Máte nejaký tip na vyformovanie postavy. Totiž nie som tučná ale taká ovisnutejšia trochu. väčšie broško , neforemné nohy , zadok .. Pomáha bicykel ? aké máte tipy ? ... a taktiež ma trápia strie .. Ako sa ich zbaviť ??? Viem , že sa to nedá úplne ale str
@loveistheanswer už mi idu na nervy ľudia ktorí sa tu večne oháňajú gramatikou ...no bože, má tam jednu hrúbku a miesto bruško napísala "broško" ...... nikto sa z toho nezblázni a čítať sa to dá, tak čo máš za problém
@loveistheanswer veď vravím, že tam má jednu hrúbku, no a čo, panebože... áno, je to jej vizitka, ale pre jednu chybu tu do niekoho rýpať mi príde od veci ...kým nepíše ako niektoré - že ich prejav musíš lúštiť pol hodiny tak myslím že nieje dôvod to tu riešiť, koniec koncov je to jej vec... ani ty nie si dokonalý, tak to ber.
Mimochodom, ľudia nemajú radi ľudí ktorí na všetkom a všetkých hľadajú len to negatívne, čo si myslím že bude asi tvoj prípad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ako vyformovať postavu? pravidelná strava a pohyb..
skoro kazdy den tu je nieco zo striami
pre autorku otázky: Začni behať.
a ide tu hlavne o to, že je to vizitka daného človeka... len toľko
Mimochodom, ľudia nemajú radi ľudí ktorí na všetkom a všetkých hľadajú len to negatívne, čo si myslím že bude asi tvoj prípad
(gramatiku mimochodom ovládam, vďaka)