panictvo a tiež na tom kamoška(jeho prvá,on bol jej prvý) nič zlého nevidela...a vida,sú spolu už 3 roky a šťastný...
@trubka91 možno ? ak by si ho nechala len za to že pred tebou niekoho mal tak si tá najväčšia krava... Asi sa idem obesiť... Nie som čistý a nemám čo darovať (ach)
@smajdalf Nie je nič zlé na tom, ak si niekto svoje telo necháva pre toho pravého. Nebohá sesternica môjho ex bola panna v 30, lebo nebola dovtedy zamilovaná..
Aj ja niekedy ľutujem, že som taká aká som, ale meniť sa nebudem. Ale prístup takých ľudí sa mi páči..
@ladyfox zlatko ja nehovorím že je zlé byť panic až do svatby... Ja hovorím že je priam zvrátené povedať, že by si nechodila s chlapom ktorý už nie je panic... Zoznámiš sa, zamiluješ sa a po pol roku príde na otázku či je panic.. Už máte spolu čo to odžité, a ak od neho len kvôli tomu od neho odíde, tak to nemá v hlavičke v poriadku...
Mne nejde o to že on je panic, mne to vôbec neprekáža...
@pannikto No vnímam takého človeka ako človeka normálneho, len ten nick možno nasvedčuje tomu ( pripomína mi to dielo Jozef Mak-človek milión si...), že ty sám sa tak neberieš... a tej pravej by to určite nevadilo a ak áno, nebola by to tá pravá, tak to treba brať...
tiez som a nevadi mi to, ked to pride tak to pride...ale keby mi niaka zena povedala, ze za to nechce byt so mnou, tak by som ju tak vyj**al, ze by nikdy ziadneho ineho nechcela
@natyn samotne panictvo mi nijak nevadí, vadí mi že som sám...
@zajkousko ak bol ten filip na mňa, tak sorry sklamem ťa netrafil si
@lucina223 v 24 ešte narazil na pannu? jooj to je šťastlivec, kde také rastú?
@martina41 36 preboha, tak dlho hľadať dúfam nebudem musieť! už teraz som z toho dosť hotový I keď nepotrebujem zase o to prísť nejak čo najskôr, dostatočne ma upokojí ak si nájdem priateľku a potom už budem kludný lebo budem vedieť že skôr či neskôr k tomu dôjde
@smajdalf ale nekritizuješ tie ktoré tu napísali že s panicom by si už nič nezačali
@antifunebracka Ale to sú hlúposti 100 ľudí 100 chutí. Jedna z toho mála ktorej som to prezradil lebo to zo mňa vytiahla sa do mňa práve pre to zamilovala, a nebola to žiadna panna ale naopak, a najradšej sa so všetkými bavila o sexe čo bol dôvod prečo som ja záujem nemal, chcel som ju mať aspoň za kamošku ale ona sa urazila... v podstate ju chápem.
@aguri500 lenže ja na to hrdý ozaj som, a takými ako ty pohŕdam a ich názor ma absolútne netrápi ľutujem dievčatá čo narážajú na takéto lacné osoby a potom zostávajú sklamané že s akými hlupákmi sa dajú dokopy čo ich nakoniec s inou podvádzajú lebo nie sú schopný si nič priznať a už vôbec nie druhým, ďalej radšej nepokračujem vedel by som o tom napísať ešte veľmi veľa
@medicus jasné takto to aj beriem ak nejakej na mne niečo vadí, vadí to aj mne a nemám záujem o vzťah, a zároveň to rešpektujem a nemám problém s takou zostať kamarát
@pannikto na co si hrdy ??? ze si nikoho nevies najst??? takto maskujes svoje komplexy??? sorry ale to nie je len o cakani na tu pravu ale je to o tvojej neschopnosti...
btw nie je nic krajsie stretnut tu pravu osobu ale cakat do 25 to je divne a hovori to o niecom...
teda nemáš fotku... tvoj výzr by niečo napovedal viac.
Ale- pokiaľ sa takto o tom rozpisuješ, spomínaš dobré kamarátky a to, že si s babami rozumieš viac, ako s chalanmi a že sa teda rozprávate (lebo rozumieť si viac s babami, ako s chalanmi znamená aj/alebo to, že s nimi chrápeš často- nie je tvoj prípad) mi nejak napovedá, že si zo slušnej rodiny, otca asi nemáš, mamka sa stará, žiješ najskôr doma a je ti tak dobre.
Nasleduje... si veriaci... nie veriaci, ale veriaci, čo zájde aj do kostola... častejšie ako 2x za rok... Proste slušný chlapec...
Ak nechceš byť panic a je ti to takmer lautr ako o panictvo prídeš, tak choď na diskotéku, obleč sa ako človek, nie ako mumák a ožer sa jak bomba, tak, aby ti nebolo ani rozumieť... rob to aspoň pol roka a potom sa z teba stane diskofil a pičky pôjdu aj za tebou...
Len dúfam, že nie si z Prešova, alebo Starej Ľubovne a tak podobne...
nevidím v tom žiadny problém zatial som mala len panicov a neviem si predstaviť že dotyčný už mal nejaku babu a robil to iste s ňou to čo ja....mam taký blok....
Je to v pohode ty na to budeš mať dobrú spomienku, že to"poprvé" bolo s babou ktorú si ľúbil, obaja ste si to užili atd..a nie ako dáka 14-ročná super cool "slečna" sa ožerie ako prasa dakde v krčme u nich na dedine a následne dá každému kto o ňu náhodne zakopne
Btw je to úplne normálne a ak by ťa dáka len kôli tomu odmietla tak ju môžeš obsrať
co ti povim nato , no ja som tiez panic a mam 20 ale teda hrdy nejsom skor sa hanbim za to , lebo seci okolo mna uz to maju davno za sebou ale tak to vyzera ze ked sa dozijem 25 tak tiez budem stale panic , proste nemam odvahu a kazda baba by sa ma asi zlakla kebyze ma vidi bez oblecenia
Na panictvo v tvojom veku môžu byť podľa mňa tieto dôvody:
- presvedčenie alebo náboženstvo (v tomto prípade okej)
- si naozaj strašne škaredý (o tom pochybujem)
- si asexuál (o tomto tiež pochybujem)
- máš nejaký psychický blok (odporúčal by som to riešiť, život bude krajší a jednoduchší)
Trochu sa rozpíšem, pretože si myslím, že k tomu mám čo povedať:
Vopred sa ospravedlňujem všetkým 14-15 ročným, ale vo veci panenstva - brať ich názor za smerodajný v tvojom veku 25 rokov, to nemyslíš vážne...
Čo sa týka tvojej hrdosti na tvoju nepoškvrnenosť - nechcem sa ťa dotknúť, ale to je narcizmus. Nie je to o nič lepšie alebo horšie, ako keď o to prídeš skôr.
Takisto odporúčam sa začať zmierovať s tým, že takmer všetky dievčatá v tvojom veku majú za sebou už pomerne pestrý milostný život a mal by si sa naučiť s tým žiť. Inak sa ti môže stať, že žiadnu vyhovujúcu týmto kritériám nenájdeš a navyše zbytočne odpíšeš množstvo skvelých žien...
@aguri500 No tak pozri, niekto vie čo hľadá a ide si zatým bez odbáčania, iný nevedia čo hľadajú tak skúšajú jednu za druhou a absolútne netušia ako to skončí, a hlavne ich to ani zjavne nezaujíma, keby to vedeli ich partnerky, hneď by bol koniec. To že ty môj stav považuješ za nechopnosť nehovorí nič o mne, ale o tebe. Sú isté veci ktoré prichádzajú v puberte, deti sa vyťahujú čo sa im podarilo, (v tomto prípade samozrejme pretiahnuť babenku na diskotéke) a toto detské meranie si ega (čo som samozrejme zvykol aj ja) obyčajne odíde aj s pubertou, no niektorým chudáčikom do žiaľ bohu zostane navždy. Ja si vážim iné hodnoty, také čo sú vzácnejšie, zriedkavejšie, u niekoho s postojom ako máš ty, také byť rozhodne nemôže a keď to u niekoho nieje, jeho názor pre mňa nemá absolútne žiadnu váhu. Môžeš to ísť natárať 14 ročným chlapčekom, pre tých budeš king a tvoje reči vezmú ako slovo božie.
@hov ädo hm zaujímavý postreh, tak poďme na to: Vravíš že rozumieť si s dievčatami znamená s nimi spávať, ono to je vlastne naopak, rozumiem si s nimi lebo viem počúvať a neťahám ich do postele Otca mám ale je skôr takým duchom v rodine. Veriaci nie som, do kostola chodím raz za rok kvôli mame a už viac krát som si vravel že v neho neverím... a ako to je teraz, ani sam neviem.
Panictvo nieje môj problém, nepíšem tu kvôli tomu že ma to trápi, netrápi, len ma zaujíma názor dievčat... čo mi môže napomôcť pri hľadaní
Vymetať diskotéky na východ určo neprídem neboj a vlastne ani nikde inde. A môžeš kludne vysvetliť.
@henricha ty mávaš len takých, a ja by som bol vďačný za čo len jednu ako sa ti to darí ale veru takáto kombinácia ma nikdy nenapadla, že môže byť dievča ktoré i keď nieje panna môže mať nezáujem o skúsenejších a dávať prednosť panicom bez nejakých úmyslov, aspoň takúto spoznať a možno by som spával kludnejšie.
@mademoisellemoi hej hej takto nejak si to predstavujem chcel by som mať na to peknú spomienku naveky, neľutovať to ako väčšina.
@torpedo08 s odvahou som na tom podobne, teda aspoň ak by som mal náhodne nejakú zbaliť, to by som sa neodvážil, ale také mi je asi aj tak na nič, nechcem babu čo sa nehá len tak cudzím zbaliť.
@whisper alebo piata možnosť, čakám na tú pravú načo sa mám ponáhľať jejda ľudia zobudte sa, môj životný ciel nieje žiť ako ostatný aby som pre nich nebol divný, môj cieľ je mať pri sebe dievča s ktorou budem šťastný všetko ostatné je nepodstatné, a záležať mi bude len a len na jej názore na veci čo sa týkajú mňa, čo iných do toho kedy o to prídem a podobne, ich názory absolútne nijak nesúvisia s tým či budem ja šťastný, to bude len na jedinej osobe. To že oni považujú niečo za správne, je len v ich hlave, pre každého je správne niečo iné a ja viem čo to je pre mňa, a tí čo názor nemajú, ti sa pridávajú k väčšine a ani nevedia prečo no hlavne že sa niekam zaradia aby sa cítili cool
@aguri500 aha tak potom takto, ak by som narazil na dievča po akom túžim, tak ani moja hanblivosť by ma rozhodne nezastavila... Ja sa chytím príležitosti ak sa naskytne, no ona sa ešte nenaskytla.
a ešte k @whisper ja a narcis? erm to nie mám kamošku ktorá sa tým aj chváli a s ňou som si rozhodne podobný neni skôr sa vo väčšine veciach podceňujem. Aj tak je to lepšie než sa preceňovať
A nehľadám si dievča v mojom veku, toto bude zas nejaký môj blok, čím mladšia tým som tomu radšej... ale len ak má niečo v hlave, niečo dosť
nerozumiem prečo sa panenstvo spája s hrdosťou.... tieto veci sa príliš preceňujú... a hlavne nerozumiem otázke v nadpise: ako vnímate....? to je bežné, že ludia sú vnímaní na základe sexuálnych skúsenosti?! aha...
myslim si ze nebude chyba v dievcatach, toto je predsa uz dost pokrocily vek.. si na to hrdy, ale neviem, ci mas byt na co.. ak si panic kvoli tomu ze ta ziadna nechcela tak to nie je moc byt na co hrdy
@luc.ka to slovo hrdý možno nieje správne, skôr to neriešim, netrápim sa tým, nie som hrdý na to že som vydržal tak dlho, ale som rád tomu že si to šetrím pre dievča čo za to bude stáť. A panictvo ma prestalo trápiť momentom keď to zo mňa vytiahla prvá kamoška, pretože jej sa to zdalo atraktívne (tá už mala za sebou vzťahy a jeden prebiehajúci) tak som zistil že to nie vždy musí byť môj handycap
Neveríš, no tak mala by si začať aj keď som chlap, nie sme všetci rovnaký
@terezkazozv myslím že úplne nepodstatné otázky z tvojej strany, mne nejde len o to ako ma vnímaju pre toto, len v tomto momente ma pre zmenu zaujíma práve toto a áno máš pravdu hrdý nieje správne slovo, upresnil som to vyššie v tejto správe.
