Ahojte! Na nete som našla fotky zafarbených zrkadloviek (nie nebol to photoshop), našla som tiež nejaké návody, ale stále nevime, kde by som mohla zohnať takú farbu na slovensku... Poradíte? Ak áno - ĎAKUJEM!
@etelnair nesúd ludí podla toho čo si myslíš o sebe a láskavo ma nezaraduj do žiadnej kategórie. Som to kategória JA a hotovo... ! PS. viem fotiť a nie som žiadna debilná slečinka ktorá si vyberá zrkadlovku podla dizajnu.. len ma zaujímalo aké farby sú tam použité.
akrylové farby a ak sa ti hento tak páči, aj tak sa ti to tak nepodarí spraviť, bude to otrasné ešte aj v tom, že je to otrasne spravené a budeš si ju zase farbiť na čierno ale good luck
ked budes ten fotak nasledne drzat 16 hodin vkuse 3 dni po sebe, urcite ti nebude prekazat, ze sa ti v 35°C horucavach, v dazdi atd. rozpadava/ zosuchava/ praska farba, ostava ti na rukach, tie vypukle somarinky sa ti zaryvaju do ruk pod min 2kg vahou fotaku a kedze si pomalujes vsetky protismykove zony na leskly akryl, nebude ti prekazat, ze sa ti fotak smyka v ruke.
@etelnair tak sama jednoznacne napisala, ze fotit vie, cize odhadujem, ze foti napr udalosti ako Rock In Rio a potrebuje uz len prvok na zvysenie napadnosti, aby zapozovalo viac interpretov len a len pre nu.
S akrylom by som nešla, to sa Ti olúpe podľa mňa. Neviem síce, či farby v spreji budú lepšie, ale skôr by som šla tým (resp. nešla by som ničím, ale ak už veľmi chceš, možno spreje).
Ou, ozaj - skús si predtým zalepiť veci, čo nechceš mať postriekané, nejakou páskou dosť dôkladne .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Chcem veidet jkak spravit toto!!!
zatial dnes top kokotina co som videl
stavim sa ze fotit nevies aj tak absolutne, akurat si len jebnuta
ta davam do jednej kategorie s tou tavou co si minule vo fore vyberala gitaru podla toho jaky obrazok na nej je
Inak toto je fakt TOP pičizmus dnešného dňa. Gratulujem, dnes ťa nik neprekoná
Všetkým ostatním ďakujem
ostatnym moc nedakuj, vsetci si tu myslia ze si jebnuta
takto
hentie trciace gulicky nezavadzaju ked zoomuje? ci to uz dnes netreba?
S akrylom by som nešla, to sa Ti olúpe podľa mňa. Neviem síce, či farby v spreji budú lepšie, ale skôr by som šla tým (resp. nešla by som ničím, ale ak už veľmi chceš, možno spreje).
Ou, ozaj - skús si predtým zalepiť veci, čo nechceš mať postriekané, nejakou páskou dosť dôkladne .