mám dynamickú IP , tých IP môže byť aj 20 a potrebujem ich nejak zistiť.. dá sa to nejakým jednoduchým spôsobom? nechce sa my totiž 100x reštartovať modem a každú si opísať dík za rady
do gugla napis my IP adress a hned prvy odkaz ta hodi na stranku, ktora ti zobrazi, z ktorej si prave pripojeny...a myslim, ze to aj je prave » whatismyip.com/...
@6 to my nepomôže , takto by som musel milión krát reštartovať modem aby som mal všetky IP čo mám.. už viem čo spravím , každý deň si napíšem jednu a do vianoc to mám
do vianoc to mat nebudes pretoze niektore ip sa mozu opakovat a niektore ani nemusis dostat......... ak chces naozaj vediet ake rozne ip mozes mat tak sa spytaj providera aky je rozsah tvojich ip adries..... a naco ti to bude??
často chodím na jeden web , je tam kopa banov a niektoré moje IP sú tiež zabanované kvôli drbnutím spamerom.. potrebujem všetky moje ip dať správcovi/banujúcemu aby ich odbanoval..
inak @10 fakt ich môže byť tak vela? na predošlom nete som mal okolo 25 z toho asi 10 som mal len raz..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ked napises ip config/all vypise ti aj psychical adress...
@2 musel by som sa registrovať a pár dní tam chodiť aby my to všetky ukázalo
inak @10 fakt ich môže byť tak vela? na predošlom nete som mal okolo 25 z toho asi 10 som mal len raz..