Dobrý večer,
vie mi niekto poradiť, ako zvýšiť Wi-Fi signál?
Rozmýšľal som nad kúpou dlhšej antény alebo nad vlastnou výrobou antény.
Mňa by zaujímalo, čí sa to nedá nejak inak spraviť, respektívne odporúčiť anténu, alebo hodiť sem vlastnú výrobu antény
vlastnu si nevyrabaj ked to nevies nechci mat na krku telekomunikacny urad ale aj to je cesta kup si bud teda vacsiu antenu certifikovanu, alebo nastavenia routra nejdu nastavit ? ak potrebujes rozsirit signal mozes skusit repeater, moc by som si do domu nedaval jeden silny ziaric, radsej viacej malych...
Tak po
1. Router je nastavený ako má byť
2.Všetko čo si mi napísal, to je samozrejmosť, takže nič nového som sa nedozvedel
A s tou výrobou antény(nevidím problém zotaviť si vlastnú)
Ak sa vyznáš s koax.káblom je to maličkosť, ale mňa zaujíma iná výroba antény(Dá sa to aj spraviť iným spôsobom)
Antena ti to neporiesi. A myslim ze sa chces dostat dalej ako o meter alebo dva
Takze ak nesi troll a mas ozaj zaujem zvysit dosah wifi signalu tak nakup AP a pouzi, bud v rezime AP alebo WDS repeater. Nijak inak to rozumne a efektivne nedokazes.
@dreams155 skús v routery prestaviť region zo Slovenska na USA väčšina routerov je dizajnovaná práve tam a niektoré slovenské certifikáty brzdia router
@dreams155 vyrob si antenu na vysielanie z coaxu nech sa paci, trocha spajkovacej zrucnosti, alebo si to vypocitaj cez lambdu rovno svacni drot na 2,4ghz a daj si full sirku vlny a mas antenu meter dvadsat potom napis ako si dopadol som zvedavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
1. Router je nastavený ako má byť
2.Všetko čo si mi napísal, to je samozrejmosť, takže nič nového som sa nedozvedel
A s tou výrobou antény(nevidím problém zotaviť si vlastnú)
Ak sa vyznáš s koax.káblom je to maličkosť, ale mňa zaujíma iná výroba antény(Dá sa to aj spraviť iným spôsobom)
Takze ak nesi troll a mas ozaj zaujem zvysit dosah wifi signalu tak nakup AP a pouzi, bud v rezime AP alebo WDS repeater. Nijak inak to rozumne a efektivne nedokazes.
Vieš mi sem hodiť pôdorys tvojho domu/bytu? Ak v byte, väčsinou to rušia železo-betónové múry
Nedalo by sa to len anténou vyriešiť, alebo?
Proste budes si musiet zapojit zariadenie ktore ti bude brat 5W elektriny t.j. cca 10 eur za rok.