Ahojte,
čo by ste mi poradili pre zviditeľnenie môjho webu www.daylook.sk ?
Aký marketing použiť, aby ma to nestálo veľa peňazí a malo to daný efekt?
Ďakujem za každú radu.
myslím si že takéto veci treba riešiť skôr ako vytvoríš web... no ale dobre.... @1 sociálne siete jednoznačne... fb stránky, dohodnúť si spoluprácu s väčšími stránkami... a podobne...
skúšal som zatiaľ len FB kampaň (za 5 EUR vidí príspevok cca 4 tisíc ľudí, iba vidí), pri google adwords za 5 EUR je to zas nejakých 20 ľudí čo prídu na web na základe kliknutia na základe kľúčového slova, iné som zatiaľ neskúšal. Ako myslíš sociálne siete ?
Tak ti poviem. Koľko ľudí investovalo do reklamy, propagácie, len aby sa zviditeľnili. CHYBA ! Ty, keď ich nebudeš vedieť presvedčiť a nebudeš vedieť podať, nikdy si u teba nekúpia to zelené jablko, respektívne malá sledovanosť.
Napr. teraz som dopozeral film. Film bol na web. stránke najfilmy.sk
Pamätám si, ako začínali. Teraz majú veľkú sledovanosť a zarábajú na reklamách a dobrých pocitoch, že môžu niečo pre ľudí spraviť. Nie každý, by sa s tým "sral" a robil to zadarmo, ako oni. A pozri, som spokojný klient a týmto im robím dobrú reklamu. V mojom odbore tomu vravíme "pozitívna reklama". Musíš niečo spraviť pre ľudí a oni ti to naoplátku vrátia. Taký je "BIZNIS". A to, by som ti tu vedel písať kopec litánii. Ja ti prajem, hlavne, aby sa ti to rozrastlo, ak ide o veľký plán. Aj malé veľké ryby začínali v "garáži".
vela klucovych slov, tagy, prehladny web, pokrocily dizajn, struktura a temy, propagacia videom na youtube, na fore podla ktorej temy sa web zaobera, dotazniky, kontakty, pridane zvukove a obrazove efekty, volba jazyka
môžeš robiť "marketing" míňať peniaze, ale oveľa lepšie je ak ľudia prídu organickým spôsobom, jedna dobrá reklama a máš to keď už tú reklamu, tak cieliť správne napr. holky čo sa majú radi fashion, pridávajú fotky každopádne nevidím niečo viac čo ten web ponúka okrem pridávanie fotiek
@Dreams155 ďakujem za zaujímavý koment. Práve to je najhoršie ako ľuďom podať, že ten môj produkt je výnimočný, používajte ho a presvedčiť ich. Ďalšou vecou je akým spôsobom im dať vedieť, že existuje nový web je to ťažké... v dnešnej dobe fb, instagramu a ďalších sietí je to max. ťažké. práve v tom je čaro marketingu, že nevieš do čoho človek ide. určite sú overené metódy ako zaujať, ale nato podľa mňa treba buď brutálny nápad alebo peniaze nejakej firme čo sa zaoberá marketingom, resp. veľa prachov do mixu marketingu...
@majky538 web je miesto pre fotky z akýchkoľvek miest, či príležitostí, kde môže každý pridať každý deň svoj look/outfit, či už z dovolenky, ulice, školy, práce alebo slávnostných príležitostí a ukázať tak svoj jedinečný štýl, či byť inšpiráciou pre ostatných. Proste na jednom mieste sa tieto fotky budú združovať pre ľudí čo ich to zaujíma. Web obsahuje podobné prvky ako má birdz, ale nie je tak rozšírený funkcionalitou, čas ukáže, ktorým smerom je ho potrebné rozširovať ...
@armind rozhodne dobrý krok neskôr rozširovať, lepšie vytvoriť "prototyp" a potom to testovať na cieľovej skupine ako zabiť čas vývojom a zistiť že táto funkcia je nevyužitá alebo zahodiť celý projekt veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
/napis ts ked chces vediet viac/
Napr. teraz som dopozeral film. Film bol na web. stránke najfilmy.sk
Pamätám si, ako začínali. Teraz majú veľkú sledovanosť a zarábajú na reklamách a dobrých pocitoch, že môžu niečo pre ľudí spraviť. Nie každý, by sa s tým "sral" a robil to zadarmo, ako oni. A pozri, som spokojný klient a týmto im robím dobrú reklamu. V mojom odbore tomu vravíme "pozitívna reklama". Musíš niečo spraviť pre ľudí a oni ti to naoplátku vrátia. Taký je "BIZNIS". A to, by som ti tu vedel písať kopec litánii. Ja ti prajem, hlavne, aby sa ti to rozrastlo, ak ide o veľký plán. Aj malé veľké ryby začínali v "garáži".
P.S Pekný večer.