Keď ja ho ľúbim a on mňa už nie. Rozišli sme sa po dvoch rokoch. Už sú to dva týždne a ja na neho neviem prestať myslieť, stále keď som sama plačem, nič ma nebaví, vôbec nemám chuť spoznávať niekoho iného.
@salonka2022 vidis, ako si napisala ani troska mu nechybas a ty k voli nemu places ? Odkopol ta ako handru a ty za nim stale smutis ? Myslis ze on tiez za tebou smuti a nebodaj place ? Jednoducho ta nemiloval ku koncu a drzal to zotrvacne az kym nebol rozchod.
To nie je láska medzi dvoma ľuďmi, ale nejaké umelé udržovanie vzťahu, ktorý nemôže nikoho napĺňať. A tak si aj ženy myslia, že ak stratia s nejakým mužom svoj najkrajší poklad panenstvo, tak je to ozaj z lásky, dokonca možno veľký dôkaz lásky.
Prax je taká, že tam sa zväčša ozajstné vzťahy končia, lebo plníme všetko tomu druhému, necháme sa manipulovať a zabúdame na seba úplne...
,,Nechápem to že mu po tych dvoch rokoch ani trosku nechýbam, veď náš vzťah bol INAK super, nikdy sme sa nehádali, vždy mal všetko čo chcel."- bol Inak super ale nechýbaš mu, znie to tvrdo ale nelubil ťa. A vždy mal čo chcel nie je práve najlepšia taktika na udržanie si niekoho.
vieš čo zaberie, radikálne surovo vymaž všetky fotky, vyhoď všetky veci (resp. ich daj do jednej krabice a zanes ku kamarátke, aby si sa tam nemohla hrabať), vieš ako.. zíde z očí, zíde z mysle.. a nájdi si niekoho, kto ti bude vkuse omielať aký to bol debil + @14
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
"...vždy mal všetko čo chcel."
To nie je láska medzi dvoma ľuďmi, ale nejaké umelé udržovanie vzťahu, ktorý nemôže nikoho napĺňať. A tak si aj ženy myslia, že ak stratia s nejakým mužom svoj najkrajší poklad panenstvo, tak je to ozaj z lásky, dokonca možno veľký dôkaz lásky.
Prax je taká, že tam sa zväčša ozajstné vzťahy končia, lebo plníme všetko tomu druhému, necháme sa manipulovať a zabúdame na seba úplne...
držím palček
a rozhodne sa vyhýbaj miestam kde by si ho mohla stretnúť alebo vidieť.