ja ich nechapem..... ale vzdy ked idem niekam autom tak sa spravaju ako krali ciest....dpc...a vobec si neuvedomuju riziko...ze nie len sebe ublizia ale aj nevinnym ludom...napriklad minule si idem, oproti mne isiel kamion a zrazu sa spoza kamiona vyruti
ja by som nepovedala, že len Bratislavčania, ale aj ostatných, lenže viac stretneš so značkou BA a to ti tak udrie do očí ako nejaká bežná značka napr. DK. a V hodne autách BA nesedia Bratislavčania to narážam na niekoho z mojho okolia a nie je ich málo, čo tak jazdia a práveže koho poznám z BA tak jazdí opatrne.
neskatulkuj!!...mne zase najviac vadia roferi s SPZ SALE a GALANTY lebo ti sedlaci teda vobec nevedia vacsina jazdit...a vzdy mam nervy....
ale celkovo nezalezi odkialje vodic ale od neho sameho...videl som blbocou od hocikial ...minule za Salou jedneho dementa z Prahy...ten robil presne to co si opisoval ...takze je to o vodicoch!!!!!!!
tiez nemam rad tychto dementov...ale od toho by tu malo byt viac policajnych hliadok a brat vodicaky surovo a dat zakaz vies ake kolvek motorove vozidlo na minimalne 5r ..a hned by si mnohi rozmysleli ako budu jazdit...
no blavaci to su pripady akoze smerovky a dopravne znacky pre nich neexistuje a takisto zilincania a chalani z mojej dediny ktory maju bmv alebo audi a neboja sa ho rozflakat len preto aby mohli porusovat zakon
a je rozdiel jazdit rychlo a bezpecne a pomaly a ohrozovat ostatnych co robia vzdy juzania !!!
napr ides si ..rovinkavidis pomaly na 3km dopredu ...rutis sa dvojnasobne ako tam je ale s prehladom a ze obehnes dve auta...vyhodis smerovku uz v dialke jasne ta vidi a ten debil zo Sale si zmysli ze ide obiehat v cca 80tke dalsieho blba co ide 60....ako toto je pritiahnute za vlasy...alebo ked niekto obieha ked nema prehlad...proste da sa jazdit aj rychlo ale treba mat prehlad a vediet to..
pokial ide o mna radsej ist pomaly a sprehladom ale zase nebrzdit premavku a robit na ceste zmatok
hej, s tym suhlasim na 120%!!! ale dnes ma dostalo ked som videl velky kamion so znackou TT (nechcem tym uzazit trnavakov) ako si to sinul v rannej spicke skratkou z kramarou na pioniersku po uzuckej ceste tak ze zaberal 1/2 vedlajsieho pruhu a na konci je most ktory je nizsi nez ten kamion a ani sa tam kde otocit nedalo tak nneviem jak to chlapec vyriesil
ked su BA ti najarogantnejsi, tak pri TT a DS sa pravidelne vsetci chytavaju za hlavy ze preboha kto im mohol vydat vodicak???
btw, skutocni pirati su ti snobski kokoti co si robia na verejnych cestach sukromne rally..ved 160 v obci akoze nic, nevadi, ved 15000 na pokutach im je u pici...
nechcel som urazit Bratislavcanov...samozrejme priestupky robia aj iny...ale u nas su to hlavne s BA SPZ-kou....samozrejme su aj vynimky ale musite uznat ze prave vodici z BA su taky..
suhlasím s @djdaniels blbci sú všade a o tom kto ako jazdí je o vodičoch nie o tom odkial sú.. moja mama sa zas sťažuje na tých ostatných a tu v bratislave jazdia horšie tí čo odtialto nie sú chápem že nevedia kde sa odbáča ale ked už neviem tak nezastavím tesne pred a nerozhodujem sa ked sú za mnou autá na dialnici!
To ze ma niekto spz-tku BA, neznamena automaticky ze je blavak tiez to neznamena, ze musi automaticky jazdit ako kokot. Ako kokoti mozu jazdit sedlaci z hociakej riti a aj z galanty, tak uz prestane s tymto jebnutym skatulkovanim, blavak, madar, vychodnar aj tak sme tu jedna velka slovenska sedlac
@18 to iste sa da povedat o Kosicanoch,Zilincanoch,Bystricanoch atd...v kazdom regione sa najde debil.. v BA sa mozno stretavaju ale vazne to je vec pohladu a skusenosti...
