Ako vieš, že ťa nikto nechce? Ako vieš, že sa nikomu nepáčiš? Čo ty vieš, koľkí chalani by sa za teba pobili? No hlavne začni byť sebavedomá, skús s nimi kecať a tak, to chce čas, netreba sa nikam ponáhľať
Byt sama sebou, a laska neni o tom mat chlapca, ale o laske ako takej, ide o cit, radsej ja osobne ostanem dlhsie bez dievcata ako striedat po dnoch rozne...
mala si to vyriesit tak ako hovori @hoperpohroma ..ja chodim na taku kde tvoria baby asi 5 % skoly,a to ak nahodou neaka prejde po chodbe tak sme vsetci vystrceny z dveri a pozerame jak na zjavenie
No hlavne sa nesprávaj povyšenecky, namyslene a neobliekaj sa veľmi výrazne aby si im nepripadala ako k*rva .. a nerob nič také pre čo by sa ti mohol stať pred nimi trapas
Máš čas. Ja po nástupe na strednú som tiež nebol extra pritazliva, nehovorim ze teraz idu chlacom nohavice popukat ale... chce to čas, ja napriklad si myslim ze chlapov netreba zaujat(neratjuc discoteky) chlapci ak maju zaujem pridu aj bez uputania...a staci ak zapadnes do skoly ako fajn kamoska, nemozes vediet ci z kamaratstva potom neprida laska..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
milé však?
Teda pokial si myslis ze v tom veku je to na nieco dobre. Mozno je
1. vzhlad a úprava
2. sebavedomé a optimistické vystupovanie
3. vnutorne vlastnosti (úprimnosť, čestnosť, veselosť, niečim zaujmavá.....)
V poradí podla toho, čo si človek všíma ako prvé......
Zlepši, uvidíš. Ak nevieš ako, skús sa pýtať inde
@smajdalf laskavo nabuduce daj znat, ze ma kopirujes
@lochnessko (Rofl) ano, tuto lochnessa som dostala uplne najviac (a uz dost reci o mojom nicku !)