haha noooo kaslem na skolu momentalne ale viem ze ked sa to zacne naplno tak budem musiet makat hlavne preto ze budem maturvovat ... ale ja si verim proste skola to su primitivne veci a ked chcem taks a to v poho naucim no ale vzdy nazaciatku tyzdna vydis tne pekny piatok ktory ta posuva v pred
tento rok maturujem a zatiaľ žiadne stresy ani nikdy som nejaký stres zo školy nemala. Veď nejako bolo nejako bude a každá zlá známka sa dá opraviť tak nie je z čoho stresovať
@Galinka ale to je pochopitelne ideš do nového prostredia nový ľudia nevieš čo presne ťa čaká ae tu dovod nevidím ak je tak sorry možno to je tým že takýmito vecami som sa nikdy zbytočne nestresovala
@zuzushiq Nejdem do nového prostredia, na výške býva zápis každý rok... A ja už sa idem zapisovať tretíkrát, školu som nezmenila a spolužiakov mám tiež stále rovnakých...
milujem stres pre mna nieje stres nieco zle ja s av nom vyzivam ako aj v skolskych veciach by som tam aj spavala v tom nasom ustave a robila vssetko mozne co sa da a treba
Ja teraz idem do skoly ale v UK a Anglictina nic moc.......Bol som tam len posledny tyzden a mal som obrovske bolesti brucha od stresu a zobudil som sa asi hodinu pred ty ako som si nastavil budit a zajtra idem zase (v UK sa zacina 7.sep.). Neviem preco.Ja som bol uplne v pohode len telo sa zbesnelo . Ked som bol na skuskach v SVK tak mi velmi pomohla Gemerka (min. voda) ale tu ju nemam a dufam ze to uz bude dobre
jasné,nik nemá stres, ale všetci sú tajne dosratí ja napríklad z toho, že tento rok maturujem...teda nie z toho, ale z toho,že ešte neviem z čoho asi ako jediná...a neviem ani aká vš. inak mám zo školy len mierny stres...
no stres mám na VŠ jedine pred skúškou, stále mám akýsi blok z toho, že si vytiahnem zlé otázky a budem mu musieť povedať že dovidenia, prídem nabudúce, aj keď na VŠ sa toto vôbec nerieši. To je proste dôsledok strednej - osemročného gympla.
A pred skúškou mi štrajkuje žalúdok, skôr sa to odráža na mojej fyzickej stránke ako psychickej...
Ja mám stresové obdobie vždy, keď je toho na mňa veľa, pretože nie to že ešte škola, ale aj učenie, tréningy, dramatický, spevácky a niekedy to už fakt nezvládam a vtedy mi vybehnú teploty a migrény. A nepomôže nič, som ako jedná veľká stresová kôpka... Zvyčajne som schopná to zvládať tri týždne maximálne, neskôr už odpadávam a rúcam sa, žiaľ... A to myslím úplne vážne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
stres je len blbosť v tvojej hlave... odrež si ju a bude to O.K.
Akurát znechutenie, inak nič.
A pred skúškou mi štrajkuje žalúdok, skôr sa to odráža na mojej fyzickej stránke ako psychickej...
a som jej za to vďačný..