to je jedno odkiaľ sú, všade sa nájdu drbkovia čo potrebujú zamachrovať a predpisy im nič nehovoria... toto isté by som mohol povedať na každú jednu špz-ku, škoda že si ich nezapisujem Ja som z BA a v živote som tak nejazdil ani neplánujem...tu v BA je to preto o to horšie že je tu najvyšší počet áuta samozrejme aj mnoho tých drahých čo sa potrebujú len machrovať... Ďalšia vec, že väčšina tých "blavákov" vobec niesu z BA = svätá pravda, a skúste si raz ráno všímať zápchy čo tu vznikajú vďaka tým čo si potrebujú rite vyvážať v autách a verejná doprava im nič nehovorí a uvidíme kto zapríčiňuje najväčší zmätok sledujem to už dlho aj špz-ky! takže pozor na slová... (možno keď sa budem zas ráno nudiť hodinu v zápche tak spravím nejakú štatistiku a uvidíme
@10 nato ze ste na vychode, kde neni praca a vsetci ste miesany s dakou nemenovanou mensinou preto a serete sa sem z dediny, potom sa tu rodia hlupaci co jazdia rychlo
omg ty si tiez jeden z tych pribrdzencou s komplexami? Je absolutne jedno aku znacku mas, ide o vodica ako takeho. Nehovoriac o tom, ze isty cas aj moj fotrik jazdil s poznavacou znackou BA aj ked z blavy nie je... Auto bolo pisane na firmu so sidlom v BA a dostalo znacku BA tecka. To, ze auto bolo takmer neustale v uplne inom meste je jedno.
ak si to vsetko zoberiete z globalneho hladiska, tak zistite, ze je jedno odkial kto je a aku ma ecv (spz), ide skor o to, ze kto ako jazdi, ci na to vobec ma. a aj ked na to ma, poruzuje predpisy, lebo si mysli, ze je to ok, a nejaka pokuta ho nerozhadze. a to su hlavne ti bohatsi na rychlych autach... to znamena najma z vacsich miest. aj KE, aj ZA, BB, TT,TN, PO, a aj bratislava...
blava ma tu smolu, a mozno ani nie smolu, ze je hlavne mesto, sustreduje sa tu vacsina priemyslu a hlavne tu su skoro vsetky sidla velkych firiem... takze je to najvaci pocet bohatych ludi, a aj majitelov rychlych aut.
to je jedna vec, ti co sa premavaju na bavorakoch a inych drahych autach. a potom je tu druha vec, a to su bezohladni vodici....
ti si chcu asi nieco dokazat, letia na nejakej oktavii a myslia si ze im patri cela dialnica....
a zasa je to tak, ze je ich najviac z BA, kedze ako som pisal, je tu najviac firiem a aj sluzobnych aut... tu sa moze spomenut na obhajobu bratislavcanov, ze v tych autach sedia aj prisilci... ale za to si mozu trosku aj oni, kedze za take prachy ake dokaze robit vychodniar, ci zvolencan, by blavak nerobil.... smola je, ze blavaci si neuvedomuju, aj to, ze prisilci sa musia viacej obracat, aby zarobili, kedze nebyvaju vo vlasstnom, ci u rodicov, a tym padom zacinaju byt niektori velmi sikovni, a vytlacaju blavakov s postov vo formach...
je to cele domotane, ale zhruba to tak je.
takze je uplne jedno, ci ten trtko za volantom je blavak, kosican, ci bystrican... je jedno aku ma spz, skoda len , ze takito vodici su bezohladni a zapricinuju nehody....
to čo je za pičovinu? to ešte stále ľudia škatulkujú bratislavčanov za najhorších šoférov?
tak to ja môžem teraz vyhlásiť že autá s mimobratislavskou špzkou nevedia jazdiť po meste... a môžem to podložiť rovnakými dôkazmi ako ty túto tvoju chujovinu... raz mi urobil jeden nervy (a nebolo to v skutočnosti len raz a nebol len jeden) tak ich teraz všetkých nenávidím
za prvé v každom okrese sú pseudomafiánkovia na veľkých autách, ktorí jazdia tak isto ako ,,tí tvoji nedisciplínovaní blaváci".
za druhé, po slovensku lietajú predovšetkým mimobratislavskí bratislavčania cestujúci do a zo svojich domovov na strednom a východnom slovensku, teda ak nadávaš im, nadávaš aj sám sebe nech si odkiaľkoľvek
no a za tretie, vzhľadom na to že áut s BA špz je najviac a aj najviac rýchlych áut nosí u nás túto značku, dá sa očakávať že občas nejaké prirýchle zbadáš...
