Ahojte, zaujímalo ma či máte niekto nejaké nápady na aktivity ktoré by som mohla robiť s korešpondantkou z francúzska ktorá dnes príde ku mne domov na týždeň....niečo zaujímavé?
toho je veľa, ale skor by som sa zameral na slovensko..podľa fin. sitácie..ale určite by som s ňou pochodil slovensko, od tatier, kras, raj, hlavné mesto, východ, nech vidí, spozná aby mala na čo spomínať.. aby keď príde home, tak aby vedela o slovensku niečo porozprávať zaujímavosti a tak..rozne tradície a podobne..na to by som sa zameral
jednoznačne prírodu a kultúru (nič s tatralandiou) lebo to maju i vo francuzku a u nas by to vyznelo ako nejaký minipark za ktorý si navyše zaplatime viac. Zameraj sa na prirodu, (tatry, hory, lúky) a jedlá. Ukaž jej košice a prešov, bardejov a Blavu.
@poke my ideme do Tatier aj na východoslovenské hrady aj do Košíc zo školy, takže to mám vybavené mňa trápi len ten voľný čas, ked jej budem mat každý deň po školskom programe vymyslieť niečo ja
hry, ktoré my nemáme A nauč ju uvariť bryndzové halušky alebo také niečo Ak máte blízko, vezmi ju na salaš A ukáž jej to, čo francúzi nemajú Napríklad jej nalej kofolu! A zahrajte sa rôzne obyčajné hry, vo francúzštine.... alebo slovenčine! Zaspievajte si karaoke, kuknite filmy, niečo ťa napadne Pokecajte, ukáž jej našich spevákov a hercov... predstav jej to, čo sa ti na slovensku najviac páči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.tarzania.sk/...
tak potom mlatenie sa vankusmi v spodaroch jedine