Mam 16 rokov neviem vyslovit R a trochu sa hambim nevedeli by ste mi pomoct ako mam dievca ocarit lebo vzdi ked sa mi paci nejake dievca tak aj ked jej to naznacim tak vobec ako by sa nic nestalo HELP !!!
pre dost dievcat je rackovanie sympaticke ..alebo pre mensinu? ..kazdopadne, ked ti flirtovanie nepojde realne, skus virtualne, ale zapracuj na gramatike
no hlavne neskusaj imitovat dana nekonecneho, hoci ten je pre zeny zjavne ako magnet, ale v tvojom pripade zakricat na nu "jak sa maaas, tigrrrrrrrrrrrrrrice? chces zazit trrrrochu rrrrrajskeee rrrrrrrrrrrrrrozkose???"
Myslím že tak neračkuješ ako baba s ktorou som sa dnes bavil,a zjavne sa za to aj ona hanbila,proste ani náznak písmena R,ale čisté J,ona jozpjávala,vyslov to tak ako som napísal až mi ju luto bolo
nič sa nedeje, čiže sú dve možnosti. buď v skutočnosti nič nenaznačuješ a žiadnej z nich to nedošlo, alebo sa nič nestalo, lebo tam proste nebol záujem (čo neznamená, že nabudúce tiež nebude. ver mi, zažila som čosi podobné.). na tebe je rozlíšiť, či dávaš najavo toho dosť
náááhodou račkovanie je niekedy strašne rozkošné nemaj z toho prosím ťa komplex... na tom vôbec nezáleží keď povieš ženskej niečo pekné tak ver tomu, že R je úplne to posledné čo bude riešiť
Hlavne vždy buď sám sebou a neriad sa moc tými všelijakými radami z nejakých časakov alebo filmov-z tých už vobec nie. Len si ver. Ved každý je nejaký a každý má nejaké svoje "chyby" dokonca aj dievčatá, a teraz dúfam že sa nijaké neurazíííííííííííííííííí
Ani ja som nikdy nevedel povedať R,chodil som s tým chvíľu k logopedičke a bola to fakt chvíľa a teraz je to v pohode,nepamätám si,že by si niekto za posledných 8 rokov dačo všimol na mojom hlase...síce neviem spraviť také to pravé VRRR ako niektorí,ale tak čo už .
@mrcionka Keby ideš s takým chalanom,ktorému to R poriadne nejde po meste a stretnú Ťa kamarátky tak by Ti to tiež nevadilo?Lebo niektoré takto napíšu,že je to v pohode,ale skutočnosť je úplne iná.Nehovorím,že ty to nemyslíš úprimne
@lawey ja som nenapisal, ze to nechapes, moja otazka bola, ze ci su taketo rodinne vztahy nepochopitelne lebo aj ked chapes ten vztah, tak to moze byt pre teba nepochopitelny zvazok (i ked neviem, ze ci prave zväzok je to najlepsie slovo
@blacktears su pochopitelne len treba si zapamatat co a ako lebo tradicne brenie v tomto svete je ine a podvedome odrbáva mysek ....ja som bola @mielikkina praujo... takže ja to chápem
Kašli na račkanie, nepripúšťaj si žiadne račkanie lebo budeš s toho zakomplexovaný až po uši, nikto nieje dokonalý.
Kašli na naznačovanie a choj na vec, mne sa nikdy nevyplatilo "chodiť okolo kaše" lebo potom si ma fešanda zaradila medzi dobrých kamarátou a nie medzi potencionálnu vážnu známosť, nemyslí aby si jej povedal milujem ťa v škole na chodbe keď ju stretneš ale skús si zariadiť veci tak aby si s ňou bol častejšie a zároveň aby u nej vznikol pocit: "potrebujem s ním biť ale nie som si istá či on potrebuje biť so mnou".