@hoperpohroma nie, som panic preto lebo ja som nechcel žiadnu čo chceli mňa A chyba? aká chyba? Ak je človek panicom musí to byť pre nejakú chybu? Nie, je to úplne normálne, lebo každý má iný pohľad na vec.
Vnimam ťa veľmi nechápavo ako to môžeš vydržať. Myslím, že by som sa už v 20tke zbláznl z nadržanosti.
Vidim v tebe podobnú vec ako v mojom spolužiakovi. Pre neho tiež neexistuje taká ,ktorá by vyhovovala jeho najivnej predstave nežnej, inteligentnej milujucej krásky.
uprimne mi povedz, čo pre to robíš, aby si si nejakú našiel? Alebo ti tvoj sučasny stav plne vyhovuje a si šťastný? (TS!)
čitala som text aj par komentov ....a poviem ti že to nie je divné, pre mňa je divné ked napíše 15. môžem byť tehotná? alebo ked 16 tky rozoberajú ako kde a s kym sa vyspali ....mne toto príde divné..... dnes je všetko zvrátené, záleží od povahy ženy ako sa na danú situáciu díva... ženy by chceli mať skúseného ale nie zas typ "kde prídem tam pichnem" ale nemalo by sa to posudzovať podla skúsenstí ,, ved s nou nebudeš cely život ležať v posteli .... záleží od toho ako si sadnete povahovo a to ostatné príde samo .... držím palce aby si našiel tú ktorú hladáš .....a inych si nevšímaj robia zo seba machrov
@pannikto no ja ked si predstavim za internetom chlapa co ma 25 a je stale panic, tak hned sa mi v hlave vybavi obraz nejakeho odpudiveho jedinca ktory sa chvali tym ze je panic, ja sice neviem ako vyzeras, ale chcela som tym povedat ze je vela takych ludi co sa tym chvalia alebo su na to ohromne hrdi, a pritom ani nemaju nejako byt na co
@lucina223 som rad, ze suhlasis a neber to v zom, ale mam taky maly dotaziik nie stastny, ale stastni neber to tak, akoze chcem do teba rypat, proste mi to kole oci, musim to opravit mier
@popoluska15 Ďakujem za zrelý názor jasné tiež nechápem čo vidia na skúsenostiach, ak chcú niekoho na jednú noc tak ok to je logické, ale ak niekto hľadá lásku a pozerá pri tom na skúsenosti v posteli je to dosť na hlavu, lepšie je si daného partnera naučiť po svojom. A navyše sex je niečo čo sa dokáže naučiť snáď každý... To že je niekto skúsený, nezaručí že to vie dobre. Tí si to väčšinou len myslia a tak to nijak nespestrujú aby to bolo ešte lepšie.
@hoperpohroma rád by som zverejnil foto, zrejme ma tu aj tak nikto nebude poznať, ale to asi radšej nie, načo. No kto si získa moju pozornosť a dôveryhodnosť tomu ju nemám problém poslať.
nerozumiem, prečo by sa ľudia vôbec mali chváliť alebo naopak, osočovať a ponižovať za ich sexuálny život. nie je to úplne jedno? predsa... predsa sú podstatnejšie veci, ktoré by ma zaujímali na človekovi, či už ho mám brať ako kamaráta, priateľa, partnera, nepriateľa...
@rothschild ja som si dievča začal tak skutočne hľadať ani nie tak dávno, možno 2 roky dozadu? A von chodím minimálne, kamoši sú z iného cesta a už ma prestalo baviť sa prispôsobovať ich typu zábavy. A kým som chodieval s nimi von, možno som ponarážal na pár báb, ale keď sa zamyslím, žiadna z nich sa nezdala byť pre mňa vhodná a ja pre ňu. Za tie posledné 2 roky som spoznal 2 dievčatá ktoré odpovedali mojim nárokom, obe z druhého konca slovenska a dlhodobo šťastne zadané. Žeby náhoda? Len blázon by takéto dievča nevedel oceniť
@loollindussiq aj ja poprosím odpoveď do TSky to ma zaujíma ako to ide 14tkam
@otvoreneokno riešia to zrejme preto lebo každý vie že niekomu to vadí, niekto je tomu rád, inému to je jedno. Až budú mať ľudia rovnaký názor, potom by bolo logické že by to nikto neriešil
mimochodom ďakujem všetkým za reakcie, ani vo sne by ma nenapadlo že ich bude až toľko A ak niekto ešte chce tak nech sa vyjadrí, ja budem len rád. Poprípade do TS.
@lucina223 to je jedno su dvaja, preto su stastni ked chces povedat par, napis par tychto dvoch ludi JE STASTNY ked napises ako par su stastni, furt je tam i, lebo SU stastni dvaja
mne nevadí, ak je niekto panic aj v 30tke, (skôr to považujem sa veľmi pozitívne) a skôr mi príde divné to, že niekto panictvo v 25ke považuje za niečo vymykajúce sa priemeru a pýta sa na fórach, čo si o tom kto myslí.
@centaurea no minimálne som narazil na nejaké tie zaujímavé osoby, napr s podobným problémom. A taktiež ma zaujímajú iných názory, prečítal som si tu úplne každý koment, a reagujem na každý na ktorý je ako zareagovať Ak ti je divné že som sem s tým prišiel tak prosím, aj to je názor Neprišiel som sa na to spýtať aby som sa riadil tým čo sa tu dozviem, je to čisto len pre zaujímavosť. Tiež je otázne prečo pre Slovákov je všetko také tabu, a človek by sa tu nemal na nič pýtať, nič rozoberať s druhými. Slováci sú všeobecne pozadu... A ja to nemienim podporovať, ak je niečo čo chcem vysloviť, vyslovím to.
a k teme.. @pannikto beriem to normalne..ja som bol podobny ako ty a tiez som cakal na svoju vysnivanu zienku..holt, nepotrebujem sa vyspat s kazdou, ktora sa mi zda byt sympaticka..ja by som napriklad nedokazal kopulovat s niekym, koho nelubim, pri kom nemam ziadnu predstavu o spolocnej buducnosti..ono, ja som celkovo zalozeny tak, ze ak necitim medzi mnou a zenou nejaku zvlastnu pritazlivu dusevnu spojitost, o ktorej by som si myslel, ze je to nieco specialne a vynimocne, o nic by som sa nepokusal..s mojou milou sme sa milovali v 19 po vyse pol roku chodenia, dokym sme obaja necitili, ze sme na to pripraveni a ze chceme posunut nas vztah dalej..ona sice mala predo mnou 1-2, ale to sa velmi neda pocitat ako milovanie v pravom zmysle slova, kedze jeden ju v podstate znasilnil a kvoli depresiam a zlemu psychickemu stavu a pocitu menejcennosti mala kvazi styk aj s druhym..no a z toho mala samozrejme zly pocit a casto sa trapila nad tym, ze nie je pre mna prva-tu moze byt ten problem, ak natrafis na dievca, ktore lubis, ktore lubi teba, ale bude jej luto pokracovat vo vztahu, ak vie, ze pre nu nebudes prvy..my sme to vdaka laske prekusli, ale nie kazda to tak mozno bude vnimat.. no aa..to som trosku odbocil podstata je ta, ze pokial hladas tu pravu, a chces aby tvoje prve milovanie bolo aj s osobou, ktoru milujes, nie je to nic zle ani nenormalne..a tie komentare typu: ja by som nevydrzal, som nadrzany jak bujak, alebo ze by mi to chybalo..co ja viem..kazdy ma ine priority..u mna bolo majoritne to, aby som si nasiel vysnivanu zienku, a az potom mohol v suvislosti s nou rozmyslat o sexe..nechybal mi sex ako taky sam o sebe, skor prave v tych spominanych korelaciach s niekym milovanym..a aj to az po urcitej dobe chodenia, ako som uz vyssie spominal..je to neobvykle, v nasej sexom skazenej dobe pre niektorych ludi mozno cudne, ale podla mna normalne..
teda ak nie si neschopny trulo, co sedi cely den doma na zadku a necini sa, ak sa ti nahodou nejake dievca zapaci/zalubis sa do nej
myslím si že je to v pohode, teda normálne, vlastne nie je to normálne pretože v dnešnom svete takéto veci nie sú normálne. ...ani ja nie som normálna. No mňa by určite potešilo, keby môj ideálny muž bol na tom rovnako ako ja . Nie že by mi na tom strašne záležalo, ale aspoň by som nemala pocit že ma bude porovnávať a tak. Asi by mi lichotilo, že na mňa čakal niekto tak dlho a veril v pravú lásku ako ja...
@lynette to je zbytočné aby sa to pýtali seba, snáď nedúfaš že dokážu byť ku sebe kritickí Skôr by sa na to mali pýtať ako ich vnímajú druhý
@trdelniiiq no čo dodať pozerám sa na to rovnako, sex sám o sebe pre mňa nemá žiadnu hodnotu, možno po tom zvyknem túžiť, ale tak ako si napísal nie len po tom samotnom, ale aby to bolo s osobou ku ktorej cítim niečo čo k nikomu inému na svete a ktorú poznám do posledného detaila, vtedy sa tomu vlastne hovorí ináč však? Milovanie. Aby to nebolo len uspokojenie vzájomných potrieb, to by bolo moc plytké, ale aby to bolo niečo omnoho hlbšie, niečo čo nerobíš pre seba, ale pre tú druhú osobu lebo ju miluješ a chceš aby jej bolo dobre a spokojný dokážeš byť len vtedy ak je aj ona, v žiadnom inom prípade, a zas tá chce to isté pre teba. Vôbec neviem či sa mi to podarilo správne vyjadriť, ešte som to neskúšal vyjadriť slovami, ale to zrejme úplne presne ani nie je možné.
Si šťastný človek že si narazil na tú správnu.
@janka694 a byť nenormálnym nie je zas tak zlé! Neboj nie si sama, je nás viac čo čaká na tú pravú a ten zabitý čas pri čakaní a hľadaní si nevynahradzujeme krátkymi románikmi
Tiež by ma potešilo takú nájsť ale už sa na to nemožno spoliehať, postačí ak tá osoba ten akt nebude brať len ako uspokojenie potrieb, ale ako niečo, čo som opísal vyššie ako niečo čo dokáže spraviť len za prítomnosti lásky.
@pannikto podľa mňa si jeden z mála normálnych...nevravím že nebyť panic je nenormálne ... len podľa toho čo, som vydedukovala z toho, čo píšeš mi prídeš normálny, nie nejaký debil čo je pre neho prioritné len hento jedno a tak by to podľa mňa malo/mohlo byť..podľa mňa je tiež dnešná doba odveci...
...no a tak ti poviem ze necital som to ale si stratil minimalne 7-8 roky skusenosti ...Taze by som rychlo to dohanal ...potom na tu svoju pravu zabudni..ona bude mat odtrtkane a ty ani nebudes vediet kedy ho mas vytiahnut
@housemaniac ak narazím na tú pravú čo bude cítiť niečo skutočne silné tak také hlúposti ju nebudú trápiť je to dobrá previerka.
@peacexp tož všetci zvyknutí na 2 riadkové témy, hoci pri ich čítaní aj tak zabijú celý deň
@matej7771 ak to pre teba bolo niečo strašné, nemyslím že to bolo preto že to bolo pred manželstvom, chyba musela byť niekde inde... Alebo si tak lapel na tom že až po manželstve, že to potom pre teba hrozné bolo, no to je prípad len veľmi malej hŕstky ľudí čo je toho názoru.
@pannikto preco? cista pravda, podla mna ty nemas ziadny problem, vnimas sa celkom v pohode a to, ze si panic a mas 25 s tym si vyrovnany, a ked pockas na tu pravu to je skvele! fandim ti!
Popravde by mi to nevadilo. Je super keď ešte existuje chalan ktorý nemá za sebou žiadnu skúsenosť. Pre mňa by nebol určite problém mať vzťah s panicom. Ja som svoju prvú skúsenosť mala v 17, teraz mám 18. Neľutujem to pretože poznám dievčatá ktoré mali prvý sex v 13 rokoch a pripadá mi to nechutné. Treba si panenstvo chrániť, a to hovorím nielen dievčatám ale aj chalanom. Nie všetky dievčatá ti povedia že s tebou nechcú mať nič lebo chcú skúseného chlapa. Nájdu sa aj ešte stále čisté a úžasné dievčatá. Držím ti palce pri hľadaní tej pravej. A neboj sa nejakej dievčine ktorú si nájdeš povedať čo je vo veci. Najdôležitejšie je byť úprimný, a klamstvo nie je dobré, aj keď na tele ti nikto nespozná či si alebo nie si panic, ale skúsené dievča to zistí podľa správania, a tá čistá to síce nezistí ale vzťah má byť založený na úprimnosti. A určite nepremýšľaj nad žiadnou babou - šľapkou.
