Nemám síce mladšieho súrodenca, ale keby som mala, tak mám o neho prehnanú starosť (o staršieho mám) a chcem vedieť s kým chodí, ako vyzerá, ako sa správa, čo to je za človeka atď
mojej sestre to bolo divné a nepochopiteľné a pýtala sa ma že aké je bozkávanie a už keď sa to pýtala tak bolo na jej výraze vidno že jej tá predstava (všeobecne bozkávania) príde nechutná
Som neveril asi 3 mesiace som ani netušil, potom rodičia niečo vraveli, že s frajerom ide som myslel, že si robia srandu po polroku vysvitlo, že to žiadna sranda nie je
Moj brat este s nikým neprišiel lebo je moc mladý, ked príde, tak uz doma nebudem bývať ale zareagovala by som asi tak, ze nijak max by som sa snažila zbaviť stresu tu frajerku a dúfala by som, ze neni moc narušená
Mám staršiu sestru a mal som dakde, či má frajera abo ne.
Ale keď som ja mal a sestra sa to dozvedela tak jej reakcia bola "A ona o tom vie?". A jej záujem nesiahal ani po odpoveď na jej otázku takže som si s ňou kvit
@erixa coho sa bojis? ...ked ju rodicia dobre vychovali, tak sa nemate coho bat. tiez som mala v 14 "frajera" a vobec neslo o sex a ani sme na to nemysleli. bolo to len o tom, ze som chcela, aby ma mal niekto rad a na koho sa mozem spolahnut..ze to tak nebolo, to je uplne ina vec ale podla mna z toho netreba urobit az taku dramu. ukazte jej ze jej verite, aby z toho potom nemala zle spomienky, ze ste jej nieco zakazovali, nadavali a pod.
@carmenita ja jej nenadávam, iba si z nej trochu sestersky uťahujem. Ale ja ju mám rada a bojím sa, že ak jej ublíži, že bude smutná a to by som ja asi nezniesla.
mladšia som ja.. cca o rok a pol .
a keď sa to dozvedela bola otravná dosť, vkuse vyzvedala a nedala človeku pokoj.. dokonca raz, keď nás vonku zazrela ma okríkla a išla smerom k nám .... vtedajší priateľ povedal, že ma nikdy nevidel tak rýchlo utekať
mám len staršiu sestru a akosi sa z toho teším, povedome aj keď neviem prečo. Nejak to neriešim, nevadí mi ani keď je jej frajer vkuse u nás. Práveže akosi naopak aj tak som stále mimo a nejak sa nesplietam medzi ich dialógy, ale je pokojná, nebuzeruje a pod. takže asi aj preto fajn
brat este nema/l frajerku, ale tak by som sa potesila.
ale riesim s nim take jeho "vztahy" a vzdy sa o tom bavime, som asi jediny clovek s ktorym to riesi a vazim si to
naopak, ja sa mu nezdoverujem
ako "správna" sestra si zvyknem do brata rypnúť, či nemá frajerku ale nemá... takže neviem. každopádne, by som to nejako neriešila len by som sa opýtala že kto to je
no ako dosť som sa čudovala pri ségre, čo je o 4 roky mladšia, že ako to s ňou ten jej frajer vydržal, lebo mám pocit, že ona je strašná a chudáčik on bol pod papučou a príde mi vtipné, že jej to vydrží dlhšie ako mne ona mala 2 ročný vzťah a ja ročný
no ja si asi neviem predstaviť, že by si môj brat raz našiel frajerku... Ako neviem, či by ho nejaká pri jeho momentálnom povahovom rozpoložení chcela....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ba dum tsss
Ale keď som ja mal a sestra sa to dozvedela tak jej reakcia bola "A ona o tom vie?". A jej záujem nesiahal ani po odpoveď na jej otázku takže som si s ňou kvit
asi niečo v zmysle, že som prekvapene zdvihla obočie a možno povedala "ejha"
Ale oni môjho frajera prijali veľmi dobre, veľmi ho ľúbia. Mladšia ho furt objíma a hrajú sa spolu
ale nedávno s tým prišiel starší a neskutočne ma to teší :happy:
a keď sa to dozvedela bola otravná dosť, vkuse vyzvedala a nedala človeku pokoj.. dokonca raz, keď nás vonku zazrela ma okríkla a išla smerom k nám .... vtedajší priateľ povedal, že ma nikdy nevidel tak rýchlo utekať
ale riesim s nim take jeho "vztahy" a vzdy sa o tom bavime, som asi jediny clovek s ktorym to riesi a vazim si to
naopak, ja sa mu nezdoverujem
a najmladšia chodí do škôlky a už mala dvoch frajerov :happy: ani nad tým sa nepozastavujem