Aku dobrú knihu ste čítali naposledy?Aký dobrý film ste videli naposledy?
pre mňa za mňa nech aj za celý život,potrebujem nejakú inspirejšn,keďže asi tretí krát za sebou už pozerám Desperately seeking Susan (stary film s Madonnou,odporúčam)
obrázky z chatrče,osamelosť prvočísiel,stepný vlk, zbierka básni od hesseho,inak sa vraciam k silanovi a exupérymu,toto mám teraz na nočnom stolíku aktuálne,čo sa filmov týka z novších sa mi páčila Terapia láskou.a z tých "mojich"odporúčam Into the wild,Falling in love, Misiu,Okno naproti,asi to skôr závisí od toho,aký chceš žáner.
@antizajkousko ako väčšie psycho ako human centipede som ešte nevidela a to som sa ešte neodvážila ma dvojku ako film to neni zlý, žánrom to ma byť vraj horor aj keď mi to tak nepríde ale psycho to je riadne
@natyfuckingo dobre vedieť už aj stahujem dvojku ako mne ten film nepríde ani taký strasidelny či čo len taký psycho proste a nereálny si neviem predstaviť žeby niekto spojil ľudí v reali ... To by musel byť riadny psychopat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ben X sa mi páčil a momentálne čítam Hobbita, čo považujem za dosť dobrú knihu
a kniha, na kt. je to založené
ja zháňam momentálne Bedárov ale nikde v BA ich nemajú,teda tak mi aspoň povedal pekný predavač v Eurovei
a kniha... Dejiny filozofického a právneho myslenia
a kniha strážca času
asi aj ja pôjdem,podľa popisu čo som čítala,by ma to bavilo;-D
Henry Miller- Sexus. BOŽSKÁ kniha.
film » www.csfd.cz/film/188294-taj...
kniha "Th Perks of Being a Wallflower"
a posledne film There Will Be Blood
podľa mňa jednotka bola ešte horšia, aj keď dvojka bola strašne psycho a žalúdok sa mi zdvíhal z toho muža.
neviem, nejak som možno bola po tej jednotke predpripravená, alebo čo, ale fakt sa mi zdala horšia
nie že psycho - nechutný je.
nereálny.. no to prvé by možno ešte ako tak reálne bolo, ale to druhé určite nie.
inak, kľudne pretáčaj, zaujímavé to začína byť až po približne trištvrte hodine.
a nechutné scény tam teda sú, ale až po spomínanej trištvrte hodine
a najedz sa pred tým!
Film: Vivre sa vie
Film-Strach a hnus v Las Vegas
p.s. pekný predavač v Eurovei? poviem kolegovi
film: asi Moulin Rouge??