@bryndzula Len to znelo akoby si s 25 ročnými panicmi stretávala bežne Ináč moc pekne napísané, ďakujem
@jasmine222 Neboj k takým chybám by som sa neznížil. Klamstvám neholdujem, nevidím význam v krátkodobom "očarení" niekoho niečim čo nie som, keď tam vonku behá niekto koho môžem očariť práve tým čím som, len počkať kým sa taký nájde A pekné aj že si si to prečítala celé, ak druhí nechcú nech nečítajú, nemám im to za zlé Ja sám som ku sebe kritický že keď chcem niečo vyjadriť neviem to vyjadriť jednoducho a krátko
@mimkoxd jeden z mála čo nemá potrebu sa tým chváliť
@bryndzula zvláštne Ja môžem s istotou povedať že všetci kamoši čo mám panici nie sú. Úplne všetci už majú nejaký ten vzťah, aj tí u ktorých by som to predpokladal najmenej
hej bratu, ja mam 25 preč mal som dva vztahy, celkom pekne, posledny bol PREKRASNY,ale skončil ako sen a som panic, a vieš ake to boli kočky? jaj. len že som veriaci a takuto alternativu som si nepripuštal
nie bratu, dôvod bol iný. nie každý toto kladie na piedestal hodnôt, sex pred svadbu ma nevyhodu, že ked sa rozidete a vo vztahu ste mali velke zblizenie intimne, rozchod ta boli o to viac, a vlastne som sa dal dopohody za par dní, a nič ma neraní. to je najlepšie. to dobré ešte len príde. ked nebola tá pravá, tak načo robiť unahlene činy.. apropo samozrejme.. až po svadbe. Ja beriem kresťanstvo vážne, a je mi ukradnute, čo mi povie dievča, ktora síce môže mať hocikedy hocikoho, ale si ťa neváži, potom ti ostanu len oči pre plač, že si zažil niečo intimne, aj krásne, to určite, ale už to nie je. ajaj. nezabudni, že každý sme iní, a zranené srdca, rozbité vnútro, potláčané emócie, tichý plač za stratou niekoho ti vobev nestoja, čiže radšej počkať ako robiť hluposti, ver mi, veľa ľudí toto praktizuje, ja vobec čuduj sa svete nie som jediný čo tomu verí...tých je hrúza ešte
@vreskot000 Hm na tom niečo bude, až som začal nad tým uvažovať Človeku to ušetrí prípadnú bolesť. Ale u mňa je zas ďalšia vec že nechcem sa ani ženiť tak skoro. No zas nemôžem povedať že si za tým na 100% stojím, netuším ako človek začne prehodnocovať svoje postoje na to kedy chce čo uskutočniť až narazí na lásku, keď ony vznikli v dobe kedy ešte ani nevedel aké to stretnúť lásku je.
Ale tiež sa to dá vnímať aj ináč, ak si niekto za životnými predsavzatiami stojí tak silno, že ho neobmäkčí ani láska ku niekomu, tak potom pre neho má láska príliš malú hodnotu, alebo je tá láska z jeho strany príliš slabá a mal by sa zamyslieť hlavne nad sebou či naozaj miluje... až potom súdiť druhého. Čakáš že druhý sa obetuje a vydrží to, ale čo obetuješ pre neho ty? Nájdi si teda niekoho kto to vidí rovnako a bude po probléme.
Navyše ma ešte napadlo, čo ak sa dvaja zoberú a pri prvom milovaní po svadbe zistia že im to neklape? Poprípade neskôr. To dnes už nieje žiadne tajomstvo že nie každá dvojica si sadne v milovaní, a kľudne sa rozchádzajú aj kvôli tomu. Jasné je to len sex, láska je základ, ale vzťah po kope neudrží len láska, musí tam byť ďalších milión drobností.
Neber to tak že ťa kritizujem nič nieje dokonalé všetko má svoje výhody aj nevýhody.
Ja Ti to napíšem takto, môj brat prišiel o panictvo v 23-ke, vtedy zo skúsenou holkou, možno to tak aj bolo lepšie ale o to nejde, to len tá doba sa posunula a už 14 ročnú babu pannu nájsť je zázrak
Osobne mám 18 a tiež som panic, chyba bola v tom že som dlho nechcel o žiadnej babe ani počuť.. nevyhľadával som vzrušenie, na sex som ani nemyslel.. teda, myslel, nebudem klamať, xXx stránky mám obkukané ale ani o to nejde
Teraz mám takú 4 mesačnú priateľku s ktorou sa nám náš vzťah prehĺbil.. bolo to dosť komplikované kým sme začali jeden druhému veriť a pod.. a to že má skúsenosť z 18 ročným zajačikom som jej oznámil celkom úsmevne 24.12. ako darček a ona to ako darček aj zobrala fráza typu "v postieľke ťa čaká tvoj nadržaný neskúsený zajačik" fakt zabrala ona je s toho happy, síce ma 16 a už panna nie je čo ma tak trošku tiež mrzí ale obydvaja máme v sebe niečo čím sa môžeme navzájom dopĺňať.
Takže zhrniem to
To že máš 25r. a si panic je vhodné na gratuláciu ale teraz, keď som zistil že svet si treba užívať zo všetkým čo sa mi núka, nájdi si babu, užívaj si život, trtkaj kade chodíš a uvidíš že svet bude krajší
P.S.: bude ťažké nájsť odvahu babe oznámiť že máš 25 a si panic, preto k tomu pridaj nejaký žartík, niečo s čoho sa dá vyťažiť..
napísal si to veľmi kultivovane, dakujem pekne. pozri, netreba sa zbytočne zaťažovať, zanedlho len mávnem rukou nad vecami, ktoré ešte teraz mierne bolia.. čo potom. pozri, tu o intim.spojenie pred svadbou ako také nejde.. len si predstav, že sa rozídeš, a ona to zoberie vážne.. vieš ako ten vtip...prečo blondínky pozeraju porno do konca... lebo čakaju že na konci bude svadba.. si predstav ako som teda spomol, zoberie to vážne, namotá sa na teba a nedá ti pokoj... proste nepochopí že niečo bolo a niečo už teraz nie je.. preto je dobré si udržiavať kvázy vztah platonický, menej to bolí. chlapci su síce pevní, pevnejší určite ako dievčata. ale vieš kde je problém? že su sice pevní, ale krehkí.. teda navonok su frajeri, ale ked príde na lamanie chleba zosypú sa razom...
pozri, nie je ťažké oznamiť dievčaťu že mam 25 r a som panic. si predstav, že to bude dáka citlivá, verná, kresťanská, a bude sa podvedome zaťažovať nad tým, že či pri bozkávaní(soft varianta, nemyslím hned sex) či nemyslíš na svoju bývalú... ver mi aj to sa stáva, a nie je to nič príjemné. Napríklad včera som si četoval s bývalou, po troch rokoch! s ktorou som pred troma rokmi mal prekrásny 5 mesačný vztah.. má samozrejme druhého, čo je normálne. spomínali sme na všeličo možné... bol to včera prekrásny večer, síce virtuálny.. Ale spomienky už nebolia.. bolo mi dobre s ňou, aj ked ma mrzelo, že sa to skončilo.. potom po roku presne prišla druhá, tiež sme sa rozišli po 1,5 roku presne.. s ňou to bolelo ešte horšie, lebo sme strávili krásneho 1,5 roka. nádherné zážitky, bozky, objatia, držania sa za ruky, krásne výlety, romantické prechádzky, posedenia, príroda, nááádhera... Boh nás požehnával, a mal radosť, ale radšej nás rozdelil, hoci to veľmi zabolelo, aby sme sa azda v budúcnosti netrápili.. Modlite sa za svojho budúceho, budúcu, a PÁN BOH ti požehná mnohonásobne, len ver v silu modlitby a pros Ducha Svätého o dar rozumu, aby si sa vedel správne rozhodnúť, pros Sv.Tadeáša, patróna neriešitelných situácii, keď nevieš ako ďalej pros Boha, aj jemu niečo prenechaj na rozhodovanie, neber všetko do vlastných rúk, modli sa čo máš robiť, aby si obstál, a ON ťa požehná ver mi, modlitby majú veľkú silu!!! Pros Boha o múdrosť! neboj sa modliť, doba nie je iná, len ludia sme rozni! doveruj v Boha a uvidíš čo sú zázraky... hoci som kus odbočil od témy
byť hrdý na to že si panic ? alebo byť hrdý na to, že si kurevník ? nechápem to...načo to je dobré riešiť ? myslím, že je každého osobná vec, koľko sexuálnych partnerov mal a či vôbec nejakých mal.
@pannikto to maš sice pravdu ale ja iba vravim zo skusenosti a je mnoho ľudí ktorych sa môžeš opytať na to a uvidiš kolko z nich ti povie ake to bolo ked sa s niekym prvy krat vyspali
@fun heh skutočne zaujímavý príbeh čiže ty si jej to teda na Vianoce len oznámil, nič viac? A nemaj strachy nehľadám spôsob akým to dievčaťu povedať s tým si poradím Veď ja si budem užívať života, ale kto povedal že "trtkanie" kade chodím je jediný spôsob
@vreskot000 mno neviem čo na to napísať, nieje sa čoho chytiť, povedal si asi všetko Ja myslím že to máš v podstate tak isto ako ostatní, nejak som necítil z toho niečo rozdielne. Poznám viacero osôb ktoré nie sú nábožensky založené, a majú za sebou niekoľko pekných vzťahov ktoré skončili a ich koniec vnímajú tak isto ako ty, i keď to sú pre nich čerstvé záležitosti, usmievajú sa a svoj život žijú ďalej lebo veria že ich čaká niečo krajšie, nemusia veriť v boha a odkladať sex až po svadbe aby sa sklamaniami netrápili
@matej7771 ale prečo to bolo pre teba také utrpenie? zlé svedomie až bolo po potom?
samozrejme ze by mohol byt panic. poznala som takeho co v 25 bol este panic a nebol to ziadny odlud, naopak len co sa prveho sexu tyka, tak ked sa da dokopy panic a panna, bude to skor tapanie kam to treba pichnut ako nadherna romanticka vzrusujuca noc plna vasniveho sexu a splynutia dvoch dusi.
JA si myslím, že je vela dievčat, kt. hladajú práve taký typ chlapa ako si ty.. ako si napísal, že sex je spríjemnenie vztahu anie len zakladaný na nom..
Mne je v podstate jedno, ked už má skusenosti, ale je to iné podla mna začínať so všetkým spoločne... Naríklad chlapa, kt. si to rozdáva s každou inou raz do týždna nehladam ani ja.. AIDS ani kvapavka mi nechýba...
Moc ti držím palce, lebo dievčatá také sú, kt. ťa hladajú!!!
@pannikto je to absolútne úžasné. osobne to vnímam podobne, ako muži krásnu pannu - celý natešený a plný očakávania, že sa práve jemu azda podarí... a tiež si dotyčného vážim
@pannikto nieje na tom nič divné ... akurát to že je možné že budeš mať svoje najplodnejšie roky za sebou keď príde na lámanie chleba ... kašli na to čo si myslia ostatný ... holky to určite poteší ... byť učiteľkami a celá záležitosť panic, nepanic je viac-menej prehnaná ... ja osobne som o panictvo prišiel v 18 čo je podľa dnešného internetu a mládeže dosť neskoro ... o nič som neprišiel ... akurát som mal v posteli vyvinutejšiu babu ako chlapček čo súloží už v 13
Uprimne... pre mna to nie je normálne. Prosto mám za to, že pudy nezastavíš... a že ak máš 25 a doteraz si nespal s dievčaťom, signalizuje to nejaký problém, to už ale neviem teda aký. proste nejaký. A myslím ,že by som nechcela takého človeka. ale tak keby so msa do neho zamilovala.. človek si nevyberá
Lenže mám 16 a ak by som mala chodiť s 25 ročnym panicom znamenalo by to, že bud teraz- čo by bol celkom vekový rozdiel alebo ked budme stasia co bude o to divnejsie takze toť odpove)d
Ak si to tak chcel a vyhovuje ti to, nevidim problem, ani dovod na nejake posmesky. Je sice mierne divne, ze ti to pudy dovolili...