Takto pripravené dievča necháme "odstáť" približne jeden až dva dni a potom keď spomenutý pocit bude mať na úrovni "nemôžem sa sústrediť, chýba mi" zobereš telefón/mail/skype/icq/facebook na ňu čo si pri svojej šikovnosti zohnal a povieš jej napr. "ahoj v piatok mám voľný večer nevybehneme niekam na koncert" ... no a už to len nepotentovať a základ máš ... samozrejme berte to všetci len ako obraznú radu každé dievča je iné a toto je len príklad
@bossinko ťažko ti to vysvetliť keď ma nepoznáš, ale tak v skratke - nepatrím do žiadnej dievčenskej partie pičiek, ktoré by sa ohovárali za chrbtom a slovom kamarátka označím len človeka, ktorý si to zaslúži a medzi iným je medzi kritériami aj to aby nebola hlúpa, povrchná, obmedzená chudera, ktorá sa vysmieva ľuďom za niečo také nepodstatné ako je nejaká nepatrná rečová vada a keby to nejaká skúsila tak by som poslala do prdele ju a nie chalana, ktorý by mi vyhovoval po viacerých stránkach a jeho jedinou "chybou" (v úvodzovkách je to zámerne, aby bolo jasné že to nevnímam ako chybu) by bolo račkovanie... myslím, že keď si to takto rozoberieš na drobné tak to celkom dáva zmysel nie?
@mrcionka Však ja som to tak aj napísal,aby si si nemyslela,že útočím na Teba,dúfam,že sa chápeme .Len som chcel vedieť či to myslíš naozaj tak úprimne ako si to napísala.Hej dáva
@bossinko keby som si myslela že na mňa útočíš a ešte k tomu neoprávnene, tak by som ti ani neodpísala, lebo mám vo zvyku sa s ľuďmi hádať, prípadne sa obhajovať, iba ak to má zmysel
@lawey uz nic nebude, az take techtle mechtle nepraktizujeme a este k tomu som neplodny od narodenia, a ano ja viem, ze som porodil tri deti (este wladiho a hajzelbabu), ale tiez sa tomu cudujem, ze ako je to mozne
alebo ked niekdo ma malu vysku tak povie ked chce zbalit niaku zenu ci nechce pobozkat trpaslika a jej to pride take mile ze ho pobozka a neriesia ziadne veci...
alebo poznam zenu z takim netradicnim muzom a ziju spolu....
čo je najdôležitejšie? hmmm,..Asi poznať svoje klady a zápory. Klady zdôrazňovať a zápory sa snažiť eliminovať.
Skús to takto (ale nemusíš). Najprv pohľady (len preboha nie úchylné), potom sa k nej musíš nejako dostať (najlepšie kedy bola sama, ale nieže ju prepadneš na wecku ) a to najťažšie-rozhovor. S tým ti chalanko asi pomôcť nedokážem. Hľadaj spoločné témy (škola, hudba, kamoši sú ideálne). Takto sa s ňou začni rozprávať častejšie (aj na FB napr.) A po chvílke, ak budeš mať šťastie, môžeš ju pozvať von. prajem veľa šťastia...
btw. tiež trochu račkujem, ale ked zaujmeš, baba to skoro nevníma. A ak sa ti podarí, stane sa to pre ňu možno aj príťažlivé.
@elkiller no, parvda aj to sa môže stať, ale je to dosť výnimočné. A byť prirodzený, ked jeho prirodzenosť je, že sa hanbí, je zle. To treba jednoznačne zmeniť.
račkujem aj ja, a žijem a to teda poriadne,to mi môžeš veriť, naozaj,záujem by mal byť z oboch strán a nie len si niekoho vytipovať a hneď po ňom vypáliť,skús ju najskôr spoznať lebo pôsobíš ako niekto,kto by momentálne bral čokoľvek, skús si počkať,ona sa nájde
Ak chodíte do rovnakej triedy, tak si od nej skús požičať zošit, keď budeš chorý. Pekne si z neho všetko poodpisuj, a keď pojdeš do školy, tak jej kúp kvetinu a daj jej ju "za požičanie zošita".
Vieš, kedy má narodky, má meniny v priebehu školského roka? Tak jej aj k týmto sviatkom kúp kvetiny + nejaký drobný darček. Vyčíhni si, keď bude potrebovať ísť cez dvere s plnými rukami a otvor jej.
no, po 1. na račkovaní nieje nič zlé mne osobne sa celkom páči ak chlapec račkuje ..je to také.. milučké
a k "problému"..
