Ja ju dosť často zabíjam buď len čítaním nejakých blogov alebo na stránke deviantart.com
Je to síce krátkodobejšia zábava, ale veľmi rada prechádzam všetkými tými obrázkami.
net používam na komunikáciu a pokial teda nekomunikujem a príde čas kedy pocítim že iba sedím za pc tak študujem, veľa čítam z oblasti vedy a pozerám veľa zaujímavých videí ... dobrá stránka je ted.com - vela zaujímavých prednášok, veľa z nich má české titulky napr. ... plus vela zaujímavých podobných videí je preložených aj na videacesky.cz ... takže buď to alebo si čítam novinky zo sveta technológií a prevažne androidu, toto ma baví najviac ... čiže ak práve nekomunikujem, čítam si a vyhladávam zaujímavé veci
inak pinterest.com , buzfeed.com , birdz.sk , music.baidu.com (mam take tusenie ze to nebude fungovat na slovensku :/ a je to v cinstine~ takze tak, no) , favim.com (tam obrazky mas) a to asi vsetko odo mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Je to síce krátkodobejšia zábava, ale veľmi rada prechádzam všetkými tými obrázkami.
tam som schopny presediet aj pol dna
a iď von!
alebo si knižku otvor a čítaj!
» weavesilk.com/...
@matwejo to je pekné čo to je?
hore nalavo si tukni na controls, menis farbicky, rotacnu symetriu az do 6 "odzrkadleni" alebo spiralovite spravanie a kreslis si
..zbavis sa nudy a aj sa nieco naucis
inak pinterest.com , buzfeed.com , birdz.sk , music.baidu.com (mam take tusenie ze to nebude fungovat na slovensku :/ a je to v cinstine~ takze tak, no) , favim.com (tam obrazky mas) a to asi vsetko odo mna