Ked to ta baba zisti, tak by sa mala skor tesit, ze nie si nejaky kurevnik, inac ludia oznamuju partnerom pred sexom, ze este nikoho nemali? teda, ze ci sa to bezne robi, lebo tak mozes jej to povedat aj po tom, a keby ta ptm odkopla tak by to bola dobra pica
@comka@defender veľmi pekne ďakujem, také povzbudí aj vám držím palce nech vaše sny sú akékoľvek
@drilo hej hej súhlas. Dalo by sa to vyjadriť tak že tí ktorí sa ponáhľajú len za jedným - prísť o panictvo čo najskôr aby boli in, pre tých to je tak že som "chudák" v podstate, ale ja im to neberiem, to je ich svet a ja som mimo neho. A v tom druhom svete sú takí ktorí si zakladajú predovšetkým na láske a u takých to nie je nikdy neskoro
@ssnehulienka v pohode veď netlačím 16 ročné do vzťahu so mnou no ľudia sú rôzni, iné dievčatá vyhľadávajú práve o dosť starších. Ťažko niekoho odsudzovať za to čo ho priťahuje/odpudzuje viacej, on si to nevybral. Treba ja nemám spodný limit veku, všetko záleží len na tom čo má to dievča v hlave, ako rozmýšľa a pod. Samozrejme tomuto zvyčajne zodpovedajú len tie, ktoré nie sú odo mňa o moc mladšie
@plutvonozceakrivozubky dá sa to tak povedať že som to tak chcel, záleží na tom čo to "tak" znamená, u mňa to znamená to že po prvý krát si to nemienim rozdať s ľahkou žienkou, ktorá k tomu nepotrebuje city a s ktorou necítim istotu do budúcnosti, v tomto prípade ide všetko podľa "plánov". Ešte sa nenaskytla možnosť to s tou pravou uskutočniť a čakám ďalej. Pudy mne nič nehovoria, sú tam, ale som zrejme silnejší než ony dokážem ich udržať na uzde bez problémov kým sa do toho nezapoja aj hlboké city k danej osobe.
A k tomu oznamovaniu pred/po. Nemám rád také jednanie že niekto si odloží (možno zlé) tajomstvo až na moment keď pre toho druhého bude už neskoro. Rozhodne by som jej to povedal ešte predtým, a nie jednu minútu predtým, ďaleko skorej... Aby sa na to dalo lepšie pripraviť, predsa len ak to bude vedieť predtým, a zostane, tak bude aj pri milovaní na to brať ohľad a to je si myslím lepšie než keby som mal s niekym moje po prvé prežiť bez toho aby to ona vedela, to by bola škoda, ako keby som to celú tú dobu odkladal zbytočne.
myslim si, ze zeny to nepritahuje, jednak si neskuseny a po druhe si pre dievca neistota, pretoze je pravdepodobne, ze ta to zacne bavit a budes to chciet vsetko dohnat a vyskusat aj inde...
@184 myslis? ja by som ani nepovedala, vychadzam z toho, co som pocula..dokonca moja najlepsia kamoska chodila s jednym panicom, mal presne 25 ako ty, dovtedy sa venoval len studiu na VS, po mesiaci chodenia ho do toho doslova dotlacila, potom ho to strasne zacalo bavit.. po 5 mesiacoch ju nechal a hned zacal chodit s druhou.. netvrdim, ze vsetci su rovnaki, mozno len 99%
@sorsha Možno to nie je hlúposť, ale ak ide o mňa, pripadá mi to absolútne nereálne a nemám o tom žiadne pochybnosti
Ja to nezanedbávam pre iné činnosti čo ma oberajú o čas, ja mám času habadej, ja to tak mám dobrovoľne a hlavne preto si myslím že až k tomu príde, tak moje zmýšľanie to vôbec nijak neovplyvní navyše by som sám seba za také nenávidel. A tamten ju mohol opustiť pre hocičo, nie pre to že si chce užívať s inou. Nemyslím že ju pre to opustil, to by skôr začal spávať s kadekým a nehľadal inú stálu partnerku.
Pozri, na jednej strane, to pride vela ludom urcite ako plus, lebo mas asi mas zasady, a tema sex ti nie je lahostajna, a cakas na "tu pravu" a vsetko...
No na druhej strane si si to posral podla mna... (nie tym, ze si si co najskor nezajebal s neakou babou, ktora ti je lahostajna...) ale ze si si proste doteraz nevedel najst normalnu babu, s ktorou by si chcel mat sex, a ktora by to chcela tiez... Lebo baby si asi pomyslia, ze na tebe nieco bude vadne, ked ta ziadna nechce, alebo ked ty ziadnu nechces / si narocny / nemas cas / nemas chut / nemozes? / atd...
@jaro1991 aha čiže som si to pokazil u tých čo súdia bez toho aby človeka spoznali, tak to ešte nejak prežijem. Myslím že som niekde aj spomenul že chcem také dievča ktoré je ako ja, a ja rozhodne niekoho nezavrhnem za to ak by sa vyskytol v mojej situácií, práveže to má na mňa presne opačný vplyv, ťahá ma to k nemu, lebo je ako ja... A neodsudzujem ani tých čo behajú po diskotékach aby narýchlo zohnali niekoho do postele, akurát že taký ma moc nezaujímajú, s takými ani nenájdem spoločnú reč.
@pannikto Myslim, ze si ma zle pochopil... pisal som, ze si myslim, ze vseobecne by to mohlo zniet divne. Ked natrafis na zenu, ktora ma asi tolko rokov co ty, a je panna, tak ona to tak mozno vidiet nebude... - len ako si sam povedal, taku najst asi bude tazke. Myslim si, ze pre normalne baby, v tvojom veku uz "nepanny" to pride mozno trochu blbe, z dovodov, ktore som spomenul v poslednom komente.
Ja tiez nikoho neodsudzujem, ale tak isto ako sa mi zda divne behat po diskotekach, a kazdy vikend si hladat novu sexualnu znamost, tak sa mi zda byt divne, ked niekto v 25 ani jednu sexualnu znamost nemal. Ja ta urcite nechcem neak urazit, len tu hovorim svoj nazor.
Myslim, ze ti to prerastlo cez hlavu, a vidis to neak uplne strasne velku vec... Kedze si myslim, ze pannu pre teba (nie 14 ani 15 rocnu) len tak nenajdes, by si mal brat do uvahy aj moznost, ze by si si nasiel frajerku, ktora by nebola panna - ved kvoli tomu nieje hned kurva, alebo nieco podobne! A s tym, ze si panic by som sa ani neak nevytahoval, ale ani by som sa za to nehanbil... ked dojde na to rec, sa hrdo priznaj, ale pokial nie, tak by si sa nemal snazit s tym neako ohurovat baby...
jaro1991 čo sa týka toho že by to všeobecne mohlo byť dievčatám divné, tak to popiera už len táto diskusia, zrejme si nečítal príspevky, čo sa ti ani nedivím, 190... no ja ich mám prečítané všetky a keď to zhodnotím, tak to je viacmenej vyrovnané, 1/3 bola za to že je to pre mňa plus, 1/3 že to je ok, ani dobré ani zlé, že to je jednoducho nepodstatné, a posledná tretina bola za to že som vadný
Nemyslím si že mi to prerástlo cez hlavu... ja som sa tým vôbec nezaoberal, nebol dôvod, teda akože trápilo ma to, najme keď som bol na chate a hrali sme nejakú hru na pravdu a ja som mal prezradiť s koľkými som sa vyspal, odmietol som tú hru hrať, nepovedal som nič. Až kým nie tak dávno nedošlo k tomu že jedna kamarátka zašla až do tejto témy a fakt mala čo robiť kým to zo mňa dostala, v podstate od toho momentu som začal brať na to ohľad, pretože som musel počítať s tým že nebude jediná ktorá sa na to spýta, hlavne keď som nikdy nikomu neklamal ani v tom že som ešte nemal ani len vzťah, tak si domyslel a potom mu tá druhá otázka už nedala pokoj. Nezačal som sa tým zaoberať preto že sa tým chcem vyťahovať, nemyslím si že na tom je niečo na vyťahovanie sa, môže to potešiť len istú menšinu, takže som opatrný... ale preto som sa tým začal zaoberať lebo vždy mám obavy že dievča stratí akýkoľvek záujem ak príde na túto otázku.
@pannikto zdravim, tieto prispevky vsetky som si necitala, nejak sa mi nechcelo a mozno aj zopakujem to co uz bolo povedane,resp. napisane. podla mna je to uplne normalne ale aj tak dost prekvapujuce,ze v tomto svete sa niekto najde este ako si ty niekto tak normalny. ked som si citala tvoj profil ,tak si mi skor pripominal mna samu ja uz mam pocit,ze v tejto dobe sa najde len velmi malo inteligentnych mladych ludi, ktori vedia co chcu a hlavne sa to nehanbia povedat v kazdom pripade radim ti,aby sa toho nebal. baba to prijme urcite v pohode a ked nie tak tym sa ani netrap.nestoji za t to je ako ked si hladas najlepsieho kamarata tak sa neriadis vyzorom ale ako si povahovo sadnete a laska je o tom istom+ nejake to fyzicke vyzarovanie. ale povacsine ide o to,ze sa zalubis do cloveka a nevies o nom detaily. ty si ocividne typicka ryba, vecny moralista a nenapravitelny idealista tak si nesnaz idealizovat tu dievcinu, mozno sa ti ani nepodari najst nejaku neposkvrnenu osobu ale mozno niekoho s bujarou minulostou ,ktora sa velmi poucila a zmenila sa ak aj potom ta bude stale drzat ta panna tak ti odporucam chodit po nizsich rocnikoch zakladnych skolach lebo v dnesnej dobe uz 13rocne dievcatka sexuju s barskym barskde. a este jedna rada,vyzeras byt dost otvoreny,mozno preto ze si tu ako anonym,neviem, ale v skutocnom zivote nesed doma.teraz nehovorim,ze aby si kazdy den obrazal bary a kluby ale ked nevyjdes z toho svojho pohodlia nikdy ziadnu babu nestretnes.lebo na podnose ti ju nikto neprinesie. a cim budes starsi tym to bude horsie.uz vobec sa ti nebude chcet vyliezt z tej tvojej ulity
Po pravde nie som ryba, ten dátum narodenia samozrejme nie je skutočný viem asi to preháňam s tým skrývaním identity Ale nemám ďaleko od ryby. Navyše keď som si čítaval horoskopy tak vždy mi o mnoho lepšie sadol ten z ryby než z môjho
Neidealizujem si to dievča na ktoré čakám, zrejme som náročný, ale som aj veľmi ovplyvniteľný, a keďže som ešte vzťah nemal tak nemôžem vedieť do akej doposiaľ nepoznanej vlastnosti dievčaťa sa môžem zaľúbiť a uvedomujem si to takže nedržím sa nejakých striktných predstáv, lebo proste neviem čo ma môže prekvapiť. Aj s tým že to nebude panna som už vyrovnaný. Hlavné je aby som sa pri nej cítil dobre a nemusel nič tajiť.
A myslím že nemusím ísť nejak drasticky nízko s vekovou kategóriou aby som narazil na pannu, áno dnes už je obrovská väčšina dievčat pokazená už dosť za mlada lebo je už taký trend, ale tak ako ja vyčnievam, tak isto aj medzi dievčatami sú také čo vyčnievajú, také ktoré sa nesnažia ísť za každú cenu s dobou. Len mať na takú šťastie, ale ja so šťastím moc kamarát nie som Tak nemusí byť panna, hlavne aby to už mala v hlave pohromade aby som sa nemusel každý deň strachovať či niečo nevyvedie.
K tomu že či som otvorený len pre to že som tu anonymne, keď chceš prečítaj si čo tu mám v blogu, včera som to písal na facebook
A chodiť von do spoločnosti? Do barov a pod.? to som už skúšal, ako násť ročný keď som sa snažil za každú cenu zapadnúť Ale márne, keď je človek už raz introvert, asi to nemôže zmeniť, ozaj som sa snažil... Je mi dobre tak ako to je teraz, ešte to tak môcť zdielať s niekým Včera som síce bol na moment vybehnúť s kamošom, ale došiel som domov akurát nasraný z toho že som celý smrdel od cigariet
@pannikto tak budes rak alebo skorpion strasne mi sedis na rybu. no neskutocne,fakt ja poznam velmi vela ryb,to su "moji" ludia
hej to s tebou suhlasim, mas v celku zdravy nazor ani ja by som sa nedokazala zmenit kvoli istej skupine ludi len kvoli tomu aby som tam zapadla. a to ze si introvert sa zmenit da , ja som sa zmenila z extroverta na introverta.ale ako som uz niekde na birdz pisala,cielene to nebolo. bolo to zapricinene niekolkymi prelomovymi situaciami v mojom zivote.
vies treba brat ludi takych aki su a netreba ich odcudzovat lebo to co stvarali 5 alebo 10 rokov dozadu nemusi o nich hovorit aki su teraz.iba hlupe chyby z mladosti a navyse ked sa ludia dokazu poucit a nepkracovat v tom,tak to maju u mna velke plus toto som sa ja naucila.
a s tym cigaretovym dymom ti nepomozem skus niekam prist v skafandri
@barbydka nieeeee netrafila si DD Ryby sú tvoji ľudia? No tak ti do akvárka asi pribudlo ďalšie zvieratko
K tým zmenám medzi introvertom a extrovertom sa radšej nebudem vyjadrovať, to by mohlo byť na dlho a asi to nieje nič podstatné
Ja ľudí rozhodne neodsudzujem, už vôbec nie podľa toho čo robili kedysi, ide čisto len o prítomnosť, ak sa niekto správa ako hovädo tak nie je o čom. Ak sa správa normálne tak ho beriem ako normálneho, ak to teda nie je len dočasná pretvárka Odpustiť dokážem aj tomu kto ublížil mne, stačí jediné, aby prejavil záujem o moje odpustenie. Čiže toto máme asi tiež narovnako
Skafander hm zaujímavá idea, alebo radšej zostanem doma Toho dymu som sa nadýchal za môj život už viac než dosť
Muž Baran má sklony si ženy idealizovať a sám chce byť ideálnym mužom. Často vynaloží nadľudské úsilie, aby to dokázal. Ideálna žena však neexistuje, a preto skúša ďalej. Je pre neho ľahšie ľúbiť mýtus a ideál, ako dať do vzťahu veľa trpezlivosti, ktorou toto znamenie z pochopiteľných príčin (vláda akčného Marsu), neoplýva.
