Ahoj,
rád by som sa spýtal, či tu niekto nevie, ako to funguje, pokiaľ človek chce po ukončení svojho bakalára prejsť na iný odbor na magistra. Sú na slovensku také odbory? KDe o tom nájdem viac info?
Google našiel len prechod z príbuzných odborov.
podáš prihlášku kam chceš, spravíš prijímačky a ideš
ono to asi celkom aj záleží od konkrétnej školy, každá môže mať trochu iné podmienky, informuj sa na stránkach škôl, ktoré Ťa zaujímajú
veľa šťastia
Myslim, ze to nie je problem, pokial sa to tyka pribuzneho odboru. Ja sa tiez chystam studovat bud na inej fakulte alebo iny odbor a co som si zistovala, staci mi poslat prihlasku a jednou z podmienok prijatia je ukoncene Bc. Studium v danom aalebo podobnom studijnom odbore (tie podobne stud. Odbory mas urcene). Treba si to pozriet pri konkretnej vs , pripadne napis na studijne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ak je to prilis nesuvisiaca vec, mozes zacat od zaciatku (co je logicke).
ono to asi celkom aj záleží od konkrétnej školy, každá môže mať trochu iné podmienky, informuj sa na stránkach škôl, ktoré Ťa zaujímajú
veľa šťastia