toto neznasam aj ja!! cely zivot rozpravam zo sna a mam nejake tajomstva, ktore sa bojim, ze mozu b yt vyzradene prave takto!! :/ v noci sa zial nemozem ovladnut co poviem :/ ...
Preto sa bojim spat s niekym v miestnosti tiez. Trpnem a blbo spim
Jedina rada ma napada, nestresovat tolko z toho a nemysliet na to, b yt uvolneny, a snad ta tvoja hlava nezradi v noci ... aj ked ktovie no :/
Moja sestra často rozpráva zo sna a niekedy sa s ňou dokonca rozprávam a ona o tom ani nevie, a hovorí strašné nezmysli, vždy sa na tom smejem, a potom si to zapíšem aby som jej mohla ráno oznámiť čo zas v noci narozprávala
mne sa to našťastie nestáva, ale myslím že to môže byť z nepokojného spánku skús si dať hlavu pod perinu možno to pomôže.
no... tých rád tu moc nebolo ale asi najvyužiteľnejšia je strčiť si ponožku do huby @obsadiliminick
@night ja sa mám ako prasa v žite, čiže som v úplnej pohode... a aj veľmo dobre spím... len to rozprávanie ma serie
moja ségra ma zo sna oslovila že: "Števo, pozri sa... pavúky a mravce, aha" - začala hladkať perinu a ja taký že: "Si v pohode?" a ona že... "Asi mi hrabe" zalomila a spala ďalej
ja som raz brata steklil po nohe ked spal a zacal rozprávať tak asi rozprávanie zo sna je nedobrym spánkom alebo takim niečím ale je to sranda aj ja som dnes hovoril zo sna že "dajte mi všetci pokoj " aspoň brať mi to hovoril
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Preto sa bojim spat s niekym v miestnosti tiez. Trpnem a blbo spim
Jedina rada ma napada, nestresovat tolko z toho a nemysliet na to, b yt uvolneny, a snad ta tvoja hlava nezradi v noci ... aj ked ktovie no :/
mne sa to našťastie nestáva, ale myslím že to môže byť z nepokojného spánku skús si dať hlavu pod perinu možno to pomôže.
@night ja sa mám ako prasa v žite, čiže som v úplnej pohode... a aj veľmo dobre spím... len to rozprávanie ma serie
moja ségra ma zo sna oslovila že: "Števo, pozri sa... pavúky a mravce, aha" - začala hladkať perinu a ja taký že: "Si v pohode?" a ona že... "Asi mi hrabe" zalomila a spala ďalej
Ráno som sa dozvedel od kamoša, ktorý u nás prespával, že som to hovoril do éteru.
Ešte by si priľahol a čo by som potom robil Och
heh ak by bol k svteu kamoško, nech si priľahne ....filip
iunač