Ako získať štipendium na štúdium na strednej škole v zahraničí?
Ahojte, chcela by som sa spýtať či nemáte nejaké skúsenosti so študovaním v zahraničí na štipendium. Bola som takto už v Anglicku a chcela by som isť zase, ibaže platiť si každý rok je dosť náročné pre študenta. Ďakujem
Ak študuješ, popýtaj sa v škole, pochopiteľne Ak to vaša škola nepodporuje, viac ti neporadím. Ale osobne si myslím že v každej škole by mal byť nikto, kto by ti poradil
@lucy11 ak chces dobre stipko tak sa vykasli na anglicko a skus ziskat stipko kdesi do usa na yale... Tam ti hradia vsetko... Len to je zase len pre elitu. Tusim ze toto sa priamo na americkej ambasade vybavuje. Pises nejake testy a vraj su riadne tazke.
Nespomenula si, či by si v zahraničí rada študovala vysokú či strednú školu, čo je dosť podstatné. Prosím ťa, keď budeš odpovedať, odpovedaj na môj príspevok, pretože hľadať tieto diskusie na tejto stránke je náročné. Ak by si šla na VŠ, možnosť tam je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Nespomenula si, či by si v zahraničí rada študovala vysokú či strednú školu, čo je dosť podstatné. Prosím ťa, keď budeš odpovedať, odpovedaj na môj príspevok, pretože hľadať tieto diskusie na tejto stránke je náročné. Ak by si šla na VŠ, možnosť tam je.