ako zistim kto je online na facebook chate, ak ja ho mam vypnuty? bola na to jedna aplikacia online people a tam sa dalo zistit kto je online, aj ked som bola vypnuta.. teraz uz vsak nefunguje.. vie mi teda niekto poradit?
@bbea ale keď si odhlasena s chatu, tak sa tá oblasť naľavo vypne...
@everhad čo asi znamená, že keď si offline tak by si NEMAL vedieť, kto je online a preto sa nedivím, že tá aplikácia už nejde... a dúfam, že nikdy žiadna ďalšia nebude
@filipkoo ale vieš, sú ľudia, ktorí sú offline preto, aby im náhodou nenapísala nejaká osoba, tak tá aplikácia bola výborná preto, aby vedeli, že kedy konečne daná osoba vypadla, aby mohli ísť online
@klaudiqaa veď nech si len vytvori kategoriu (zoznam), dá tam ľudí, ktorým nechce byť online, ten zoznam vypne a bude offline len pre tých ľudí... ostatní ho môžu normálne vidieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
čo a témy týka, tiež by som to rada vedela...
@everhad čo asi znamená, že keď si offline tak by si NEMAL vedieť, kto je online a preto sa nedivím, že tá aplikácia už nejde... a dúfam, že nikdy žiadna ďalšia nebude
@everhad...fuu nwm ale tak preco si nezapnes ten chat??..