Máte nejaké rady ako zrýchliť tú školu? Momentálne som 2hák na strednej a ide mi drbnúť.. Už v tej škole asi nevydržím a keď si predstavím ešte že idem na ďalších 5 rokov na vysokú oh god... Čo robíte aby sa vám zdalo, že škola letí a za chvílu je ďalší š
Prečo má každý pocit, že musí ísť automaticky na VŠ - keď to vlastne vôbec nechce a musí sa premáhať? Takto je to úplne zbytočné a zaberieš miesto niekomu kto to ozaj chce...
no vidíš, ja som piatačka čo ja viem, ja nič nepotrebujem zrychlovat, s tolkymi predmetmi, testami, prezentaciami, skusaniami, treningami na debatny klub, pracou, turnajmi ani neviem ako prejde mesiac
@lenuska175 Veď ja viem. Len netuším, či to je nejaký pocit deficitu alebo čo... ale hromada ľudí tam vlastne ani chodiť nechce... Väčšina spolužiakov ktorých som mal tam sedelo ako za trest - len nadávali a sťažovali sa - tak načo im to je? Aj tak po škole vezmú hoci akú prácu, ktorá príde a často by nato stačila aj SŠ
@assasins praca je pre mna nic, rada nieco robim a makam a vsetko, oproti sedeniu na riti v skole a nudeniu sa a pocitaniu sekund kolko tam este musim byt...
ja viem ze mi skola negarantuje vysoky plat, ale tak vysoka sa robi skorej len kvoli tomu aby si dostal lepsiu poziciu. i ked ja osobne chcem byt podnikatel
ja mám práveže pocit, že odkedy som na strednej ide to strašne rýchlo ale stále môžeš na tých hodinách dávať pozor (si nepamätám kedy som sa naposledy nudila )
Viem jak sa cítiš.. ja často si pripadám jak keby som bol zvláštny lebo všetci okolo mňa furt len na vysokú chcú ísť a nikto neuvažuje hneď nad prácov po strednej škole až dakedy som sám zmätený či ísť na vysokú sa nervačiť alebo isť radšej pracovať.. Ako ja najradšej by som šiel normálne si už zarábať a najlepšie nejakou prácou kde robím s nejakým tovarom a nie len sedieť v nejakej kancelárii.. ešte aj strednú som si vybral ktorá sa zaoberá Grafikou atď a vôbec ma to nebaví robím tie veci doslova tak že čo najrýchlejšie na 3ku zrobím animáciu abo čo je treba a potom sedím a pozerám videá na YouTube..
+ja ani neviem čo by som konkrétne chcel robiť ale ta škola to je hnus šak ja od Pondelku do Piatku cez školu non stop stresujem z nej aj keď viem že nebude skúšať nikto nič ale aj tak mam z tej školy nervy a stres
ľudia stále hovoria, že treba VŠ a iné školy ale keď to niekoho nebaví tak nech ich nepočúva, zmení strednú školu, nejde na VŠ, veď každý má vlastný rozum to, že máš papier zo školy hneď dobrú budúcnosť nezaručuje...
@kittan keď ťa to tak nebaví prečo nezmeníš školu ?
Načo chceš ísť na výšku keď ťa ani stredná nebaví?Vydrž to dva roky a snaž sa to nejak spríjemniť,koníčkami,priateľstvami...
Ja tento problém vôbec nemám,som na gympli,baví ma to, mám tam ľudí ktorých mám rada a ani zo zajtrajška nerobím drámu.
Taketo nieco mam aj ja, proste ma uz skola nebavi. Nebavi ma chodit tam zbytocne na hodiny z kt nejdem maturovat atd. Sak by mi stacilo ist na 3 dni doskoly prebrat tie hodiny z kt idem maturovat a nie na umenii a kulture sa ucit o cocotinach co nikoho netrapi. Tiez by som radsej isol robit po skole lenze s gymplom si na sk bez znamosti asi tazko najdem robotu za 1000e/mesiac. Preto asi pojdem na vysku ktoru ked dokoncim tak by malo byt pravdepodobne ze sa zamestnam s takym platom cca. Ucenie mi nerobi az taky problem len ma proste nebavi yebat sa do skoly na cocotne hodiny zbytocne :/
a keď budeš 12 hodín a možno aj viac denne mukliť niekde až sa z roboty zodereš potom povieš čo? začni sa učiť, daj sa do žiackeho parlamentu, nájdi si dáky koníček, ale preboha nehovor, že chceš strednú už skončiť, nebuď rozmaznaný fracek a trošku si aj váž, že ti tam rodičia platia peniaze
Vysoká škola vám v dnešnej dobe nezabezpečí absolútne nič !!! A už vôbec nie 1000 € plat to možno 1 % vyvolených, keď vyjdete zo školy nemáte prax a pracovné návyky, akože, čo si myslíte ? Budete šťastný, že niečo v dnešnej kríze nájdete, že budete mať čo žrať ! Sami uvidíte ako sa vás budú pozerať na pohovoroch a aký plat vám dajú, potom sa spametáte študentíkovia ! A ty si dorob tú maturitu, to je základ, ale viac nemusíš, keď nechceš, presadiť sa je o šikovnosti človeka, NIKDY nie o škole ! > ... no len radím
@yoss urcite je vacsia moznost na 1000e plat ak budem mat vystudovane napr VUT v Brne teleinformatiku [pisem rpeto lebo tam mozno pojdem] ako ked by si idem hladat robotu s maturitou z gymplu.
@3 no asi tak ...mozno aj 40 rokov a este si k tomu predstav ze potom ked sa zo stastim dozijes dochodku tak uz ti ostane len par rokov zivota ked nebudes mat ziadne povinnosti snad ale zas budes chodit 3 krat do tyzdna na pol dna k doktorovi a potom tak za chvilu zatrasie a bude to cele v pici co s toho vyplyva ? zivot je svina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
+ja ani neviem čo by som konkrétne chcel robiť ale ta škola to je hnus šak ja od Pondelku do Piatku cez školu non stop stresujem z nej aj keď viem že nebude skúšať nikto nič ale aj tak mam z tej školy nervy a stres
@kittan keď ťa to tak nebaví prečo nezmeníš školu ?
fajn čítanie (AntiIlluminati) » www.facebook.com/KilluminatiCZSK...
Ja tento problém vôbec nemám,som na gympli,baví ma to, mám tam ľudí ktorých mám rada a ani zo zajtrajška nerobím drámu.