@barbydka hmm, škorpióni sú protivní, aspoň pre mňa ako leva. Mám s nimi zlé skúsenosti. A raci sú zase veľmi citliví až precitlivení
Napísal, že "nemám ďaleko od ryby", možno tým myslel, že je blízko pri rybe...ako dátumom. Veľmi sa v tom nevyznám, tuším sa to ešte nejako delí na dekády a asi je v nejakej prvej dekáde a ťahá ho to bližšie k rybám.
@ sappho inac sappho nie je nieco z greckej mytologie?? nejake dielo alebo co ?
ja celkom skorpionov mozem,sme dost kompatibilni len niekedy mi strasne pripadaju egoisticki a taki podrazacki.ze by ti vedeli hodit dyku zo zadu do chrbta.
ja som rak ale mas pravdu,raci su velmi citlivy. co uz. a este naladovi:/
levy su tiez ok.tych mozem ja mam dokonca neviem ci vies co to je ale ascendent leva.
Ahoj... Doležité je čo si o tom myslíš ty. Podľa mňa je to úplne normálne. Ale každý má svoju hlavu a berie to inak. Pokiaľ ty budeš na otázky typy či si panic reagovať placho a bojazlivo... tak sa ti može niekto pekne vysmiať. Ale ak budeš na to reagovať odvážne a bez pochýb a nedovolíš iným, aby ťa zhadzovali urobíš si u ostatných len plus. Moj kamarát prišiel o to, keď mal 26.
@sappho Mno trafila si s tým znamením :o A toto je vážne písané o baranovi?? Z barana toho na mňa nikdy moc nesedelo, ale tuto niečo je... ale aj tak len polovične. Mám svoje nároky na partnerku, nepozerám len na to či ja budem s ňou plne spokojný, ale či ona bude spokojná so mnou, či dokážem byť pre ňu dosť dobrý, napokon ak sa jedna strana sklame, sú to obe čo niečo stratia, a to je ten problém, mám obrovský strach zo sklamania sa... Asi mám trocha podrobnejšiu predstavu o svojej partnerke než bežný človek, no neočakávam od nej nič viac, než som ja schopný dať. A ak náhodou je dievča ktoré je v niečom lepšie, snažím sa moje nedostatky odstrániť, motivácia robí veľa. Takže to že sa aj samotný baran snaží byť ideálnym, na tom niečo môže byť Tu ma ľudia kritizujú že som náročný či čo, aha, jasné, no asi sa nezamýšľali nad tým, že keby si každý vyberal ako ja, tak by nebolo toľko nešťastných manželstiev a partnerstiev.
A späť k tomu baranovi, to s tou trpezlivosťou na mňa nesedí, myslím že to dokazuje už len to na akom základe bola táto diskusia založená Ja nezvyknem na nikoho tlačiť aby mi dal čo chcem, rád vyjdem v ústrety a dám človeku priestor, pretože viem že mne by to bolo rovnako nepríjemné keby na mňa niekto robil nátlak. Od úplného ideálu som už dávno upustil, a pomaly zisťujem že viac než by som sám tušil.
S tou rybou som to už ani neviem ako myslel no oboje možnosti sú správne, som kúsok od nej dátumom, a popis ryby mi je ešte bližší to som zistil vďaka @barbydka
@teruska41 Na základe toho že som panic, ma ešte nik nevysmial, a nemôžem povedať že som to hovoril odvážne tých pár osôb čo o tom vedia to zobralo celkom normálne, a to že napr. v tejto diskusií sa našli ľudia čo ma vysmiali, to ma ani troška netrápi, majú svoj svet, ja mam svoj, v každom svete sú iné názory, tak načo ich brať vážne, keď v tom v ktorom žijem ja, to znamená niečo úplne iné než v tom ich, dá sa povedať že až presný opak Ten môj svet sú práve tí ľudia čo tu napísali rozumné príspevky, bez kritiky. No boli aj taký čo im to pripadá byť na hlavu, ale zase neodsudzujú, tzn. rešpektujú aj ten môj svet, to sú jedny z tých rozumnejších
A btw, zrejme to už ani ja v 25ke nestíham alebo teda určite nie
Ja som tiez doteraz nemal v tomto smere stastie a stale dufam ze sa najde dievca co to pochopi. Beriem to tak, ze POPRVE je len raz a chcem to zazit s dievcatom ktore budem lubit.
Podľa toho, čo píšeš a ako sa prezentuješ si podľa môjho názoru sympatický, inteligentný a citovo zrelý chalan a to predsa nezávisí od toho, či už si s niekým spal alebo nie, tvoje rozhodnutie svedčí naopak o veľkej zodpovednosti, s akou sa k tejto veci staviaš- a to je znak dospelosti keby som mala možnosť stretnúť niekoho ako si ty, bola by som šťastná absolútne sa nemáš za čo hanbiť, ja som panna a mám 20, slovom "dvadsať", čítate dobre a ak si teraz poviete, "tá nemôže byť normálna", prosím vás pekne, čo je to tá "normálnosť" ? Nikde nie je napísané, čo vlastne je a čo nie je normálne, tieto normy si vytvorila väčšinová spoločnosť, aby mohla okamžite odpísať každého, kto len trochu vytŕča z davu. Odvolávanie sa na škaredosť a podobné argumenty, ktoré sú všeobecne prijímané na vysvetlenie tohto stavu, sú neopodstatnené už len z toho dôvodu, že pre každého človeka existuje niekde na zemeguli niekto, pre koho bude práve on tým najkrajším a najlepším. A s koľkými ľuďmi sa my za celý život stretneme? Dá sa to porovnať s tými miliardami, ktoré kráčajú po Zemi? Tak isto tvrdenie, že ženy i muži túžia len po skúsených zaváňa "hádzaním všetkých do jedného vreca" a svedčí to len o veľkej postojovej rigidite. Koľko ľudí, toľko názorov, každý je iný. Neodsudzujem nikoho, ja som dosť tolerantný človek, ale čo netolerujem je netolerancia čiže nerešpektovanie toho, že existujú aj výnimky, výsmech, ohováranie a pod. Každý má slobodnú voľbu, nech si robí, ako sa jemu páči, je to každého vec. Ale nech zároveň neodsudzuje slobodnú voľbu toho druhého. Ešte dodám, že ja osobne so svojím "stavom" nemám problém a ak aj na tieto záležitosti príde reč (napr. pri stretnutí so spolužiakmi, čo je zákonité ), normálne sa priznám, pretože sa nemám za čo hanbiť. Jeden môj veľmi múdry spolužiak povedal: "Ja som začínal veľmi skoro. Trochu to ľutujem, ale na druhej strane som získal skúsenosti, ako sa vyvarovať chybám vo vzťahu. Ale ty keď sa rozhodneš, že skrátka sa chceš venovať škole, záľubám a počkať, až príde ten správny čas, je to tak isto v poriadku, je to tvoj život a nikto nemá právo ťa za to odsúdiť." Tak ti moc moc držím palce, aby si našiel tú pravú (a nemusel ju ísť hľadať až na druhý koniec zemegule
@nismo2405 tiež slušné kámo a hej presne ako vravíš
@nastasia neskoro ale predsa pardon nejak som zanevrel na birdz pekných pár mesiacov. To by ma aj mrzelo keby som prišiel o tvoj príspevok dobre sa to číta, osoby s rovnakým pohľadom na svet ako mám ja, stretám len výnimočne a ty ku nim patríš. Len si to už asi neprečítaš, škoda. Aj by som sa vyjadril k tým veciam, ktoré si opísala, ale ty si povedala k tomu úplne všetko, tak ako by som to povedal aj ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
211 komentov
Ak sa tym vobec nebudes zaoberat je to to najlepsie co mozes spravit a aj dievcata to najviac ocenia.
a čo sa dotazu týka (text som nečítala), nejako ma to nepohoršuje, ani to neodsudzujem.
Ale vobec by som sa nebal skusenej zenskej, kamo, ta ta inak vycvici!
a neviem ... nie je to najbežnejšie ale nie je to ani nič, čo by patrilo k "problémom" alebo niečo podobné
Tie 14, 15 si nevšímaj. Ak by boli rozumnejšie, tak by sa nad takým niečím ani nezamýšľali a užívali si ešte to jedinečné a čarovné detstvo, ktoré sa tak rýchlo stratí, ani nevieme ako
ale osobne ,by som si s takym chalanom nic nezacala ....
zároveň zdieľam názor @trubka91
este raz: zalezi na osobe, zalezi na situacii a tak je to normalne, niekomu to pride dokonca mile
- nijak
čo si o tom myslím ?
- že máš z toho depky a chceš sa tu ubezpečiť že je to v pohode
ehmm nič v zlom
A asi by to viacero dievčat bralo ako nevýhodu, ale tým sa nenechaj odradiť.
odpoveď na otázku v nadpise: Nevnímam ho.
Ale existujú dva druhy panicov 1. z donútenia a 2. z presvedčenia....
tvoj text nevysvetlil , ktorý si ty.
kokos... kedy sa uz len ludia hodnotili podla ich dosiahnutych sexualnych skusenosti? ak niekomu ide len o to, aby mal/a v posteli skuseneho draka/cicu , tak potom si toho, kto tie skusenosti nema, no je dobry clovek v inych veciach, voebc nezasluzi.
moj nazor - nevidim na tom absolutne nic nenormalne, zle ci odpudzujuce z ludi s takym nazorom sa smejem
urcite si stoj za svojim a zi si podla svojich hodnot a nehlad na inych.
To mi napadlo hneď prvé. Inak je to podľa mňa sympatické Chápeš že hneď netoto s každou
Nie je to nenormálne, akurát to nie je bežné, aspoň nie v tejto dobe keď podaktorí začínajú sexuálne žiť v 12tich (áno, narážam na celkom konkrétych ľudí v mojom okolí).. Nepovažujem to za zlé, ani za dobré, je to celé o tom ako sa k tomu postavíš ty. Celé je to o tebe. Pokiaľ si na to, ako píšeš hrdý, tak je to asi dobré, ale ja by som asi panica nechcela už len kvoli tomu, že by nebol ani zďaleka môj prvý. O to horšie by to bolo, keby chcel potom za každú cenu zostať, mala by som výčitky, že som ho odjebala. Poznám sa a viem ako strašne mi vadí, keď sa mi chalan po sexe ešte ozve, mám z toho vždy taký divný pocit, preto by som panica jednoducho mať nemohla, možno keby som bola zaľúbená, ale obávam sa, že to tak skoro nebude
@abbey4real tie 14 a 15 to brali ako vážnu prekážku, a v podstate všetky ostatné staršie to brali akoby nič, že je to zlaté, ale či by takého chceli som sa nepýtal.
@azizi presne tak oni to tie nadržané aj tak väčšinou neskôr ľutujú, no už s tým nič nespravia
@14michelle03 smiem vedieť kvôli čomu ste sa rozišli?
@ohavnost nebodaj aj ty si?
@harper taký názor som potreboval počuť takú hľadám a chcel som vedieť či ešte také sú.
