ako mám zbaliť chalana ktorý je zadaný pozname sa sice kratko ... jeho babu tiež poznam ..su spolu už rok a pol a ona ho stale podvadza ..mam ju rada pomohla mi len mi padol strasne dooka jej chalan .. viem ze ju ma rád ..ale je strasne naivny a ona sa s
on vie o tom? hlavne pomaly nanho chod, ked bude kvoli nej smutny, bud tu prenho.. ked vycitis spravny moment, skus sa pokusit o nieco uz intimnejsie, napr bozk..
@anitchka neviem chová sa ku mne strasne milo a ták ..dokonca sa vykaslal na svoju babu a bol ma hodit na aute domou ja netusim .. je ku mne pozorny a tak ..proste neviem
@nikoleta91 to by uz aj rozum mohol mat skus mu to povedat teda.. moze sa samozrejme stat ze ta znenavidi a bude si mysliet ze ho klames, ale minimalne si zacne vsimat ako sa ta jeho baba sprava a podla mna takto by rozumny clovek reagoval nemal skus to, good luck
@nikoleta91 akože ako? proste, že či si to on vôbec nevšimol a že sa nechceš pozerať na to, ako ľúbi dievča, ktoré jemu toto robí za chrbtom dlhú dobu.
@trdelniiiq príroda si to všetko zariadi sama, ty nesmieš meniť jej pravidlá...netreba do toho zasahovať...v každom prípade je to už na nej ako sa zachová...
no hej ale napisala ze ti pomohla a ty ju chces takto podrazit? no ale láske nerozkaažeš že jo...a mozno keby si mu ti povedaala o tom tak by to nedopadlo dobre abo mozno aj hej on by to bral dobre ze si mu to povedala a keby simu hocico povedala co knemu citis hned by ta chcel kedze je taky naivny...
no neviem co je to za vztah.. s takou k.rvou by som teda nechcel byt a rozhodne by som prijal aby mi to ktokolvek povedal.. nerobil by som jej sceny ani nic len by som sa na nu vykaslal.. a zil by som si volnost.. neviem co k tymto zenam povedat viac.. len ze by ich malo poriadne hrizst svedomie lebo niesu nic len spinave hyjeny... ja som chlap a viem byt verny.. viem odolavat aj vabeniu inej.. kto naozaj lubi nedostava sa ani do situacii kedy by mohlo k niecomu prijst... a zabranuje zlemu uz v zarodku.. a ked to nejde tak najprv riesim s polovickou a nie poza chrbat.. moja rada.. kludne mu to povedz.. nech vie na com je cim skor.. preco by s nou mal stracat cas..
@nikoleta91 ja neviem aky je on clovek.. ale pokial ma uctu k sebe aj k svojej polovicke.. bude rad ze si mu to povedala.. a potom ked ho to preboli.. tak mozes skusat nadviazat kontakt.. ale asi nie hned lebo by ta mozno chcel len ako liek na bolest.. ja som to tak urobil raz.. ibaze ja by som s tou holkou zostal.. ona mna opustila.. a tak som mal aspon volne leto D vidis ide leto myslim ze bude rad ked mu to povies.. aspon to pojde lahsie
najlepsi su ti ktori povazuju uprimnych za hlupakov... sami boli vzdy najsprostejsi.. a budu radit ako sirit loz a znemoznovat doveru vo svete.. za spinave peniaze sa aj tak nikdy nikomu pomoci nedostalo.. niekto mozno pochopi co som tym chcel povedat
ináč tebe ani nejde tak o to aby on nemal dievča, ktoré ho podvádza, lebo je to hrozné a zaslúžil by si vedieť pravdu, ale aby si ty bola šťastná, že ho máš konečne pre seba za každú cenu sebectvo a majetníctvo nie je láska
@nicolkaa to ze ho chce pre seba je v poriadku.. partnerska laska je univerzalne nedefinovatelna.. pre mna je to obojstranne rozhodnutie ktore sprevadza cit spriaznenost a sympatie... zalubenost sem nebudem vobec miesat.. pre vas ostatnich je to vacsinovo cit a chemicka reakcia.. respektujem to.. usudok: Pokial bude on chciet tiez ju nieje problem.. z toho co pise asi je zalubena.. co je len dobra predispozicia pre vztah z jej strany.. samozrejme treba pockat kym sa z toho buduceho predosleho vztahu spamata a bude si vyberat s cistou myslou..
@someonecrazy súhlasím s tebou....vztah kde jeden podvadza..nieje vztah.... z tej strany je to hyenizmus...
povedz mu to...urcite nebude s tebou ale ked ho mas fakt rada...budes spokojnejsia ze neskor bude spokojnejsi on...a bud pri nom pri najtahsich chvilach :S a nikdy nevies kedy motyka vystreli
ja by som bol asi rád keby som sa to dozvedel, ale na druhej strane o nevim či by som to chcel vedieť práve od niekoho s kým by som si mal začať. bonzovanie nemajú muži moc v láske.
radšej by som talčil na ňu nech sa prizná. evidentne o neho až taký záujem nemá skús jej pohroziť, lenže tam zas hrozí že ťa pred ním nejak ohovorí/potopí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a on by ta chcel vobec?
on vie o tom? hlavne pomaly nanho chod, ked bude kvoli nej smutny, bud tu prenho.. ked vycitis spravny moment, skus sa pokusit o nieco uz intimnejsie, napr bozk..
on ma kolko rokov btw?
Fakt
"Čo to znamená Spock?"
"Že je tu dosť posraná situácia..."
@someonecrazy súhlasím s tebou....vztah kde jeden podvadza..nieje vztah.... z tej strany je to hyenizmus...
povedz mu to...urcite nebude s tebou ale ked ho mas fakt rada...budes spokojnejsia ze neskor bude spokojnejsi on...a bud pri nom pri najtahsich chvilach :S a nikdy nevies kedy motyka vystreli
aj ked je zle miesat sa do vztahu inym...
radšej by som talčil na ňu nech sa prizná. evidentne o neho až taký záujem nemá skús jej pohroziť, lenže tam zas hrozí že ťa pred ním nejak ohovorí/potopí...