šak, keby si napísal akú stránku máš na mysli, možno by ti niekto aj vedel pomôcť.. čo čakáš že odkial ti niekto zistí ako zrušiť objednávku z "nejakej" stránky? napríklad na amazone sa dá normálne zrušiť objednávka ak ešte nebola odoslaná. mne sa minule stalo že som nechtiac klikol na "dokončiť objednávku" a rozmyslel som si to tak som v profile našiel tú objednáku a dal som zrušiť a je to ok
Načo si objednávaš veci ktoré potom zrazu nechce/neprevezmeš?
Aby sa nepovedalo že som zlý , choď na eshop , nájdi si na nich kontakt (ideálne tel. číslo a čím skôr im zavolaj kým to nepošľú , Email nieje až taký vhodný lebo občas trvá kým si ho prečítajú a medzi tým už môže byť balík na ceste k tebe)
Ako dôvod už si niečo snáď dokážeš vymyslieť aj sám, skús niečo na štýl že si si vybral zlú farbu/ veľkosť ..... podľa toho čo si objednal.
Ak by ti to už prišlo , VŠETKY veci kúpene cez internet môžeš do 14 dní vrátiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
žiadam o zrušenie objednávky č. ...........
Ďakujem.
hotovo
Aby sa nepovedalo že som zlý , choď na eshop , nájdi si na nich kontakt (ideálne tel. číslo a čím skôr im zavolaj kým to nepošľú , Email nieje až taký vhodný lebo občas trvá kým si ho prečítajú a medzi tým už môže byť balík na ceste k tebe)
Ako dôvod už si niečo snáď dokážeš vymyslieť aj sám, skús niečo na štýl že si si vybral zlú farbu/ veľkosť ..... podľa toho čo si objednal.
Ak by ti to už prišlo , VŠETKY veci kúpene cez internet môžeš do 14 dní vrátiť.