@coloredbrain To by aj sedelo lenže niekto to berie ako prekážku, a iný zase ako výhodu, takže v podstate pre niekoho som horší a pre niekoho lepší, tak nájsť dievča čo tomu bude rada a tak to bude moja výhoda
@anzu ty si ma pobavila Nie nieje to pre náboženské dôvodyproti sexu nič nemám a láka ma viac než dosť len nemienim vbehnúť do hociakej vyhýbam sa pochybným vzťahom, dnes je takých minimálne 50% a to si myslím že som to dosť podstrelil. A čo sa týka toho veku, myslím že tie mladšie ozaj viac chcú skúsených no samozrejme nevravím že vždy, je to celkom logické, mám aj kamarátku ktorá tiež dosť rada sex, aj nezáväzný a napriek tomu ľutuje že sa stým v mladosti uponáhľala a s tým nesprávnym
@dragonfly1 myslím že takto to nieje, ja viem že to je v pohode, pretože sám by som bol len a len rád keby moje dievča bola panna, bol by som z toho vo vzťahu o 1000x pokojnejší, takže som rád že aj ja sám to môžem ponúknuť jej.
@tunidlo nie nelipnem na tom, síce ešte do nedávna to tak bolo, ale uznal som že to už tak nemôžem, takže som vyrovnaný s tým že pannu zrejme nenájdem, no aspoň aby to nebola taká čo si to rozdá s niekym len preto aby sa uspokojila, sex beriem len ako súčasť dobrého vzťahu ktorý funguje a bez vzťahu také dočasné uspokojenie nemá význam. No stále o takej snívam ale to je jedno
@fakecocacolazero eh?
@frez čo dodať, plný súhlas. Pretiahnúť nejakú nieje problém, tak neviem prečo si myslia že sú niečo viac keď ono to je v podstate presne naopak ale v normálnom svete, nie v tom ich.
@ladyfox jedna z mála osôb na birdzi čo číta aj medzi riadkami
@cathy heh nieee toto asi nebude môj prípad keby som nevedel čo chcem a stačilo by mi to že sa nejakej páčim a ona mne tak už mám niekoľko vzťahov za sebou lebo pár ich už prejavilo záujem.
@stexie aj na tom je niečo pravdy, ale zase ja by som sa cítil zle keby som vedel že ona radšej skúsenejších hoci pri mne prižmúri očko, to by nedopadlo dobre.
a @zuzka2403 radšej nerefreshuj stránku, nerobí to dobrotu
@pannikto rado sa stalo myslím,že to,čo som napísala je obojstranné...
A ja si neviem predstaviť, že by som bola do 25 panna, no a s chalanom ktorý je panic by som si v pohode začala, veď to nie je choroba
kamarátkin frajer mal 24 keď prišiel o panictvo a tiež na tom kamoška(jeho prvá,on bol jej prvý) nič zlého nevidela...a vida,sú spolu už 3 roky a šťastný...
mne osobne sa to nezdá čudné, každý nech si príde o svoje panenstvo/panictvo vtedy kedy chce
kamoškina teta o to prišla v 36 tak to ber pohodee
Aj ja niekedy ľutujem, že som taká aká som, ale meniť sa nebudem. Ale prístup takých ľudí sa mi páči..
Mne nejde o to že on je panic, mne to vôbec neprekáža...
25 rocny panic-totalny loser, ktoreho nikto nechce
25 rocna panna-rozkosna rozumna slusna baba, ktora vie co chce
toto je ta rovnopravnost, ktoru tu vsetky zamlcuju
btw 25 rocny panic = neschopny traged...
@sorciera závidím, žiješ môj sen
@anzu hej chápem v tomto sa s tebou tiež zhodnem
@natyn samotne panictvo mi nijak nevadí, vadí mi že som sám...
@zajkousko ak bol ten filip na mňa, tak sorry sklamem ťa netrafil si
@lucina223 v 24 ešte narazil na pannu? jooj to je šťastlivec, kde také rastú?
@martina41 36 preboha, tak dlho hľadať dúfam nebudem musieť! už teraz som z toho dosť hotový I keď nepotrebujem zase o to prísť nejak čo najskôr, dostatočne ma upokojí ak si nájdem priateľku a potom už budem kludný lebo budem vedieť že skôr či neskôr k tomu dôjde
@smajdalf ale nekritizuješ tie ktoré tu napísali že s panicom by si už nič nezačali
@antifunebracka Ale to sú hlúposti 100 ľudí 100 chutí. Jedna z toho mála ktorej som to prezradil lebo to zo mňa vytiahla sa do mňa práve pre to zamilovala, a nebola to žiadna panna ale naopak, a najradšej sa so všetkými bavila o sexe čo bol dôvod prečo som ja záujem nemal, chcel som ju mať aspoň za kamošku ale ona sa urazila... v podstate ju chápem.
@aguri500 lenže ja na to hrdý ozaj som, a takými ako ty pohŕdam a ich názor ma absolútne netrápi ľutujem dievčatá čo narážajú na takéto lacné osoby a potom zostávajú sklamané že s akými hlupákmi sa dajú dokopy čo ich nakoniec s inou podvádzajú lebo nie sú schopný si nič priznať a už vôbec nie druhým, ďalej radšej nepokračujem vedel by som o tom napísať ešte veľmi veľa
@medicus jasné takto to aj beriem ak nejakej na mne niečo vadí, vadí to aj mne a nemám záujem o vzťah, a zároveň to rešpektujem a nemám problém s takou zostať kamarát
btw nie je nic krajsie stretnut tu pravu osobu ale cakat do 25 to je divne a hovori to o niecom...
Ale- pokiaľ sa takto o tom rozpisuješ, spomínaš dobré kamarátky a to, že si s babami rozumieš viac, ako s chalanmi a že sa teda rozprávate (lebo rozumieť si viac s babami, ako s chalanmi znamená aj/alebo to, že s nimi chrápeš často- nie je tvoj prípad) mi nejak napovedá, že si zo slušnej rodiny, otca asi nemáš, mamka sa stará, žiješ najskôr doma a je ti tak dobre.
Nasleduje... si veriaci... nie veriaci, ale veriaci, čo zájde aj do kostola... častejšie ako 2x za rok... Proste slušný chlapec...
Ak nechceš byť panic a je ti to takmer lautr ako o panictvo prídeš, tak choď na diskotéku, obleč sa ako človek, nie ako mumák a ožer sa jak bomba, tak, aby ti nebolo ani rozumieť... rob to aspoň pol roka a potom sa z teba stane diskofil a pičky pôjdu aj za tebou...
Len dúfam, že nie si z Prešova, alebo Starej Ľubovne a tak podobne...
... ak chceš, vysvetlím neskôr...
Btw je to úplne normálne a ak by ťa dáka len kôli tomu odmietla tak ju môžeš obsrať
Na panictvo v tvojom veku môžu byť podľa mňa tieto dôvody:
- presvedčenie alebo náboženstvo (v tomto prípade okej)
- si naozaj strašne škaredý (o tom pochybujem)
- si asexuál (o tomto tiež pochybujem)
- máš nejaký psychický blok (odporúčal by som to riešiť, život bude krajší a jednoduchší)
Trochu sa rozpíšem, pretože si myslím, že k tomu mám čo povedať:
Vopred sa ospravedlňujem všetkým 14-15 ročným, ale vo veci panenstva - brať ich názor za smerodajný v tvojom veku 25 rokov, to nemyslíš vážne...
Čo sa týka tvojej hrdosti na tvoju nepoškvrnenosť - nechcem sa ťa dotknúť, ale to je narcizmus. Nie je to o nič lepšie alebo horšie, ako keď o to prídeš skôr.
Takisto odporúčam sa začať zmierovať s tým, že takmer všetky dievčatá v tvojom veku majú za sebou už pomerne pestrý milostný život a mal by si sa naučiť s tým žiť. Inak sa ti môže stať, že žiadnu vyhovujúcu týmto kritériám nenájdeš a navyše zbytočne odpíšeš množstvo skvelých žien...
@hov ädo hm zaujímavý postreh, tak poďme na to: Vravíš že rozumieť si s dievčatami znamená s nimi spávať, ono to je vlastne naopak, rozumiem si s nimi lebo viem počúvať a neťahám ich do postele Otca mám ale je skôr takým duchom v rodine. Veriaci nie som, do kostola chodím raz za rok kvôli mame a už viac krát som si vravel že v neho neverím... a ako to je teraz, ani sam neviem.
Panictvo nieje môj problém, nepíšem tu kvôli tomu že ma to trápi, netrápi, len ma zaujíma názor dievčat... čo mi môže napomôcť pri hľadaní
Vymetať diskotéky na východ určo neprídem neboj a vlastne ani nikde inde. A môžeš kludne vysvetliť.
@henricha ty mávaš len takých, a ja by som bol vďačný za čo len jednu ako sa ti to darí ale veru takáto kombinácia ma nikdy nenapadla, že môže byť dievča ktoré i keď nieje panna môže mať nezáujem o skúsenejších a dávať prednosť panicom bez nejakých úmyslov, aspoň takúto spoznať a možno by som spával kludnejšie.
@mademoisellemoi hej hej takto nejak si to predstavujem chcel by som mať na to peknú spomienku naveky, neľutovať to ako väčšina.
@torpedo08 s odvahou som na tom podobne, teda aspoň ak by som mal náhodne nejakú zbaliť, to by som sa neodvážil, ale také mi je asi aj tak na nič, nechcem babu čo sa nehá len tak cudzím zbaliť.
ale ved ja som nikde nenapisal ze tvoje hodnoty nie su spravne len mi pride strasne zbabele svoju neschopnost schovavat za tieto hodnoty...
a ešte k @whisper ja a narcis? erm to nie mám kamošku ktorá sa tým aj chváli a s ňou som si rozhodne podobný neni skôr sa vo väčšine veciach podceňujem. Aj tak je to lepšie než sa preceňovať
A nehľadám si dievča v mojom veku, toto bude zas nejaký môj blok, čím mladšia tým som tomu radšej... ale len ak má niečo v hlave, niečo dosť
sry, ako, neberiem to v zlom, mňa by to síce prekvapilo, ale nevadilo by mi to, ale neverím tomu, že s tým chlap môže byť spokojný.
Neveríš, no tak mala by si začať aj keď som chlap, nie sme všetci rovnaký
@terezkazozv myslím že úplne nepodstatné otázky z tvojej strany, mne nejde len o to ako ma vnímaju pre toto, len v tomto momente ma pre zmenu zaujíma práve toto a áno máš pravdu hrdý nieje správne slovo, upresnil som to vyššie v tejto správe.
@hoperpohroma nie, som panic preto lebo ja som nechcel žiadnu čo chceli mňa A chyba? aká chyba? Ak je človek panicom musí to byť pre nejakú chybu? Nie, je to úplne normálne, lebo každý má iný pohľad na vec.
Musíš mať iný bicák na pravačke
Vnimam ťa veľmi nechápavo ako to môžeš vydržať. Myslím, že by som sa už v 20tke zbláznl z nadržanosti.
Vidim v tebe podobnú vec ako v mojom spolužiakovi. Pre neho tiež neexistuje taká ,ktorá by vyhovovala jeho najivnej predstave nežnej, inteligentnej milujucej krásky.
uprimne mi povedz, čo pre to robíš, aby si si nejakú našiel? Alebo ti tvoj sučasny stav plne vyhovuje a si šťastný? (TS!)
@deniisa a čo to značí?
@popoluska15 Ďakujem za zrelý názor jasné tiež nechápem čo vidia na skúsenostiach, ak chcú niekoho na jednú noc tak ok to je logické, ale ak niekto hľadá lásku a pozerá pri tom na skúsenosti v posteli je to dosť na hlavu, lepšie je si daného partnera naučiť po svojom. A navyše sex je niečo čo sa dokáže naučiť snáď každý... To že je niekto skúsený, nezaručí že to vie dobre. Tí si to väčšinou len myslia a tak to nijak nespestrujú aby to bolo ešte lepšie.
@hoperpohroma rád by som zverejnil foto, zrejme ma tu aj tak nikto nebude poznať, ale to asi radšej nie, načo. No kto si získa moju pozornosť a dôveryhodnosť tomu ju nemám problém poslať.
mňa by skôr zaujímalo, prečo to ľudia riešia.
@loollindussiq aj ja poprosím odpoveď do TSky to ma zaujíma ako to ide 14tkam
mimochodom ďakujem všetkým za reakcie, ani vo sne by ma nenapadlo že ich bude až toľko A ak niekto ešte chce tak nech sa vyjadrí, ja budem len rád. Poprípade do TS.
Pár je šťastný,nie?
mne nevadí, ak je niekto panic aj v 30tke, (skôr to považujem sa veľmi pozitívne) a skôr mi príde divné to, že niekto panictvo v 25ke považuje za niečo vymykajúce sa priemeru a pýta sa na fórach, čo si o tom kto myslí.
