Caute,
coskoro budem zapojovat do mojho kompu s R7 265 3 monitory a chcel som trosku mysliet dopredu... Mam 2x DVI port 1 HDMI a 1 Displayport. Vsetky 3 monitory su rovnake (DVI) aku redukciu mam pouzit ? Urobit z 1 DVI 2 alebo z HDMI DVI ?
Do FullHD rozlisenia by ti mohlo pomoct aj » www.alza.sk/axago-adg-hd-d2... k pripojeniu. Pravda ja som kupoval k notebooku, kde neni tolko portov. Budes musiet popripajat a skusit. Tolko portov mas predpokladam vdaka onboard grafickej a dodatocnej graf. karte. Neviem ako sa s tym vysporiada software/drivery, ked zapojis nieco k onboard a niceo k dedikovanej graf. Ja co pouzivam v desktope je nvidia s dvome DVI a dva monitory v pohode funguju, ale ty budes nuteny kombinovat. Jednoznacne by som skor pridal viac monitorov k grafickej karte a nie onboard. Mne s tym spominanym USB riesenim uz sekal obraz a nepouzivam to tak.
@damo33 Tak 2 monitory pripoj normálne a nastav ich na rozšírenú plochu ...... Na ten tretí už zrejme bude treba ďalšia GK v režime Crossfire (AMD) alebo SLI (NVidia)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
YOUTUBE → How to connect 3 monitors to PC → čekuj videá a určite niečo nájdeš.
2 monitory by som zapojil do DVI, ktorymi GK disponuje a ten 3. by bol v tom hdmi