Zdravím Vás, ako možno spoznať nejaké dievča bez pokecu, badoo a pod.? Niekde na živo, zatial sa mi vobec nedarí, nuž výzorovo som priemerný ale ukecaný som dosť, vždy skončím status "kamarát" ale aspoň keby to bolo v pravom slova zmysle, nie len ako rých
úprimne nečudujem sa tvojej otázke
pravda je taká, že s dievčatami to je dnes ťažko, neviem či sa hanbia ozvať naspäť alebo sú niektoré tak povrchné, že ťa odignorujú
kamaráti občas vymyslia hovadinu a ozývajú sa kde akým dievčatám a väčšina na ahoj ani neodzdraví
pokiaľ sa hrajú na cudzincov, že hľadajú niečo, tak sa už vedia ozvať, ale zlyhajú ich orientačné zmysly
takže z toho vyplýva, že treba chodiť vysmiaty, tváriť sa že niečo hľadáš a nevieš nájsť tak chceš poradiť, alebo proste spoznávať len cez kamarátov
naposledy som spoznala naraz tak 50 ľudí,lebo som nastúpila do 1.ročníka na VŠ ale čo ja viem,skús sa v knižnici prihovoriť nejakej sympatickej v knižnici zvyknú byť súce dievčatá
nepovedal by som, že je s tým dnes nejaký problém. hoci problémom môže byť, že si len doma a nerobíš nič absolútne, preto. pričom stačilo by len vonku ísť. tak príď vstaň a poď von!!! baby sa ti doslova pohrnú možno a budeš prekvapený
aha tak to som prekvapený lebo ja sa nesnažím ani a kadečo zažijem. vonku trávim veľmi málo času, dá sa povedať len v lete a počas väčších sviatkov. hold študijné povinností nepustia, ale zažil som za posledné roky sériu zaujímavých situácii, o ktorých som si nemyslel, že sa môžu stať dnes. nemôžem sa sťažovať, žeby dnešné slečny sa nechceli zoznamovať a spolupracovať, lebo vyzerá to na presný opak.zjavne treba byť len v správnom čase na správnom mieste.
osobne som z menšieho mesta ako Žilina. kedysi v KE som trávil hrozne veľa času, keďže som študoval aj býval počas akademického roka, ale mimo spolužiakov som nikoho nepoznal. určite je tam, kde bývam menší potenciál ako v Žiline. mojou výhodou je, že sa pohybujem vždy na rovnakom mieste a trávim aj hodiny pred svojim blokom, keď je krásne počasie. tak proste logicky v nejaký deň sa musí niečo vyskytnúť. väčšinou si chodím len tak zahádzať sám na basketbalový kôš 4-5 hodín prípadne si prečítať občas nejakú knihu na lavičku, keď sa mi nechce byť doma a dokáže sa kadekto prihovoriť.
ja som z Vrútok a chodím do školy na dedine a keď prídem do ZA, tak tam máš ľudí po... to je trápna výhovorka Podľa mňa len pôsobiš moc dostupne, nudne, obyčajne, tuctovo alebo zúfalo. Avšak ťažko sa radí neznámemu. Možno by ti pomohlo kebyže nechodíš sám. Každopádne niekto to proste nevie, zmier sa s tým
Podla mna je dost velka sanca ze budes len skaredy(aj ked tvrdis ze si priemerny). Netvrdim ze si, len ze mi to pride ako pravdepodobna moznost.
Dalsia moznost je ze sice vela rozpravas ale si otravny jak komar v zmiesanej ordinacii hiv pozitivnych a negativnych pacientov. Alebo smrdis.
Alebo nejaku proste zober a prinut nech ti rovno povie co je vo veci a neodid ked ti povie ze chyba je v nej a nie v tebe, ale ostan az kym nebude lutostivo plakat pri tvojich nohach a ospravedlnujuc sa ti vysvetlovat ze ta nemoze vystat lebo si skaredy a trapny a mas umely vyvod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a celkovo skús nové prostredie, opýtaj sa či sa nemôžeš pridať ku inej partii kde máš kamaráta, alebo neviem sadni si do autobusu a začni kecať xD
pravda je taká, že s dievčatami to je dnes ťažko, neviem či sa hanbia ozvať naspäť alebo sú niektoré tak povrchné, že ťa odignorujú
kamaráti občas vymyslia hovadinu a ozývajú sa kde akým dievčatám a väčšina na ahoj ani neodzdraví
pokiaľ sa hrajú na cudzincov, že hľadajú niečo, tak sa už vedia ozvať, ale zlyhajú ich orientačné zmysly
takže z toho vyplýva, že treba chodiť vysmiaty, tváriť sa že niečo hľadáš a nevieš nájsť tak chceš poradiť, alebo proste spoznávať len cez kamarátov
Kde sme, dnes chlapci chcú zaujať chlapcov
Dalsia moznost je ze sice vela rozpravas ale si otravny jak komar v zmiesanej ordinacii hiv pozitivnych a negativnych pacientov. Alebo smrdis.
Alebo nejaku proste zober a prinut nech ti rovno povie co je vo veci a neodid ked ti povie ze chyba je v nej a nie v tebe, ale ostan az kym nebude lutostivo plakat pri tvojich nohach a ospravedlnujuc sa ti vysvetlovat ze ta nemoze vystat lebo si skaredy a trapny a mas umely vyvod.