@henci hm tak to ma mrzí kamoš
@centaurea no minimálne som narazil na nejaké tie zaujímavé osoby, napr s podobným problémom. A taktiež ma zaujímajú iných názory, prečítal som si tu úplne každý koment, a reagujem na každý na ktorý je ako zareagovať Ak ti je divné že som sem s tým prišiel tak prosím, aj to je názor Neprišiel som sa na to spýtať aby som sa riadil tým čo sa tu dozviem, je to čisto len pre zaujímavosť. Tiež je otázne prečo pre Slovákov je všetko také tabu, a človek by sa tu nemal na nič pýtať, nič rozoberať s druhými. Slováci sú všeobecne pozadu... A ja to nemienim podporovať, ak je niečo čo chcem vysloviť, vyslovím to.
a k teme.. @pannikto beriem to normalne..ja som bol podobny ako ty a tiez som cakal na svoju vysnivanu zienku..holt, nepotrebujem sa vyspat s kazdou, ktora sa mi zda byt sympaticka..ja by som napriklad nedokazal kopulovat s niekym, koho nelubim, pri kom nemam ziadnu predstavu o spolocnej buducnosti..ono, ja som celkovo zalozeny tak, ze ak necitim medzi mnou a zenou nejaku zvlastnu pritazlivu dusevnu spojitost, o ktorej by som si myslel, ze je to nieco specialne a vynimocne, o nic by som sa nepokusal..s mojou milou sme sa milovali v 19 po vyse pol roku chodenia, dokym sme obaja necitili, ze sme na to pripraveni a ze chceme posunut nas vztah dalej..ona sice mala predo mnou 1-2, ale to sa velmi neda pocitat ako milovanie v pravom zmysle slova, kedze jeden ju v podstate znasilnil a kvoli depresiam a zlemu psychickemu stavu a pocitu menejcennosti mala kvazi styk aj s druhym..no a z toho mala samozrejme zly pocit a casto sa trapila nad tym, ze nie je pre mna prva-tu moze byt ten problem, ak natrafis na dievca, ktore lubis, ktore lubi teba, ale bude jej luto pokracovat vo vztahu, ak vie, ze pre nu nebudes prvy..my sme to vdaka laske prekusli, ale nie kazda to tak mozno bude vnimat.. no aa..to som trosku odbocil podstata je ta, ze pokial hladas tu pravu, a chces aby tvoje prve milovanie bolo aj s osobou, ktoru milujes, nie je to nic zle ani nenormalne..a tie komentare typu: ja by som nevydrzal, som nadrzany jak bujak, alebo ze by mi to chybalo..co ja viem..kazdy ma ine priority..u mna bolo majoritne to, aby som si nasiel vysnivanu zienku, a az potom mohol v suvislosti s nou rozmyslat o sexe..nechybal mi sex ako taky sam o sebe, skor prave v tych spominanych korelaciach s niekym milovanym..a aj to az po urcitej dobe chodenia, ako som uz vyssie spominal..je to neobvykle, v nasej sexom skazenej dobe pre niektorych ludi mozno cudne, ale podla mna normalne..
teda ak nie si neschopny trulo, co sedi cely den doma na zadku a necini sa, ak sa ti nahodou nejake dievca zapaci/zalubis sa do nej
@trdelniiiq no čo dodať pozerám sa na to rovnako, sex sám o sebe pre mňa nemá žiadnu hodnotu, možno po tom zvyknem túžiť, ale tak ako si napísal nie len po tom samotnom, ale aby to bolo s osobou ku ktorej cítim niečo čo k nikomu inému na svete a ktorú poznám do posledného detaila, vtedy sa tomu vlastne hovorí ináč však? Milovanie. Aby to nebolo len uspokojenie vzájomných potrieb, to by bolo moc plytké, ale aby to bolo niečo omnoho hlbšie, niečo čo nerobíš pre seba, ale pre tú druhú osobu lebo ju miluješ a chceš aby jej bolo dobre a spokojný dokážeš byť len vtedy ak je aj ona, v žiadnom inom prípade, a zas tá chce to isté pre teba. Vôbec neviem či sa mi to podarilo správne vyjadriť, ešte som to neskúšal vyjadriť slovami, ale to zrejme úplne presne ani nie je možné.
Si šťastný človek že si narazil na tú správnu.
@janka694 a byť nenormálnym nie je zas tak zlé! Neboj nie si sama, je nás viac čo čaká na tú pravú a ten zabitý čas pri čakaní a hľadaní si nevynahradzujeme krátkymi románikmi
Tiež by ma potešilo takú nájsť ale už sa na to nemožno spoliehať, postačí ak tá osoba ten akt nebude brať len ako uspokojenie potrieb, ale ako niečo, čo som opísal vyššie ako niečo čo dokáže spraviť len za prítomnosti lásky.
@bryndzula toľká irónia
@housemaniac ak narazím na tú pravú čo bude cítiť niečo skutočne silné tak také hlúposti ju nebudú trápiť je to dobrá previerka.
@peacexp tož všetci zvyknutí na 2 riadkové témy, hoci pri ich čítaní aj tak zabijú celý deň
@matej7771 ak to pre teba bolo niečo strašné, nemyslím že to bolo preto že to bolo pred manželstvom, chyba musela byť niekde inde... Alebo si tak lapel na tom že až po manželstve, že to potom pre teba hrozné bolo, no to je prípad len veľmi malej hŕstky ľudí čo je toho názoru.
@mimkoxd ty máš 17 kámo 25 je trocha iná káva
@jasmine222 Neboj k takým chybám by som sa neznížil. Klamstvám neholdujem, nevidím význam v krátkodobom "očarení" niekoho niečim čo nie som, keď tam vonku behá niekto koho môžem očariť práve tým čím som, len počkať kým sa taký nájde A pekné aj že si si to prečítala celé, ak druhí nechcú nech nečítajú, nemám im to za zlé Ja sám som ku sebe kritický že keď chcem niečo vyjadriť neviem to vyjadriť jednoducho a krátko
@mimkoxd jeden z mála čo nemá potrebu sa tým chváliť
Ale tiež sa to dá vnímať aj ináč, ak si niekto za životnými predsavzatiami stojí tak silno, že ho neobmäkčí ani láska ku niekomu, tak potom pre neho má láska príliš malú hodnotu, alebo je tá láska z jeho strany príliš slabá a mal by sa zamyslieť hlavne nad sebou či naozaj miluje... až potom súdiť druhého. Čakáš že druhý sa obetuje a vydrží to, ale čo obetuješ pre neho ty? Nájdi si teda niekoho kto to vidí rovnako a bude po probléme.
Navyše ma ešte napadlo, čo ak sa dvaja zoberú a pri prvom milovaní po svadbe zistia že im to neklape? Poprípade neskôr. To dnes už nieje žiadne tajomstvo že nie každá dvojica si sadne v milovaní, a kľudne sa rozchádzajú aj kvôli tomu. Jasné je to len sex, láska je základ, ale vzťah po kope neudrží len láska, musí tam byť ďalších milión drobností.
Neber to tak že ťa kritizujem nič nieje dokonalé všetko má svoje výhody aj nevýhody.
Ja Ti to napíšem takto, môj brat prišiel o panictvo v 23-ke, vtedy zo skúsenou holkou, možno to tak aj bolo lepšie ale o to nejde, to len tá doba sa posunula a už 14 ročnú babu pannu nájsť je zázrak
Osobne mám 18 a tiež som panic, chyba bola v tom že som dlho nechcel o žiadnej babe ani počuť.. nevyhľadával som vzrušenie, na sex som ani nemyslel.. teda, myslel, nebudem klamať, xXx stránky mám obkukané ale ani o to nejde
Teraz mám takú 4 mesačnú priateľku s ktorou sa nám náš vzťah prehĺbil.. bolo to dosť komplikované kým sme začali jeden druhému veriť a pod.. a to že má skúsenosť z 18 ročným zajačikom som jej oznámil celkom úsmevne 24.12. ako darček a ona to ako darček aj zobrala fráza typu "v postieľke ťa čaká tvoj nadržaný neskúsený zajačik" fakt zabrala ona je s toho happy, síce ma 16 a už panna nie je čo ma tak trošku tiež mrzí ale obydvaja máme v sebe niečo čím sa môžeme navzájom dopĺňať.
Takže zhrniem to
To že máš 25r. a si panic je vhodné na gratuláciu ale teraz, keď som zistil že svet si treba užívať zo všetkým čo sa mi núka, nájdi si babu, užívaj si život, trtkaj kade chodíš a uvidíš že svet bude krajší
P.S.: bude ťažké nájsť odvahu babe oznámiť že máš 25 a si panic, preto k tomu pridaj nejaký žartík, niečo s čoho sa dá vyťažiť..
Veľa šťastia!
pozri, nie je ťažké oznamiť dievčaťu že mam 25 r a som panic. si predstav, že to bude dáka citlivá, verná, kresťanská, a bude sa podvedome zaťažovať nad tým, že či pri bozkávaní(soft varianta, nemyslím hned sex) či nemyslíš na svoju bývalú... ver mi aj to sa stáva, a nie je to nič príjemné. Napríklad včera som si četoval s bývalou, po troch rokoch! s ktorou som pred troma rokmi mal prekrásny 5 mesačný vztah.. má samozrejme druhého, čo je normálne. spomínali sme na všeličo možné... bol to včera prekrásny večer, síce virtuálny.. Ale spomienky už nebolia.. bolo mi dobre s ňou, aj ked ma mrzelo, že sa to skončilo.. potom po roku presne prišla druhá, tiež sme sa rozišli po 1,5 roku presne.. s ňou to bolelo ešte horšie, lebo sme strávili krásneho 1,5 roka. nádherné zážitky, bozky, objatia, držania sa za ruky, krásne výlety, romantické prechádzky, posedenia, príroda, nááádhera... Boh nás požehnával, a mal radosť, ale radšej nás rozdelil, hoci to veľmi zabolelo, aby sme sa azda v budúcnosti netrápili.. Modlite sa za svojho budúceho, budúcu, a PÁN BOH ti požehná mnohonásobne, len ver v silu modlitby a pros Ducha Svätého o dar rozumu, aby si sa vedel správne rozhodnúť, pros Sv.Tadeáša, patróna neriešitelných situácii, keď nevieš ako ďalej pros Boha, aj jemu niečo prenechaj na rozhodovanie, neber všetko do vlastných rúk, modli sa čo máš robiť, aby si obstál, a ON ťa požehná ver mi, modlitby majú veľkú silu!!! Pros Boha o múdrosť! neboj sa modliť, doba nie je iná, len ludia sme rozni! doveruj v Boha a uvidíš čo sú zázraky... hoci som kus odbočil od témy
a zas...keď to má prísť, tak to príde
maj na háku...počkaj na pravú, keď nepríde, umri si spokojný a vyrovnaný :-d
@vreskot000 mno neviem čo na to napísať, nieje sa čoho chytiť, povedal si asi všetko Ja myslím že to máš v podstate tak isto ako ostatní, nejak som necítil z toho niečo rozdielne. Poznám viacero osôb ktoré nie sú nábožensky založené, a majú za sebou niekoľko pekných vzťahov ktoré skončili a ich koniec vnímajú tak isto ako ty, i keď to sú pre nich čerstvé záležitosti, usmievajú sa a svoj život žijú ďalej lebo veria že ich čaká niečo krajšie, nemusia veriť v boha a odkladať sex až po svadbe aby sa sklamaniami netrápili
@matej7771 ale prečo to bolo pre teba také utrpenie? zlé svedomie až bolo po potom?
Mne je v podstate jedno, ked už má skusenosti, ale je to iné podla mna začínať so všetkým spoločne... Naríklad chlapa, kt. si to rozdáva s každou inou raz do týždna nehladam ani ja.. AIDS ani kvapavka mi nechýba...
Moc ti držím palce, lebo dievčatá také sú, kt. ťa hladajú!!!
Lenže mám 16 a ak by som mala chodiť s 25 ročnym panicom znamenalo by to, že bud teraz- čo by bol celkom vekový rozdiel alebo ked budme stasia co bude o to divnejsie takze toť odpove)d
Ak si to tak chcel a vyhovuje ti to, nevidim problem, ani dovod na nejake posmesky. Je sice mierne divne, ze ti to pudy dovolili...
