s jednou spolužiačkou si pišeme už mesiac,dobre si rozumieme,pomahame si..,máme sa radi.Ale už to medzi nami akosi aj iskrilo chcel som ísť s ňou von ale vždy do toho niečo prišlo či z jej strany alebo z mojej(choroba,dovolenka,taneč
a ešte ako predo mnou mu hovori len tak sa smeje a povie mu že ho lubi a že on bude prvý...no neviem čo si o tom mam mysleť je to čudne a vôbec u nej už neexistujem už len on a on je smiešny a on je najlepši a tak..
už som ju oslovil ale akosi vždy ma ignorovala a rozpraval som sa z jednym spolužiakom a smialy sme sa na vtipe tak som jej ho t povedal ale ona akosi nechapala tak som jej to povedal že keby jej to povedal on tak že by sa smiala a na mne nič.. nechapem ju čo chce.
asi je tak namyslena ze neveri v uprimnu lasku bude to tazke ale budes musiet na nu zabudnut a casom uvidis najdes si mile dievca s ktorym sa budete lubit
a čo tak fakt ísť von? keď tam nebude nikto iný, alebo minimálne on nie. nič veľké. zmapovať situáciu a podľa toho postupovať ďalej. alebo, ak je to kamoš, zasvätiť ho a spýtať sa ho na názor, lepšie, než ho chcieť od nás.
Samozrejme chapem, co horsieho sa cloveku moze stat, kto to neprezil vsakze .... radsej sa venuj tomu comu sa mas venovat, lebo sa zamotas tak, ze odmotanie bude o to zdlhavejsie a tazsie, ... Zaujem si prejavil, pokial nechce tak nechce, pchat sa nikde nemusis to si tam dobre napisal, tak sa treba toho aj drzat .... este pride vela bab .... toto je len zaciatok, tak hlavu hore
ibaže ona asi nechce ani isť von lebo vždy sa na niečo vyhovori a sukromie v našej triede nie je nikdy a nai po škole stale je snim.A ten chalan je taky čudny aj ked haluzak je ale on nie je vzťahovy typ on je radšej pri pc ale nej to nevadi ona je stale len snim
Kašli na ňu. Ja viem, že je to ťažké, keď ju každý deň stretávaš...Ale pomysli si, že je to namyslené dievča, ktoré len tak mení chalanov. Alebo ju skús nejako rozviesť s ním, napríklad mu povedz, že je to dievča s niekým iným, a tak...
toto sa deje aj mne. a ja som teda velmi ziarlivy. no ked sa na nu naserem tak aj tyzden sa na nu ani nepozrem (ked nemusim ). ale uz si zvykam ze je do ineho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale suhlasim s tym, ze ak je to spoluziacka, na tvojom mieste to radsej necham tak.