Ako je to u vás doma? Ako vychádzate s rodičmi? Rozumiete si alebo sa stále hádate? Zdajú sa vám byť staromódni? Tak ja s rodičmi vychádzam super. Zaujímal by ma váš postoj.
nooo ja ako kedy niekedy super a niekedy ma doakzu strasne rozhadzat pretoze ja rozhadzujem mamu koli uplnym kravinam...napr ze si dam arafatku do kostola...alebo zavtipkujme ze neico nejdem urobit a ona to hedn bere vazne...a potom mi tatko za to vybrble ze jej mam setrit nervy ...problemy s tlakoma tak...takze potom sme vsetci traja pohadani ...ale inac pohodkaaaaaaaa lesnaaa
vsetko zavisi od ich nalady, neznasam ked maju potrebu kecat mi do toho, co je pre mna lepsie a kazat hovadiny, to je jedina situacia kedy sa dokazem rozzurit do nepricetnosti...
Ako kedy... občas úplne skvelo vychádzame, ale občas mám chuť ich povraždiť, prípadne vypadnúť z domu niekam ďaleko a na dlho a bez toho aby som im čokoľvek povedala...
vhladom na to ze zijem s matkou ktora je viac menej stale v ba lebo tam ma priatela tak uzasne.. ale aj ked je doma tak sa to da.. sice neikedy mam nervy lebo mam pcoit ze je v prechode ale uz som v tom stadiu ze si vychadzame a je to super... s tatkom tiez vychadzam ako tak.. a sestra je moje zlaticko moj poklad
ak ja sa haam furt s matkou,ako su prisni, a to ma nebavi potom,proste vecierka o 20.00 ked budete mat 17?nemozte cez tyzden chodit von?tak to je podla mna dost blbe a potrebovalo by zmenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
klamala by som kebyze povem ze si super rozmieme a nehadame sa
praveze ked sa to thak vezme hadame sa pravidelne,,,ajj ked sa niekedy jedna o chujovinu
dakedy som rada ze mam mamu co mi vselico dovoli
ale niekedy sa vie nastvat iba pre totalnu blbost,,a ja sa stale musim ospravedlnovatm,,,,a to sa mi zda dost odveci