Áno,nadpis,ako keby som mala 12 rokov a pokukovala po nedosiahnuteľných chlapcoch.Realita je bohužial troška iná.Mám 17,som študentka gymnázia a som zamilovaná do svojho spolužiaka...Som druháčka takže ho poznám cca rok a pol.Prvý štvť rok som pomaly ani
@marry987 Vidím ten istý príbeh úplne skoro v mojom prípade venuj sa mu rozprávaj sa ak bude po čase komunikovať s tebou na plno o hocičom bude uvoľnený tak bude fajn zavolaj ho niekde časom povec mu ale až časom že sa nemusí tak báť a pod a buď to časom príde alebo nie a ak si ešte aj pekná no problemos ako sa hodnotíš vzhladovo ?
Drahá Marry, choď za svojim snom, ak je on tvoj sen, tak ti už nič nebráni. Kľudne sa s ním spoznaj bližšie a uvidíš, že chalan ľúbiť dievča vie, aj keď je IT. Ale aj tu platí: dôveruj, ale preveruj. Veľa šťastia.
Vzhľadovo?No,nie som žiadna modelka,ale myslím,že sú aj horśie prípady ako som ja Kučeravé čierne vlasy pod lopatky,modré oči,165 cm myslím,že v pohode...a dakujem,že si mi napísal,že si v podobnom stave,pretože ja som si už pripadala ako psychopat...
hej...tak budem pokračovať vo svojom pláne pomaly dalej zájdeš Len okrem jendého komentu že mám dať na svoje pocity,som nezistila ako mám zistiť či sa mu páčim...svojimi vnútornými pocitmi si nechcem namýšlať aby sa to potom neskončilo fiaskom
@marry987 či sa mu páčiš vieš ako zistíš či sa mu páčiš časom keď sa viac oťuká či sa ti bude venovať viac jak ostatným venovať mu pozornosť a ak máš nejakú kamarátku tak sa jej spýtaj či sa na teba díva a tak alebo sleduj pohľady sama
Tu neexistujú nejaké všeobecné rady. Muži sú rôznorodá skupina, rovnako aj IT- čkari. V prvom rade by bolo dobré, aby si objasnila či je naozaj IT - čkár, teda vyzná sa v počítačoch a pritom je tak trochu nerd alebo či je to len fanatický hráč hier, napr. WoW. Pretože to je dosť veľký rozdiel. Takisto by si mohla napísať, či skôr logický, menej citlivý typ alebo naopak. Pretože to sú všetko veci súvisiace so sociálnou inteligenciou, ktorá je u introvertných/introspektívnych NT mužov zvyčajne nižšia, preto môže mať problémy s čítaním tvojich emócií, s tým, či ho chceš len ako kamaráta alebo niečo viac
tak toto si vystihol...takze....aj sa vyzna v PC ale aj sa rad hra...fakt rad.Blbe pre mna...Za pc je cely den...pri filmoch,alebo hrach...opat pre mna minus.A ano,je logicky ale hlbku jeho citlivosti neviem odhadnut.Myslim,ze tak priemer...ziadny prehnane citlivy gay ale ani bezcitny robot
Myslím, že máš trochu málo info o ňom a ja, prirodzene, ešte menej , aby sa dal k tomu zaujať jasný postoj. Ale v zásade má podľa mňa, na základe toho čo píšeš, problém s tým, že nevie aký postoj k nemu máš. On má zrejme radšej jasnú a priamu komunikáciu a nie je dobrý v "čítaní" ľudí. Skús byť priamejšia a skús trebárs používať viac komplimentov. Ak budeš používať nejaké komplimenty, hlavne také, ktoré si bude vážiť, tak zrejme pochopí kam smeruješ a ak nebude s tebou komunikovať ani potom, tak asi z toho nič nebude.
