keď som chodila na MUNI bolo to v pohode, lebo som každú prednášku/cviko v ten deň mala v inej budove, tak som sa celý deň prevážala hore-dole po Brne a vôbec mi to neprišlo, že je to 12 hodín
teraz sa ale toho bojím, lebo z tých 12 hodín mám mať 8 hodín vkuse fyziku! umrieť chcem radšej
možno ťa to prekvapí, ale práve som mal pár takých dní a vyriešil som to tak, že som pil iba tekutiny (voda, čaj, kokosové mlieko) a inak nič nejedol a hlavne som sa čo najviac pohyboval, aby sa veci udržali v chode
a hlavne ani večer som nebol unavený, spal som plytko a krátko a vstával opäť svieži. vlastne to pokračuje
nemam take dlhe dni, lebo zriedka chodim na prednasky
A zas, ked je nieco normalne zrobene a zaujimave aspon kusok, tak sa da vpohode inak som nepritomny. A pocas skuskove, ked sa ucievam aj viac, tak proste si vytvorim nejaky rezim, beriem stimulanty a da sa
Hlad je moj najvačší problém. hlavne ked mám od rána do večera a prestávka 5minút,akurát na presun aj to nás ešte zdržujú. Únavu riešim spánkom deň pred tým,klasika kafé,ginko,občas iontový nápoj možno...
aspoň, že to mám len v pondelok, jedine riešenie ako pospať a ísť na obed je .. neísť na prednášku ale keď som vydržal celý deň tak .. 10x45min tak posledné dve hodiny boli asi najhoršie
ked su medzi hodinami prestavky tak sa postavit prejst sa nadychat sa cerstveho vzduchu pripadne si urobit kavu do termosky so sebou
pri blokovkach alebo ked je viac hodin za sebou bez prestavky nepomaha ani zapisovanie si poznamok jedine ked sa niekto nieco opyta a tym sa nechvilu narusi rytmus
Take mensie medzery v rozvrhu mi celkom vyhovuju, aspon nemusim tahat 6-8 hodin po sebe... vacsinou niekde kysnem v kniznici a ucim sa, nech mam potom kvalitnejsie volno Cize pokial to nie je extrem, tak pohoda jazz chill black metal grungefunk
ale mam väčšinou medzere medzi vyučovaním za ktoré som fakt vďačná....
ale v štvrtok mam 4 jeden a pol hodinové "hodiny" za sebou s 5 minútovými pauzami, aj to na presun... a navyše nemčinu a ruštinu za sebou čo bude dosť zabijak keďže prepnúť jazyk a dokopy 3 nutnosť myslieť a produkovať a všetko....
ale tešíms a, výzva
Najdlhšie dni mávam stredy a to ofišl 9 hodín ale väčšinou som tam aj tak do šiestej, lebo sa mi neoplatí ísť domov.
Tak ale mňa to baví, pozor dávať nemusím, lebo máme prax a dorábam si veci, len potom do ôsmej trčať na konverzácii ešte je unavujúce ( to je tak, keď som si zobrala do hlavy, že spravím certifikát )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
teraz sa ale toho bojím, lebo z tých 12 hodín mám mať 8 hodín vkuse fyziku! umrieť chcem radšej
a hlavne ani večer som nebol unavený, spal som plytko a krátko a vstával opäť svieži. vlastne to pokračuje
A zas, ked je nieco normalne zrobene a zaujimave aspon kusok, tak sa da vpohode inak som nepritomny. A pocas skuskove, ked sa ucievam aj viac, tak proste si vytvorim nejaky rezim, beriem stimulanty a da sa
Im so sorry, nepomôžem, halt bola som flákač
Ale skús ginko, ja to teraz beriem kvôli niečomu inému síce, ale v práci ma to vie postaviť na nohy
pri blokovkach alebo ked je viac hodin za sebou bez prestavky nepomaha ani zapisovanie si poznamok jedine ked sa niekto nieco opyta a tym sa nechvilu narusi rytmus
takže tak
ale mam väčšinou medzere medzi vyučovaním za ktoré som fakt vďačná....
ale v štvrtok mam 4 jeden a pol hodinové "hodiny" za sebou s 5 minútovými pauzami, aj to na presun... a navyše nemčinu a ruštinu za sebou čo bude dosť zabijak keďže prepnúť jazyk a dokopy 3 nutnosť myslieť a produkovať a všetko....
ale tešíms a, výzva
Tak ale mňa to baví, pozor dávať nemusím, lebo máme prax a dorábam si veci, len potom do ôsmej trčať na konverzácii ešte je unavujúce ( to je tak, keď som si zobrala do hlavy, že spravím certifikát )