Ako zkopírovať časť textu z nejakej webovej stránky a ako ho neskôr použiť napríklad v nejakom dokumente? Potrebovala by som to vysvetliť podrobne, krok za krokom.
Ja viem, že som asi úplne sprostá, čo sa počítačov týka, ale čo už :/
Na základnej nás na
ak chces vsetok text daj CTRL A (to su 2 tlacidka)
ak chces len 1 riadok - 2x nan klikni
a ak chces daku cast podla tvojej volby .. klikni na zaciatok a drz lavu polku myse xD
ak chces odsek das CTRL
a ak stlpec das ALT
otvoris si web, kliknej a drzis lave tlacidlo na mysi a osvietis si text ktory chces. ked je vysvieteny, stalcis na klavesnici klavesu ctrl + c - zaroven. otvoris si word,notepad,wordpad alebo cokolvek obdobne, stlacis ctrl + v a voilá, mas tam text. potom ho len ulozis. pozn.niektore texty z netu nejdu stiahnut,osvietit - ale tych je malo.su len read only. Comprende?
alebo si oznacis text a stlacis prave tlacitko na mysi a tam by sa ti mala objavit ikonka ,,kopirovat" a potom kliknes v dokumente v ktorom chces text pouzit, kliknes pravym tlacitkom mysi a objavi sa ti ikonka vlozit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ak chces len 1 riadok - 2x nan klikni
a ak chces daku cast podla tvojej volby .. klikni na zaciatok a drz lavu polku myse xD
ak chces odsek das CTRL
a ak stlpec das ALT
chapes?