A možno je ďalší problém v tom, že ťa málo pozná, "nestihol" sa zaľúbiť, ale ty by si mohla byť babou, ktorá mu sadne. Pretože niektorí chalani ako napr. ja a možno aj on, nemajú predstavu o svojej partnerke ako o princeznej, ktorá príde na krásnom, ligotavom koči, ale ako o osobe, ktorá spĺňa určité kritériá. Ak ťa dobre nepozná, tak to nemôže posúdiť
@chameleonone Sorry, ale myslím, že tvoja rada je dosť všeobecná a toto sú veci, ktoré pravdepodobne už skúsila, preetože sú samozrejmé... ak by na ňu čumel, tak by si to asi všimla (ach)
Pokým by si mal prehľad v analytickej psychológií a poznal relevantné množstvo ľudí venujúcich sa IT, tak by si vedel, prečo to môže pomôcť
Hej,myslim,ze nie som najlepsie informovana,a to bude tym,ze sa rozpravame o vseobecnych veciach.ako spoluziaci a letmi kamarati sme si sadli.a myslim,ze plus je uz to,ze sa so mnou nenutene rozprava.a tych komplimentov sa mozno trocha bojim.co ak je v týchto veciach fakt nevyspely a přestane sa so mnou aj rozpravat...Hej,tak v tom pripade by to nemálo zmysel...ja len neviem ci je pripraveny na prvé kroky...predsa este babu nemal...nechcem Ho ztratit uplne...to by som uz nemala ziadnu sancu nikdy.preto chcem len zatial vypátrat ci sa mu aspon pacim
To, že nemal babu, alebo nebol zaľúbený ( o čom pochybujem), neznamená, že je to gay Navyše už má 17 alebo 16, čiže nie je malé dieťa, prinajhoršom to nepochopí A ak nemá o teba záujem teraz, tak pochybujem, že sa to zmení do konca strednej a ak áno, tak to bude na vás, či budete mať záujem. Môžem ti garantovať, že ťa neznenávidí, za to, že sa ti páči Skúste sa trochu viac spoznať a začni jemne s tými komplimentami. Navyše, keďže je introvert, neskúšaj ho vyťahovať pomocou partie, ale radšej priamo nech ide len s tebou, samozrejme to elegantne zakumufluj ako kamarátsku prechádzku Myslím, že tento pokus o vzťah bude vyžadovať najmä tvoju aktivitu, on bude s ohľadom na svoju neskúsenosť skôr pasívny, čo však neznamená, že ťa neľúbi. To sa možno časom zmení, ale je zbytočné teraz predbiehať....
@chameleonone láska, nie - v zásade... Ale rôzne osobnosti áno. Rôzne typy osobností a temperamenty, majú rôzne druhy správania sa, majú iné priority. Preto treba pri balení používať rôzne stratégie, to čo zaberie v očiach človeka, ktorý má SP temperament, môže prísť úplne trápne človeku s NT temperamentom. Ak chceme predvídať rozhodnutia a správanie sa určitých ľudí, je dobré poznať ich osobnosť
Tomas má pravdu, ja som tiež podobný typ a vžívam sa do situácie toho chalana. Ja osobne som bol závislý na hrách a aj keď sa mi vtedy nijaka baba aj ľúbila, tak mi chýbala iniciatíva, lebo som bol v melancholickom opojení sveta hier, kde som si zaslepene myslel, že mi nič iné k životu nechýba. Tým chcem povedať, že by si ho mala zavolať von, pokecať si s ním aby si mu ukázala, že existuje aj niečo iné ako počítač. Takéto typy chalanov (hovorím aj za seba) bývajú väčšinou bez iniciatívy, z nadmernou dávkou hamblivosti, všetko porovnávajú, majú racionálne názory a činy, sú tichý,trpezlivý a pomerne citovo chladný. Nechcem to takto hneď zaškatuľkovať, ale podľa mňa minimálne 2/3 sú pravda, aj keď si nám o ňom nič moc nepovedala. Dúfam, že sa ti to podarí, aj keď vzťah medzi spolužiakmi nie je zrovna najlepší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Vzhľadovo?No,nie som žiadna modelka,ale myslím,že sú aj horśie prípady ako som ja Kučeravé čierne vlasy pod lopatky,modré oči,165 cm myslím,že v pohode...a dakujem,že si mi napísal,že si v podobnom stave,pretože ja som si už pripadala ako psychopat...
hej...tak budem pokračovať vo svojom pláne pomaly dalej zájdeš Len okrem jendého komentu že mám dať na svoje pocity,som nezistila ako mám zistiť či sa mu páčim...svojimi vnútornými pocitmi si nechcem namýšlať aby sa to potom neskončilo fiaskom
povedat kamoskam ma nenapadlo...a zoberem si tvoju radu k srdcu...ved si chlap,tak musis vediet,nie?
tak toto si vystihol...takze....aj sa vyzna v PC ale aj sa rad hra...fakt rad.Blbe pre mna...Za pc je cely den...pri filmoch,alebo hrach...opat pre mna minus.A ano,je logicky ale hlbku jeho citlivosti neviem odhadnut.Myslim,ze tak priemer...ziadny prehnane citlivy gay ale ani bezcitny robot
A možno je ďalší problém v tom, že ťa málo pozná, "nestihol" sa zaľúbiť, ale ty by si mohla byť babou, ktorá mu sadne. Pretože niektorí chalani ako napr. ja a možno aj on, nemajú predstavu o svojej partnerke ako o princeznej, ktorá príde na krásnom, ligotavom koči, ale ako o osobe, ktorá spĺňa určité kritériá. Ak ťa dobre nepozná, tak to nemôže posúdiť
Pokým by si mal prehľad v analytickej psychológií a poznal relevantné množstvo ľudí venujúcich sa IT, tak by si vedel, prečo to môže pomôcť
vždy som potom strašne túžila, keď sa mi niekto čo hral niečo takéto páčil, začať to riadne drtiť