v podstate to ani problém nieje.. je normálne, že keď je to po 1x tak je to ťažké.. ako mnoho vecí
hlavne sa jej veľmi nevnucuj. skús s ňou nadviazať kontakt. či už cez net alebo osobne.. napr. skúste si najprv písať cez net, po nejakom čase ju pozvi vonku a takto sa to bude opakovať.. keď už budete dobrý kamaráti a budete si rozumieť, pôjde to skoro samo.. skús jej pomáhať vždy keď to bude potrebovať, a stáť pri nej (ako kamarát) v každej ťažkej ale aj radostnej chvíili ..navzájom sa do seba zaľúbite a BUM!.. vzťah je na svete
nieje to zaručené.. ale takto nejako to prebiehalo u mňa
k veci: kasli na vsetky tie rady o postupnom zblizovani. zaskatulkoje si ta ako kamarata a potom uz nemas ziadnu sancu. jednoducho sa osmel a pozvi ju von. viem ze je to tazke ale to najhorsie co sa ti moze stat je ze ta odmietne. vtedy si budes ale aspon isty ze na nu kludne mozes zabudnut a najdes si iny objekt. co vlastne vobec neni zle ked sa to tak vezme lebo sa apon nebudes alhodobo trapit s otazkami chce ma? nechce ma? a podobne. takze z toho vyplyva jedine.. naber odvahu!
@ziraffka to sa mi začína pozdávať, počkaj zoberem vidly a pridám sa k tvojmu hnutiu!!
spolu zničíme Harryho Pottera, preberieme k životu Adolfa Hitlera rozbijeme ameriku na kúsky vytvoríme z nej štyri štáty(názy vymyslíme neskôr) a ovládneme celý svet!
...hm..hanblivosť u chalana je asi to najhoršie čo môže byť...lebo možno by aj baba mala záujem ale nič z toho lebo chalan je zbabelec ...nebuď hanblivý...
no.. skus tvoj problém riešiť na logopédii... ja som sa R naučil až v 14 rokoch, čiže tiež dosť neskoro... a dievčatá? s tým sa vôbec netráp príde to samo, keď to bude mať prísť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
123 komentov
jednoznacne pouzi karton je odolny a poriadne to zalep aby nemohla utiect
..kvak..
ale dôležitá je jedna vec, choď s ňou na rande! a v podstate je jedno kam
@etela
"seRus sestRa ... včeRa si bola sRašne sexi. kRásna bola tá tvoja sukňa. a je s tebou sRanda supRova."
alebo
"Ahoj som do teba"
a teraz vážne ... návod na to nie je to proste príde
poznam ludi, ktorym sa moje rackujece vrrrrr paci viacej ako vrrrr bez rackovania
blekota ja mam z tvojho vrrr husiu kozu, pretoze ja som zranitelny chlapec !
ved ja viem, ze si zranitelne chlapciatko, to preto lebo som ta dlho sunarom krmil
v tvojom veku sa da r pekne naučiť, choď k logopedovi, za mesiac vieš r pekne povedať a potom lov baby........filip
poznám niekoľko takých kamošov čo sa z toho dostali.....
Hlavne vždy buď sám sebou a neriad sa moc tými všelijakými radami z nejakých časakov alebo filmov-z tých už vobec nie. Len si ver. Ved každý je nejaký a každý má nejaké svoje "chyby" dokonca aj dievčatá, a teraz dúfam že sa nijaké neurazíííííííííííííííííí
@mrcionka Keby ideš s takým chalanom,ktorému to R poriadne nejde po meste a stretnú Ťa kamarátky tak by Ti to tiež nevadilo?Lebo niektoré takto napíšu,že je to v pohode,ale skutočnosť je úplne iná.Nehovorím,že ty to nemyslíš úprimne
@nowo a ty co hovoris, ze je to nadlho, ved normalne povedz, ze raz sa mi stala nehoda a o styri dni si tu bol ty
@lawey to ani nechcem ! je to v miere !
@lawey My? Nikdy!
Kašli na naznačovanie a choj na vec, mne sa nikdy nevyplatilo "chodiť okolo kaše" lebo potom si ma fešanda zaradila medzi dobrých kamarátou a nie medzi potencionálnu vážnu známosť, nemyslí aby si jej povedal milujem ťa v škole na chodbe keď ju stretneš ale skús si zariadiť veci tak aby si s ňou bol častejšie a zároveň aby u nej vznikol pocit: "potrebujem s ním biť ale nie som si istá či on potrebuje biť so mnou".