@11 "proste da sa jazdit aj rychlo ale treba mat prehlad a vediet to." - presne toto hovoril kamarát, pokial raz skoro zabil chodca na prechode a buchol to do domu neber to že do teba rýpem, viem že si to nemyslel v takom tóne.
k veci... Mna doma práve najviac serú ludia z mojho vlastného mesta (TT) lebo dobre vedia čo v TT ako funguje, poznajú tie situácie a aj tak sú arogantní kokoti ktorí na to uplne serú. Vidím to každý jeden den. A naopak mi nevadia cezpoľný, ktorý nevedia kam majú odbočiť, čo spravit...pri nich som vždy tolerantný, aj ked niekedy je to ťažké . A iná kategoria sú tí, čo si myslia že cesta bola postavená pre nich, no ale to nieje výsadou BA, pretože debilita kvitne v každom kúte našej republiky.
@28 mas pravdu v istom dotaze k mojmu uryvku.drzim sa toho ze v meste neprekracovat dovolenu rychlost.je v nom vela deciek ,dochodcov ,a blbych chodcou co ani nepozru ci ide auto a vojdu na cestu jak telce!nehovoriac ze mimo prechod.a tak ja dost co davat pozor a predvidat kto ti kde vybehne na cestu pod auto aj pri dovolenej rychlosti.dufam ze toho dodrziavania sa budem riadit.
je to tak!!! aj bez škatulkovania súhlasím, že autá zo značkou BA (je mi jedno, či v nich sedia blaváci alebo košičania) jazdia jednoznačne najbezohľadnejšie. Stále potrebujú niekam letieť. Neviem kam furt ponáhľajú ... najskôr asi do hrobu.
neviem co tu riesite skatulkovanie, ked nikto nehovoril o tom odkial je dotycny.
Problem je v tom ze ked vidim pred sebou auto s BA znackou musim byt o 200% opatrnejsi ako kebyze ide nejaky domorodec z nejakej menjsej dediny
a blavaci co sa tu ozyvaju, je od Vas pekne ze sa branite, ale dajte si ruku na srdce a povedzte ze sa nepozerate na ostatnych z hora? kazdy to robi, aj ja to robim priznavam sa, tak mi tu nehovorte ze ste uuplne bez chyby
- ano da sa rychlo a bezpecne jazdit....ale u nas chodite vela krat rychlo a nebezpecne...a pritom tu nejde len o vas zivot ale ked nahodou narazite s autom kde sa vezie rodinka s 2 detmi vzadu....tak potom co.....ale inak nechcel som urazit nikoho..nemyslel som vsetkych Bratislavcanov....samozrejme su vynimky....
nad tymto som sa nedavno pozastavil, resp. nad jazdou blavakov po trencine.. vyracujem si to tromi prechodmi na trening, jediny, kto ma pustil akonahle som sa postavil na kraj cesty bol nejaky blavak
ale myslim, ze kazdy si tu uz povedal co si myslim, zrucnost nerobi SPZtka (aj ked v trencine su vseobecne zname ilavacke auta, ale tak.. kazdy ma svoje
isli sme po dialnici. jeden blavak zacal predbiehat a mi na tachometri 130 a blavak astak.190,200. hodil blinker a na pravo kamion. kamion isiel odbacat a spomalil. a tak sme boli asi na tej istej urovni. a teraz ten blb tamsa chcel vopchat do tej dieri a keby sme nezabrdili ckoncili by sme asi jak siamske dvojcata
ludia je to s vami zléé... ale keď už vás baví škatulkovať a trepať také somariny najlepšie by bolo pre vás aby ste nad každým vodičom v aute (bez ohľadu na špz) mali vysvietený jeho pôvod! možno by vám to uľahčilo to neustále pindanie a mnohí z vás by boli prekvapení s stíchli by keby vedeli odkial vodič ozaj pochádza... A keď už tu podaktorí rozoberáte konkrétne prípady, na základe vlastných skúseností by som mohol doradu vymenovať podľa špz-ky, ktoré mi skoro zapríčinili haváriu alebo ma iným sposobom ohrozili a začať urážať jednotlivé obce, ale myslím že to je dosť primitívny spôsob škatuľkovania ďalšia vec čo sa týka kategórie "pirátov ciest" v BMW a pod. drahých áut to je samostnatná kategória vodičov(takisto mimo špz!), dobrá rada - vyhýbať sa, lebo vodičák im zaručene nezoberú...