Ked to ta baba zisti, tak by sa mala skor tesit, ze nie si nejaky kurevnik, inac ludia oznamuju partnerom pred sexom, ze este nikoho nemali? teda, ze ci sa to bezne robi, lebo tak mozes jej to povedat aj po tom, a keby ta ptm odkopla tak by to bola dobra pica
@drilo hej hej súhlas. Dalo by sa to vyjadriť tak že tí ktorí sa ponáhľajú len za jedným - prísť o panictvo čo najskôr aby boli in, pre tých to je tak že som "chudák" v podstate, ale ja im to neberiem, to je ich svet a ja som mimo neho. A v tom druhom svete sú takí ktorí si zakladajú predovšetkým na láske a u takých to nie je nikdy neskoro
@ssnehulienka v pohode veď netlačím 16 ročné do vzťahu so mnou no ľudia sú rôzni, iné dievčatá vyhľadávajú práve o dosť starších. Ťažko niekoho odsudzovať za to čo ho priťahuje/odpudzuje viacej, on si to nevybral. Treba ja nemám spodný limit veku, všetko záleží len na tom čo má to dievča v hlave, ako rozmýšľa a pod. Samozrejme tomuto zvyčajne zodpovedajú len tie, ktoré nie sú odo mňa o moc mladšie
@plutvonozceakrivozubky dá sa to tak povedať že som to tak chcel, záleží na tom čo to "tak" znamená, u mňa to znamená to že po prvý krát si to nemienim rozdať s ľahkou žienkou, ktorá k tomu nepotrebuje city a s ktorou necítim istotu do budúcnosti, v tomto prípade ide všetko podľa "plánov". Ešte sa nenaskytla možnosť to s tou pravou uskutočniť a čakám ďalej. Pudy mne nič nehovoria, sú tam, ale som zrejme silnejší než ony dokážem ich udržať na uzde bez problémov kým sa do toho nezapoja aj hlboké city k danej osobe.
A k tomu oznamovaniu pred/po. Nemám rád také jednanie že niekto si odloží (možno zlé) tajomstvo až na moment keď pre toho druhého bude už neskoro. Rozhodne by som jej to povedal ešte predtým, a nie jednu minútu predtým, ďaleko skorej... Aby sa na to dalo lepšie pripraviť, predsa len ak to bude vedieť predtým, a zostane, tak bude aj pri milovaní na to brať ohľad a to je si myslím lepšie než keby som mal s niekym moje po prvé prežiť bez toho aby to ona vedela, to by bola škoda, ako keby som to celú tú dobu odkladal zbytočne.
Ja to nezanedbávam pre iné činnosti čo ma oberajú o čas, ja mám času habadej, ja to tak mám dobrovoľne a hlavne preto si myslím že až k tomu príde, tak moje zmýšľanie to vôbec nijak neovplyvní navyše by som sám seba za také nenávidel. A tamten ju mohol opustiť pre hocičo, nie pre to že si chce užívať s inou. Nemyslím že ju pre to opustil, to by skôr začal spávať s kadekým a nehľadal inú stálu partnerku.
No na druhej strane si si to posral podla mna... (nie tym, ze si si co najskor nezajebal s neakou babou, ktora ti je lahostajna...) ale ze si si proste doteraz nevedel najst normalnu babu, s ktorou by si chcel mat sex, a ktora by to chcela tiez... Lebo baby si asi pomyslia, ze na tebe nieco bude vadne, ked ta ziadna nechce, alebo ked ty ziadnu nechces / si narocny / nemas cas / nemas chut / nemozes? / atd...
Ja tiez nikoho neodsudzujem, ale tak isto ako sa mi zda divne behat po diskotekach, a kazdy vikend si hladat novu sexualnu znamost, tak sa mi zda byt divne, ked niekto v 25 ani jednu sexualnu znamost nemal. Ja ta urcite nechcem neak urazit, len tu hovorim svoj nazor.
Myslim, ze ti to prerastlo cez hlavu, a vidis to neak uplne strasne velku vec... Kedze si myslim, ze pannu pre teba (nie 14 ani 15 rocnu) len tak nenajdes, by si mal brat do uvahy aj moznost, ze by si si nasiel frajerku, ktora by nebola panna - ved kvoli tomu nieje hned kurva, alebo nieco podobne! A s tym, ze si panic by som sa ani neak nevytahoval, ale ani by som sa za to nehanbil... ked dojde na to rec, sa hrdo priznaj, ale pokial nie, tak by si sa nemal snazit s tym neako ohurovat baby...
Nemyslím si že mi to prerástlo cez hlavu... ja som sa tým vôbec nezaoberal, nebol dôvod, teda akože trápilo ma to, najme keď som bol na chate a hrali sme nejakú hru na pravdu a ja som mal prezradiť s koľkými som sa vyspal, odmietol som tú hru hrať, nepovedal som nič. Až kým nie tak dávno nedošlo k tomu že jedna kamarátka zašla až do tejto témy a fakt mala čo robiť kým to zo mňa dostala, v podstate od toho momentu som začal brať na to ohľad, pretože som musel počítať s tým že nebude jediná ktorá sa na to spýta, hlavne keď som nikdy nikomu neklamal ani v tom že som ešte nemal ani len vzťah, tak si domyslel a potom mu tá druhá otázka už nedala pokoj. Nezačal som sa tým zaoberať preto že sa tým chcem vyťahovať, nemyslím si že na tom je niečo na vyťahovanie sa, môže to potešiť len istú menšinu, takže som opatrný... ale preto som sa tým začal zaoberať lebo vždy mám obavy že dievča stratí akýkoľvek záujem ak príde na túto otázku.
Po pravde nie som ryba, ten dátum narodenia samozrejme nie je skutočný viem asi to preháňam s tým skrývaním identity Ale nemám ďaleko od ryby. Navyše keď som si čítaval horoskopy tak vždy mi o mnoho lepšie sadol ten z ryby než z môjho
Neidealizujem si to dievča na ktoré čakám, zrejme som náročný, ale som aj veľmi ovplyvniteľný, a keďže som ešte vzťah nemal tak nemôžem vedieť do akej doposiaľ nepoznanej vlastnosti dievčaťa sa môžem zaľúbiť a uvedomujem si to takže nedržím sa nejakých striktných predstáv, lebo proste neviem čo ma môže prekvapiť. Aj s tým že to nebude panna som už vyrovnaný. Hlavné je aby som sa pri nej cítil dobre a nemusel nič tajiť.
A myslím že nemusím ísť nejak drasticky nízko s vekovou kategóriou aby som narazil na pannu, áno dnes už je obrovská väčšina dievčat pokazená už dosť za mlada lebo je už taký trend, ale tak ako ja vyčnievam, tak isto aj medzi dievčatami sú také čo vyčnievajú, také ktoré sa nesnažia ísť za každú cenu s dobou. Len mať na takú šťastie, ale ja so šťastím moc kamarát nie som Tak nemusí byť panna, hlavne aby to už mala v hlave pohromade aby som sa nemusel každý deň strachovať či niečo nevyvedie.
K tomu že či som otvorený len pre to že som tu anonymne, keď chceš prečítaj si čo tu mám v blogu, včera som to písal na facebook
A chodiť von do spoločnosti? Do barov a pod.? to som už skúšal, ako násť ročný keď som sa snažil za každú cenu zapadnúť Ale márne, keď je človek už raz introvert, asi to nemôže zmeniť, ozaj som sa snažil... Je mi dobre tak ako to je teraz, ešte to tak môcť zdielať s niekým Včera som síce bol na moment vybehnúť s kamošom, ale došiel som domov akurát nasraný z toho že som celý smrdel od cigariet
hej to s tebou suhlasim, mas v celku zdravy nazor ani ja by som sa nedokazala zmenit kvoli istej skupine ludi len kvoli tomu aby som tam zapadla. a to ze si introvert sa zmenit da , ja som sa zmenila z extroverta na introverta.ale ako som uz niekde na birdz pisala,cielene to nebolo. bolo to zapricinene niekolkymi prelomovymi situaciami v mojom zivote.
vies treba brat ludi takych aki su a netreba ich odcudzovat lebo to co stvarali 5 alebo 10 rokov dozadu nemusi o nich hovorit aki su teraz.iba hlupe chyby z mladosti a navyse ked sa ludia dokazu poucit a nepkracovat v tom,tak to maju u mna velke plus toto som sa ja naucila.
a s tym cigaretovym dymom ti nepomozem skus niekam prist v skafandri
K tým zmenám medzi introvertom a extrovertom sa radšej nebudem vyjadrovať, to by mohlo byť na dlho a asi to nieje nič podstatné
Ja ľudí rozhodne neodsudzujem, už vôbec nie podľa toho čo robili kedysi, ide čisto len o prítomnosť, ak sa niekto správa ako hovädo tak nie je o čom. Ak sa správa normálne tak ho beriem ako normálneho, ak to teda nie je len dočasná pretvárka Odpustiť dokážem aj tomu kto ublížil mne, stačí jediné, aby prejavil záujem o moje odpustenie. Čiže toto máme asi tiež narovnako
Skafander hm zaujímavá idea, alebo radšej zostanem doma Toho dymu som sa nadýchal za môj život už viac než dosť
sefkucharka ci nie, isto vies dobre varit nepochybujem o tom, navyse niesom narocny tak sa neboj nemusis byt az tak skromna k sebe
Muž Baran má sklony si ženy idealizovať a sám chce byť ideálnym mužom. Často vynaloží nadľudské úsilie, aby to dokázal. Ideálna žena však neexistuje, a preto skúša ďalej. Je pre neho ľahšie ľúbiť mýtus a ideál, ako dať do vzťahu veľa trpezlivosti, ktorou toto znamenie z pochopiteľných príčin (vláda akčného Marsu), neoplýva.
ale aj ryby si vela idealizuju a nielen zeny
Napísal, že "nemám ďaleko od ryby", možno tým myslel, že je blízko pri rybe...ako dátumom. Veľmi sa v tom nevyznám, tuším sa to ešte nejako delí na dekády a asi je v nejakej prvej dekáde a ťahá ho to bližšie k rybám.
Baví ma toto dedukovanie s tebou
ja celkom skorpionov mozem,sme dost kompatibilni len niekedy mi strasne pripadaju egoisticki a taki podrazacki.ze by ti vedeli hodit dyku zo zadu do chrbta.
ja som rak ale mas pravdu,raci su velmi citlivy. co uz. a este naladovi:/
levy su tiez ok.tych mozem ja mam dokonca neviem ci vies co to je ale ascendent leva.
jj mas pravdu, deli sa to na dekady
A späť k tomu baranovi, to s tou trpezlivosťou na mňa nesedí, myslím že to dokazuje už len to na akom základe bola táto diskusia založená Ja nezvyknem na nikoho tlačiť aby mi dal čo chcem, rád vyjdem v ústrety a dám človeku priestor, pretože viem že mne by to bolo rovnako nepríjemné keby na mňa niekto robil nátlak. Od úplného ideálu som už dávno upustil, a pomaly zisťujem že viac než by som sám tušil.
S tou rybou som to už ani neviem ako myslel no oboje možnosti sú správne, som kúsok od nej dátumom, a popis ryby mi je ešte bližší to som zistil vďaka @barbydka
@teruska41 Na základe toho že som panic, ma ešte nik nevysmial, a nemôžem povedať že som to hovoril odvážne tých pár osôb čo o tom vedia to zobralo celkom normálne, a to že napr. v tejto diskusií sa našli ľudia čo ma vysmiali, to ma ani troška netrápi, majú svoj svet, ja mam svoj, v každom svete sú iné názory, tak načo ich brať vážne, keď v tom v ktorom žijem ja, to znamená niečo úplne iné než v tom ich, dá sa povedať že až presný opak Ten môj svet sú práve tí ľudia čo tu napísali rozumné príspevky, bez kritiky. No boli aj taký čo im to pripadá byť na hlavu, ale zase neodsudzujú, tzn. rešpektujú aj ten môj svet, to sú jedny z tých rozumnejších
A btw, zrejme to už ani ja v 25ke nestíham alebo teda určite nie
zachovať si svoje panictvo je dar od Stvoriteľa, ktorý nás stvoril na svoj obraz .......
ja to šťastie nemám, lebo ku ženám cítim akurát
priateľstvo, pochopenie, cit ale o láske nemôže byť reči
a teraz ti aj závidím , dokázal si odolať všetkým pokušeniam, ktoré ťa dennodene prenasledovali a veríš, že sa ta pravá určite objaví .......
naplní sa ti tak tvoj sen lásky a poslania...........filip
Mimochodom odhodlal som sa dat si tu foto, mozno to olutujem, ale povedal som si ze co tam potom
máš pravdu, čo má prísť príde .........
foto si daj, nedávaj si však adresu, mobil...ja som na to doplatil a nakoniec som aj fota stiahol ..........filip
@nastasia neskoro ale predsa pardon nejak som zanevrel na birdz pekných pár mesiacov. To by ma aj mrzelo keby som prišiel o tvoj príspevok dobre sa to číta, osoby s rovnakým pohľadom na svet ako mám ja, stretám len výnimočne a ty ku nim patríš. Len si to už asi neprečítaš, škoda. Aj by som sa vyjadril k tým veciam, ktoré si opísala, ale ty si povedala k tomu úplne všetko, tak ako by som to povedal aj ja