Takto pripravené dievča necháme "odstáť" približne jeden až dva dni a potom keď spomenutý pocit bude mať na úrovni "nemôžem sa sústrediť, chýba mi" zobereš telefón/mail/skype/icq/facebook na ňu čo si pri svojej šikovnosti zohnal a povieš jej napr. "ahoj v piatok mám voľný večer nevybehneme niekam na koncert" ... no a už to len nepotentovať a základ máš ... samozrejme berte to všetci len ako obraznú radu každé dievča je iné a toto je len príklad
@lawey taky vztah je tiez velmi zaujimavy
@ladyofcarnage Ako môžem byť naraz tvoja babka aj sestra?
@mielikki inak ako sa to vlastne sklonovalo to praujo? v zenskom ci muzskom? vari v strednom?
alebo ked niekdo ma malu vysku tak povie ked chce zbalit niaku zenu ci nechce pobozkat trpaslika a jej to pride take mile ze ho pobozka a neriesia ziadne veci...
alebo poznam zenu z takim netradicnim muzom a ziju spolu....
Skús to takto (ale nemusíš). Najprv pohľady (len preboha nie úchylné), potom sa k nej musíš nejako dostať (najlepšie kedy bola sama, ale nieže ju prepadneš na wecku ) a to najťažšie-rozhovor. S tým ti chalanko asi pomôcť nedokážem. Hľadaj spoločné témy (škola, hudba, kamoši sú ideálne). Takto sa s ňou začni rozprávať častejšie (aj na FB napr.) A po chvílke, ak budeš mať šťastie, môžeš ju pozvať von. prajem veľa šťastia...
btw. tiež trochu račkujem, ale ked zaujmeš, baba to skoro nevníma. A ak sa ti podarí, stane sa to pre ňu možno aj príťažlivé.
sak bud prirodzeny..
a ver mi, u opačného pohlavia račkovanie isto nie je prekážkou tak sa nevyhováraj a nehanbi
Vieš, kedy má narodky, má meniny v priebehu školského roka? Tak jej aj k týmto sviatkom kúp kvetiny + nejaký drobný darček. Vyčíhni si, keď bude potrebovať ísť cez dvere s plnými rukami a otvor jej.
Buď milý, ale nevnucuj sa jej každô chvíľu...
A buď gentleman
a k "problému"..
v podstate to ani problém nieje.. je normálne, že keď je to po 1x tak je to ťažké.. ako mnoho vecí
hlavne sa jej veľmi nevnucuj. skús s ňou nadviazať kontakt. či už cez net alebo osobne.. napr. skúste si najprv písať cez net, po nejakom čase ju pozvi vonku a takto sa to bude opakovať.. keď už budete dobrý kamaráti a budete si rozumieť, pôjde to skoro samo.. skús jej pomáhať vždy keď to bude potrebovať, a stáť pri nej (ako kamarát) v každej ťažkej ale aj radostnej chvíili ..navzájom sa do seba zaľúbite a BUM!.. vzťah je na svete
nieje to zaručené.. ale takto nejako to prebiehalo u mňa
Moje semeno je magická mana.
Ak ho prehltneš budeš nesmrteľná.
k veci: kasli na vsetky tie rady o postupnom zblizovani. zaskatulkoje si ta ako kamarata a potom uz nemas ziadnu sancu. jednoducho sa osmel a pozvi ju von. viem ze je to tazke ale to najhorsie co sa ti moze stat je ze ta odmietne. vtedy si budes ale aspon isty ze na nu kludne mozes zabudnut a najdes si iny objekt. co vlastne vobec neni zle ked sa to tak vezme lebo sa apon nebudes alhodobo trapit s otazkami chce ma? nechce ma? a podobne. takze z toho vyplyva jedine.. naber odvahu!
veď vyskúšaj a uvidíš
za blowjob si účtujem 150€( bez DPH) takže si to radšej dobre premysli
keď to už potrebuješ na boj proti nemu tak ti dám zľavu aspoň 50€(nemôžem zadarmo potrebujem euráče na drogy )
spolu zničíme Harryho Pottera, preberieme k životu Adolfa Hitlera rozbijeme ameriku na kúsky vytvoríme z nej štyri štáty(názy vymyslíme neskôr) a ovládneme celý svet!
(roflň
ou jeeeea!