cawte no mam takky problem ideme na dovolenku a na letisku je kopec peknych bab no lenze 1. problem som hanblivy 2.problem som s rodicmi 3.problem ona je s rodicmi a popripade aj s bratom no proste dajte daky navod ako zbalit babu ktoru vidim 1 raz v
ja som nedavno isiel na dovolenku do New Yorku , a prvy krat som stretol jednu peknu babu na letisku v rakusku , myslel som ze posledny krat nakoniec letela nasim lietadlom , tam si ma vsimla uz aj ona , netvrdim ze sme sa rozpravali ale pozerat sme sa pozerali na seba a nakoniec , asi tak tyzden co som bol v New Yorku som ju stretol v Empire State Building no neni tento svet maly ?
....na letisku? Hmmm.....tak ak sedí a čaká prisadnem si a kecáme. Alebo niekde v bufete. Ak je s rodičmi pôjde to trochu ťažšie jej izolácia. myslím, že letisko je vôbec dosť blbé miesto. Skús skôr autobusovú zástavku alebo proste ulicu
poznam jednu babu uz cca 7rokov nasi rodicia sa stretavali a tak ale to je nepodstatne ten problem spociva vtom ze uz 2roky sa neviem pohnut zacal som mat onu zaujem, blizsie spoznavanie islo v poriadku ale zvoral som to isiel som nato ako uplny idiot a jednoducho tam vsetko nevislo
nedostal som odnej jasnu odpoved ze NIE a nech sa onic nepokusam len sme to cele nechali vtom
to ma tak zabrzdilo ze som stoho bol hotovy ale sak zivot isiel dalej a v poslednej dobe som zistil ze este stale k nej neco citim aj po tych dvoch rokoch
ale po tych 2 rokoch nastala situacia ze snou neviem pomalicky ani prehovorit ,chodime do jedneho kolektivu ale aj tam vzdy iba to zakladne par slov a koniec debaty
chcel by som radu co mam spravit ako snou nadviazat opetovne kontakt aby som snou vedel komunikovat
jednoducho uz neviem ocom by sa snou dalo bavit
ako by sa dalo ziskat jej pozornost aby mala zaujem omna ?
Prosím vás .. mám taký problém .. chcelo ma dievča .. hovorila že som bol pre ňu nový ale ona začala chodiť s iným chlapcom a mňa to trápi ... poradte čo mám robiť ak ja ju ľúbim .. je z mesta a má 13
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
filip
možno varvim kravinu
Zober ju na pivo do piče zober ju na pivo!
....na letisku? Hmmm.....tak ak sedí a čaká prisadnem si a kecáme. Alebo niekde v bufete. Ak je s rodičmi pôjde to trochu ťažšie jej izolácia. myslím, že letisko je vôbec dosť blbé miesto. Skús skôr autobusovú zástavku alebo proste ulicu
mam problem!!! je to dost blbe
poznam jednu babu uz cca 7rokov nasi rodicia sa stretavali a tak ale to je nepodstatne ten problem spociva vtom ze uz 2roky sa neviem pohnut zacal som mat onu zaujem, blizsie spoznavanie islo v poriadku ale zvoral som to isiel som nato ako uplny idiot a jednoducho tam vsetko nevislo
nedostal som odnej jasnu odpoved ze NIE a nech sa onic nepokusam len sme to cele nechali vtom
to ma tak zabrzdilo ze som stoho bol hotovy ale sak zivot isiel dalej a v poslednej dobe som zistil ze este stale k nej neco citim aj po tych dvoch rokoch
ale po tych 2 rokoch nastala situacia ze snou neviem pomalicky ani prehovorit ,chodime do jedneho kolektivu ale aj tam vzdy iba to zakladne par slov a koniec debaty
chcel by som radu co mam spravit ako snou nadviazat opetovne kontakt aby som snou vedel komunikovat
jednoducho uz neviem ocom by sa snou dalo bavit
ako by sa dalo ziskat jej pozornost aby mala zaujem omna ?
dakujem
Tam sa dozviete všetko čo potrebujete !
Najdete tam odpovede na akekolvek otazky v Borisovej poradni, ktora je samozrejme anonymna.
Su tam aj clanky ako na rozne typy zien. Snad vam to pomoze aspon tak, ako to pomohlo mne