Kedze som cely vikend stravil upratovanim svojej plochy a zmenou jej vzhladu, zaujimalo by ma ako vyzeraju plochy birdzakov. Je vam to fuk a mate tam bordel alebo mate poriadok na ploche? Aky wallpaper mate nahodeny?
Na ploche v ľavom dolnom rohu mám tri ikony: Počítač, Kôš a blah. A ako pozadie mám vlastnoručne vyrobený inspiration wallpaper, ktorý nemám záujem tu nejak zverejňovať.
wallpaper sa každé 4 hodiny mení, je tam asi 30 obrázkov, nejaké abstraktnosti, trochu architektúry, nejaká tá príroda, nech nezabudnem ako vyzerá svet...
btw. ten súbor matrix_96 je prvá verzia scenára matrixu, dokončená v 1996tom
moja plocha, nemam na nej ikony pretože su zbytočne ked všetko mam na windows lište, a obrazok žiadny, preto, lebo ked mam male okno napr. webbrowser či čitam neaky dokument tak ma to rozptyluje
@18miki18 Nie je to až také brutálne ako to vyzerá. Ja som tiež na také pozadia háklivý, ale toto až tak oči nevypaľuje. Navyše je to slnko 90% času niečím zakryté : D
@18miki18 program sa vola Rainmeter a donho sa instaluju tieto styly ako kusy kodu, ktore sa daju najst na nete. Chvilku mi trvalo pokial som celemu kodu porozumel, ale potom su hranice nekonecne a da sa vymysliet a upravit skutocne vsetko. Vsetky styly okrem vrchneho pocasia som si upravil
Vidíš, dobre že si mi to pripomenul, musím si v tom už znova spraviť poriadok. Niektoré ikony buď neviem na čo sa používajú, nepotrebujem ich, alebo nejdú otvoriť. A ako tapetu plochy mám tú fotografiu, ktorú mám tu ako avatar.
mám tam pár junkov, ktoré sa mi nechce vymazať, inak nič... a okno winampu tak je preto, lebo ho nikdy nedávam do lišty, takže mi ku ploche viacmenej prirástlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
na ploche musím mať vždy poriadok
][IMG]
[/IMG][/URL]
[/IMG][/URL]
wallpaper sa každé 4 hodiny mení, je tam asi 30 obrázkov, nejaké abstraktnosti, trochu architektúry, nejaká tá príroda, nech nezabudnem ako vyzerá svet...
btw. ten súbor matrix_96 je prvá verzia scenára matrixu, dokončená v 1996tom
[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL= » imageshack.us ]ImageShack.us[/URL]
moja plocha, nemam na nej ikony pretože su zbytočne ked všetko mam na windows lište, a obrazok žiadny, preto, lebo ked mam male okno napr. webbrowser či čitam neaky dokument tak ma to rozptyluje
» imageshack.us/photo/my-images...
no mohla by byt aj cistejsia plocha ale plovica iko tam dal bracha alebo mama...cim viac to vycistim tym viac je to potom zaplnene
ako ináč
» wall.alphacoders.com/big.php?i=92926...
staci pouzivat google chrome je nova sluzba ze vam dokaze najstakykolvek obrzok na nete
[/IMG]
A výsledok:
a @fakecocacolazero
[/IMG]
@midnight prove you exist?
[/IMG]
a kôš presne pod stolom... a skener s kompíkom a dokumentami na stole ! a na nástenke prispinkované obrázky !
@Sash , toto som v živote nevidel, prekvapuješ ma !
@dejvido
domček aky by som chcela aspon tu terasu so schodmi
» imageshack.us/f/855/beznzvuhj...
» imageshack.us/f/834/catsesk.j...
[/IMG][/URL]