Hlavne by ste sa mali zamyslieť nad tým vaším škatulkovaním...
v Meste Mieru sa jazdi rychlo tak su chalaniska zvyknute...ale nemyslim si, ze by sa spravali nejako moc neohladuplne, aj ked samozrejme, najde sa, ale to je vacsinou vyhodniar co prisiel do mesta a kupil totu audinu a zase co poviete na sedlakov, co oprasia skodovecku raz za rok?
Myslím že čokoľvek by som napísala, už by som len opakovala čo bolo napísané (čo sa týka takých vecí ako že áut s BA poznávaciou značkou je najviac, preto je vyššia pravdepodobnosť také auto stretnúť, že väčšina takých áut má vodičov nie Bratislavčanov a podobne)
@10 - Načo do riti by išiel Bratislavčan do Košíc?? (ak by niekto nepochopil - myslené ironicky lebo táto poznámka mi prišla byť vrcholne odveci...
jedna vec je ze chodia ako kktin niektori.. ale dalsia vec je, ze keby chodili ako niektori vy z dedin, a tak pomaly, tak by sa moc daleko nedostali.. proste si skuste ist zajazdit hoc len do madarska do budapesti... a potom oni budu nadavat ze prisiel vidlak slovensky co nevie soferovat...
Ma zmysel komentovat tohoto jebleho autora? Neviem vsetci sa do BA navazate a vsetci sa sem jebete!!!! Ja mam najhorsie skusenosti s vodic z PE a to maju byt vsetci v PE teraz kokoti? Demente...
@45...jebly si akurat tak ty...ano nadpis je pisany na Bratislavcanov ale potom som sa vyjadril asi 3 krat ze su vynimky....samozrejme ze porusuju pravidla cestnej premavky aj iny....ale ked ja idem autom .... a vidim ze nejake auto robi picoviny tak na 70% tych aut ma napisane BA.... a nehovor mi ze sa nepozerate na ostatnych zhora ....lebo vy ste Bratislavcania...a nehovor mi ze nie...lebo ja to vidim na vlastne oci.....a nabuduce sa kludni dpc....ja som na teba nenadaval...bol som zvedavy na vase nazory...a nie na nadavky sedlakov..dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a blavaci v blave jazdia pomaly a udereno ale ked vidu z hlavnej dediny su majstri sveta
ja uz sa nad takymi vecami ani nepozastavujem
neskatulkuj!!...mne zase najviac vadia roferi s SPZ SALE a GALANTY lebo ti sedlaci teda vobec nevedia vacsina jazdit...a vzdy mam nervy....
ale celkovo nezalezi odkialje vodic ale od neho sameho...videl som blbocou od hocikial ...minule za Salou jedneho dementa z Prahy...ten robil presne to co si opisoval ...takze je to o vodicoch!!!!!!!
tiez nemam rad tychto dementov...ale od toho by tu malo byt viac policajnych hliadok a brat vodicaky surovo a dat zakaz vies ake kolvek motorove vozidlo na minimalne 5r ..a hned by si mnohi rozmysleli ako budu jazdit...
napr ides si ..rovinkavidis pomaly na 3km dopredu ...rutis sa dvojnasobne ako tam je ale s prehladom a ze obehnes dve auta...vyhodis smerovku uz v dialke jasne ta vidi a ten debil zo Sale si zmysli ze ide obiehat v cca 80tke dalsieho blba co ide 60....ako toto je pritiahnute za vlasy...alebo ked niekto obieha ked nema prehlad...proste da sa jazdit aj rychlo ale treba mat prehlad a vediet to..
pokial ide o mna radsej ist pomaly a sprehladom ale zase nebrzdit premavku a robit na ceste zmatok
ked su BA ti najarogantnejsi, tak pri TT a DS sa pravidelne vsetci chytavaju za hlavy ze preboha kto im mohol vydat vodicak???
@7 ..inak sedlak je vies kto
Aj tak v BA je vacsina vychoniarov
A to je jedno,ked je vodic debil,tak je jedno aku ma SPZ...
ak si to vsetko zoberiete z globalneho hladiska, tak zistite, ze je jedno odkial kto je a aku ma ecv (spz), ide skor o to, ze kto ako jazdi, ci na to vobec ma. a aj ked na to ma, poruzuje predpisy, lebo si mysli, ze je to ok, a nejaka pokuta ho nerozhadze. a to su hlavne ti bohatsi na rychlych autach... to znamena najma z vacsich miest. aj KE, aj ZA, BB, TT,TN, PO, a aj bratislava...
