Čaute, neviete, či sa dá niekde (na internete) vyhľadať, že komu patrí nejaké telefónne číslo? Prišla mi taká blbá esemeska, chcel by som vedieť od koho
ĎAKUJEEM
kedysi som mala taky problemik..u mna to bolo tak, ze mi niekto volal s clirkom...cislo sa da zistit..ked navstivis orange..no do toho sa primota aj policia.musis mat presny cas , datum a tak...ale nakoniec som to neriesila, lebo napisala sms a to uz medzi znamymi sa zistilo kto to bol..
@11 Nepoznám nikoho takého, a v tej smske píše, že "konecne mam pausal", takže buď ho čmajzla, alebo jej ho niekto podaroval, takže Petra Hercegová to nie je
Ahoj vie niekto ako si mám zistit majitela mobilného čísla pretože my už dlhšiu dobu niekto vyvoláva a ked sa ozvem tak ma vypne už my to ide dost na nervy a neviem zistit kto my to stále volá.Ak by my niekto z Vás vedel poradit budem velmi vdačná.
caute ludia neviete mi niekto zistit majitela jedneho cisla?
stale prezvana a ked volam spat tak je tam take podivne ticho alebo sklada a uz ma to dost vytaca
cislo je 0908317955
vopred dik
to len tak sem hádžete mobilné čísla?? ináč mne minule niekto neustále prezváňal a ptm ma to už prestalo baviť...ono mi prišla smska že: caw,ako ... som napísala že kto si a som aj viackrát volala,ale nic...tak som napísalaa smsku: vyser si oko aa ptm mi odpísalo: (citujem aj s chybami) "aj ti, ti ku*va a s tym to skončilo
Prosím Vás, potrebovala by som zistiť,že komu patrí jednotel. číslo na pevnú linku, skúšala som dohľadať na nete, ale nikde nič. Vedel by mi niekto prosím pomôcť?
ahoj potreboval by som pomôcť s jedným neznámym číslom ktoré mi volalo ale keď som to zdvihol tak to zložil to číslo je +421232222202 prosím pomôžte mi to zistiť
+421232222202 aj mňa dnes ráno zobudili, nejaká obchodná spoločnosť či čo. ale nebola som pri zmysloch tak som to zložila asi len nejaký dotazník alebo reklama alebo čo.
+421232222202 je kontrola adresnej distribucie zásielok. Pracovníčka kontroluje, či vám bol doručený leták, ktorý je na meno, napr. METRO katalóg na vašu adresu.
@Ubosko zalezi od telefonu (napriklad moj iPhone to cez dodatocnu aplikaciu dokaze). Ak to telefon nepodporuje, tak bud kupit novy, alebo zablokovat priamo u operatora. Tmobile si za to uctuje +- 15 eciek. Kto vie ako ostatni operatori..
Ahojte ludia,dnes mi volali niaky parchanti a volali mi blovini kd som sa ich spitala kto su tak vipli mobil..tak som im zavolala este ras a vinadala som im a opytala som sa ich kto su prosim poradte mi ako zistit kto to bol............................ V TEXTE SA NACADZAJU CHYBI
Aj mňe dnes dáky hnupi volali dáka žená skor baba mladá ja ju tam počuvam ona mi tam mele o nejakých desiatich centoch som nechápala a potom že prajete si takútu akciu a ja čoo? ..hh ... koniec ako ...ale dobre sa s nou rozprávalo ona mlela ja pocuvala ju 120 sekund ze zavola o pol3 no uvidííme ..
Zistit urcite sa dá zistit cislo ale neivem ci je net ten najlepsi pomocník to ksor cez dáke zdroje skorrr..taký mudry zas ludia nie sú..jaj táto inteligencia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
@2 To pochybujem, ale tak tu je: 0908157458
zavolaj naspat
@0 poznáš nejakú petru hercegovú?
tipujem, že nie, ona dostala to číslo už v roku 2002 tuším.
stale prezvana a ked volam spat tak je tam take podivne ticho alebo sklada a uz ma to dost vytaca
cislo je 0908317955
vopred dik
veľmi pekne ďakujem
@0 daj 100 eciek a zistim ti, aj kedy dotycna osoba chodieva sravat
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
+421362300525
Zistit urcite sa dá zistit cislo ale neivem ci je net ten najlepsi pomocník to ksor cez dáke zdroje skorrr..taký mudry zas ludia nie sú..jaj táto inteligencia
no presne toto čislo mi dnes volalo oni musia bit riadne utajený táto spoločnost ked vám ani na internete nic nenájde!! ..
Lolitkaxxx : -to ti volalo??? to ti dáku akciu ponúúkaju dáke lacne ovlania na kazdu siettt za 110cent za min.
mne staci paušaal (ved mama platí)
no presne toto čislo mi dnes volalo oni musia bit riadne utajený táto spoločnost ked vám ani na internete nic nenájde!! ..
Lolitkaxxx : -to ti volalo??? to ti dáku akciu ponúúkaju dáke lacne ovlania na kazdu siettt za 10cent za min.
mne staci paušaal (ved mama platí)
+421915507186 potrebujem vediet komu patri to cislo meno
dakujem
mám tiež podobný problém ,chcela by som zistiť užívateľa tf.čísla 0413211240,vieš mi pomôcť?