jasne posli mu ziadost na vztah aspon budes mat rychlu odpoved...ale podla mna táto doba je už taká že nikto nechce byť sám, ak má trochu rozumu tak to prijme
nepíš si s ním na FB ale choď s ním von!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@henci áno áno áno, presne!!! facebook... OH MY FLUFFY GUINEAPIG!!! ľudia čo už neviete komunikovať hovoreným slovom, gestikuláciou a všeobecne kontaktom s tým druhým vo vzdialenosti cca 50-20 cm?
ja sa v tom nevyznam ale pokusim sa poradit.Predom sa omluvam za "horu" chyb
(1.) Az je aspon taky ako ja tak by urcite povedal (az by si sa ho na to ty spytala) ze ano takych chalanov je vela
(2.) Az ho zbadas a bude vyzerat ze sa nejak nudi alebo s nikym prave nieje tak chod prinho a prihovor sa mu leebo on sa pravdepodobne hambi.Az sa bude pytat nieco o tebe co nieje az tak bezne ze ako sa mas atd ... tak je ta 40% sanca ze sa mu lubis + nebude vediet co robit s rukami alebo prestupovat s jedneho miesta na druhe tak je to tych 70% sanca ze sa mu lubis + sa odvazi a pozve ta niekam to je uplne jedno kde ci si zahrat nejaky sport a alebo len tak prejst alebo s niecim pomoct tak mas vyhrate
O baleni ti neviem nic napisat lebo sa v tom nevyznam ja som sa zbuchol do jednej dievky lebo je priemerne PEKNA odvazna a divoka XD (lebo je viacej odlisna od ostatnych)
alebo som sa zbuchol aj do druhej niekedy pred tym a bolo to preto lebo som ju moc nepoznal a bola taka krehka
Vsetci tu pisete ze 12/13 je malo ale ja mam 12 a uz by som velmi chcel babu a aj moji kamaradi len sa to hambia povedat ja jediny som to povedal a aj mi pomahaju s balenim naprklad som sa s jednou babou zoznamil na kupalisky vdaka kamosom a dopadlo to v pohode bolo "kopec" srandy
rob mu sproste zle uz som to pisal ale je to to najdolezitejsie vermi daj na mna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az ti on bude tiez nejak robit zle ze ublizovat silou je to sprosty psychopat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a az slovami tak to len trochu prehnal lebo mi chlapi nikdy nevieme kedy skoncit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Grcám ropu keď vidím tú otázku
aj ja som to tak prečítal
následne na to si pozri staré fóra, bolo to tu už asi 286376446876498469487467487x.
Nie ja nebalím chalanov
(1.) Az je aspon taky ako ja tak by urcite povedal (az by si sa ho na to ty spytala) ze ano takych chalanov je vela
(2.) Az ho zbadas a bude vyzerat ze sa nejak nudi alebo s nikym prave nieje tak chod prinho a prihovor sa mu leebo on sa pravdepodobne hambi.Az sa bude pytat nieco o tebe co nieje az tak bezne ze ako sa mas atd ... tak je ta 40% sanca ze sa mu lubis + nebude vediet co robit s rukami alebo prestupovat s jedneho miesta na druhe tak je to tych 70% sanca ze sa mu lubis + sa odvazi a pozve ta niekam to je uplne jedno kde ci si zahrat nejaky sport a alebo len tak prejst alebo s niecim pomoct tak mas vyhrate
O baleni ti neviem nic napisat lebo sa v tom nevyznam ja som sa zbuchol do jednej dievky lebo je priemerne PEKNA odvazna a divoka XD (lebo je viacej odlisna od ostatnych)
alebo som sa zbuchol aj do druhej niekedy pred tym a bolo to preto lebo som ju moc nepoznal a bola taka krehka
rob mu sproste zle uz som to pisal ale je to to najdolezitejsie vermi daj na mna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az ti on bude tiez nejak robit zle ze ublizovat silou je to sprosty psychopat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a az slovami tak to len trochu prehnal lebo mi chlapi nikdy nevieme kedy skoncit