blava ma tu smolu, a mozno ani nie smolu, ze je hlavne mesto, sustreduje sa tu vacsina priemyslu a hlavne tu su skoro vsetky sidla velkych firiem... takze je to najvaci pocet bohatych ludi, a aj majitelov rychlych aut.
to je jedna vec, ti co sa premavaju na bavorakoch a inych drahych autach. a potom je tu druha vec, a to su bezohladni vodici....
ti si chcu asi nieco dokazat, letia na nejakej oktavii a myslia si ze im patri cela dialnica....
a zasa je to tak, ze je ich najviac z BA, kedze ako som pisal, je tu najviac firiem a aj sluzobnych aut... tu sa moze spomenut na obhajobu bratislavcanov, ze v tych autach sedia aj prisilci... ale za to si mozu trosku aj oni, kedze za take prachy ake dokaze robit vychodniar, ci zvolencan, by blavak nerobil.... smola je, ze blavaci si neuvedomuju, aj to, ze prisilci sa musia viacej obracat, aby zarobili, kedze nebyvaju vo vlasstnom, ci u rodicov, a tym padom zacinaju byt niektori velmi sikovni, a vytlacaju blavakov s postov vo formach...
je to cele domotane, ale zhruba to tak je.
takze je uplne jedno, ci ten trtko za volantom je blavak, kosican, ci bystrican... je jedno aku ma spz, skoda len , ze takito vodici su bezohladni a zapricinuju nehody....
tak to ja môžem teraz vyhlásiť že autá s mimobratislavskou špzkou nevedia jazdiť po meste... a môžem to podložiť rovnakými dôkazmi ako ty túto tvoju chujovinu... raz mi urobil jeden nervy (a nebolo to v skutočnosti len raz a nebol len jeden) tak ich teraz všetkých nenávidím
za prvé v každom okrese sú pseudomafiánkovia na veľkých autách, ktorí jazdia tak isto ako ,,tí tvoji nedisciplínovaní blaváci".
za druhé, po slovensku lietajú predovšetkým mimobratislavskí bratislavčania cestujúci do a zo svojich domovov na strednom a východnom slovensku, teda ak nadávaš im, nadávaš aj sám sebe nech si odkiaľkoľvek
no a za tretie, vzhľadom na to že áut s BA špz je najviac a aj najviac rýchlych áut nosí u nás túto značku, dá sa očakávať že občas nejaké prirýchle zbadáš...
smrť škatuľkovaniu!
k veci... Mna doma práve najviac serú ludia z mojho vlastného mesta (TT) lebo dobre vedia čo v TT ako funguje, poznajú tie situácie a aj tak sú arogantní kokoti ktorí na to uplne serú. Vidím to každý jeden den. A naopak mi nevadia cezpoľný, ktorý nevedia kam majú odbočiť, čo spravit...pri nich som vždy tolerantný, aj ked niekedy je to ťažké . A iná kategoria sú tí, čo si myslia že cesta bola postavená pre nich, no ale to nieje výsadou BA, pretože debilita kvitne v každom kúte našej republiky.
DUFAM ZE TO BOLO NA AUTORA MYSLENE
Problem je v tom ze ked vidim pred sebou auto s BA znackou musim byt o 200% opatrnejsi ako kebyze ide nejaky domorodec z nejakej menjsej dediny
a blavaci co sa tu ozyvaju, je od Vas pekne ze sa branite, ale dajte si ruku na srdce a povedzte ze sa nepozerate na ostatnych z hora? kazdy to robi, aj ja to robim priznavam sa, tak mi tu nehovorte ze ste uuplne bez chyby
- ano da sa rychlo a bezpecne jazdit....ale u nas chodite vela krat rychlo a nebezpecne...a pritom tu nejde len o vas zivot ale ked nahodou narazite s autom kde sa vezie rodinka s 2 detmi vzadu....tak potom co.....ale inak nechcel som urazit nikoho..nemyslel som vsetkych Bratislavcanov....samozrejme su vynimky....
ale myslim, ze kazdy si tu uz povedal co si myslim, zrucnost nerobi SPZtka (aj ked v trencine su vseobecne zname ilavacke auta, ale tak.. kazdy ma svoje
Hlavne by ste sa mali zamyslieť nad tým vaším škatulkovaním...
nejedna sa o vodicov ale o BA evc
@10 - Načo do riti by išiel Bratislavčan do Košíc?? (ak by niekto nepochopil - myslené ironicky lebo táto poznámka mi prišla byť vrcholne odveci...