teraz hlavne skupinu mojho kamosa ktory mi stale posiela piesne co spievaju a asi budu spolupracovat s mojou rečou juuj budu slavny a ja ich poznám heh
potom paramore to naj co moze byt,techno,trance,dnb,psytrance
to čo sa mi páči... zväčša žánrovo trance, house, hardstyle, dance, elektro... ale aj nohavicu, kryla, čechomor... francúzsky hip hop (lebo nerozumiem ani slovo )...
Linkin Park, Lostprophets, Three Days Grace, Fall Out Boy, A7X, Billy Talent, Breaking Benjamin, Evanescence, Good Charlotte, Nickelback, One Republic, Panic! at the Disco, Poets of the Fall, Secondhand Serenade, Seether, Simple Plan, Sum 41, Red Jumpsuit Apparatus
Sepultura, Slayer, Metallica, Six Feet Under, Cannibal Corpse, Pantera, Megadeth, System Of A Down, Morbid Angel, Soulfly, Motorhead, KoЯn, Machine Head, Death, Exodus, Guns N' Roses, Within Temptation a ešte dačo by sa dašlo
sps, jaxi taxi, slobodna europa, ht,zona a,exploited,sex pistols,konflikt,punkreas,davova psychoza,horkyze slize, nickelbak,plain white ts,ac dc ,kabat , linkin park,
THE KOOKS, The Wombats, The Hives, The Strokes, Arctic monkeys a keď mám takú "úchylnú" náladu, tak rôzne staré hity z 80 rokov, alebo potom 50-60 roky, ako Judy Garland, alebo Little Peggy March..
je strasne vela skvelych kapiel ktore tu nebudem pista bo toho fakt vela .. ale zo zanrov : ROCK ROCK ROCK hlavne HARD ROCK... METAL hlavne HEAVY METAL...PUNK ale len kvalitny ....REGGAE....JAZZ...BLUES ..atd atd...... moje srdcovecky su take brutal strare rockove pesnicky
oprava : je strasne vela skvelych kapiel ktore tu nebudem pisat bo toho fakt vela .. ale zo zanrov : ROCK ROCK ROCK hlavne HARD ROCK... METAL hlavne HEAVY METAL...PUNK ale len kvalitny ....REGGAE....JAZZ...BLUES ..atd atd...... moje srdcovecky su take brutal stare rockove pesnicky
no tak ja pocuvam: Mauro Picotto, PVD, Armin van Buren a este vela toho, cize ak to je dobre Techno,alebo Trance,House.. atd... tak je to super.. ale pocuvam aj daniela landu, a vypocujem si aj depeche mode...
no by bolo na dlho ale na prvom mieste je slipknot , metallica-bol som na koncerte ako aj na machine head, disturbed, nightwish, SOAD, korn........pocuvam v hudbu v ktorej je umenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
potom paramore to naj co moze byt,techno,trance,dnb,psytrance
a aby sme nezabudli lasku moju HARDSTYLE
»»»Nirvana
»»»Led Zeppelin
»»»Simple Plan
»»»Metallica
»»»Deep Purple
»»»Pearl Jam
»»»Eddie Vedder
»»»Guns'n'Roses
»»»Green Day
»»»Seether
»»»Three Days Grace
»»»Horkyze Slize
»»»Blink182
»»»Coldplay
»»»Leona Lewis
»»»Sick Puppies
»»»Good Charlotte
»»»Johnny Cash
»»»Sum41
skopirovane z profilu
<a href="
<a href="
<a href="
<a href="
<a href="
<a href="
<a href="
<a href=" » www.myspace.com/mdorchestra&quo... target="_blank">Seba... </a>
Arch Enemy
Dark Tranquility
Dimmu Borgir
Hypocrisy
System of a Down
The Rasmus
Evanescence
Apocalyptica
tak ešte raz:
Jesper Kyd
» www.jesperkyd.com
Mark Morgan
Hans Zimmer
Bear McReary
E-Nomine
Cirque du Soleil
Diablo Swing Orchestra
Emilie Autumn
Seba
» www.myspace.com/mdorchestra...
Arch Enemy
Dark Tranquility
Dimmu Borgir
Hypocrisy
System of a Down
The Rasmus
Evanescence
Apocalyptica
Nirvana!!
Bad religion!
Metallica
Pearl jam
Three days grace
Aerosmith
...
hanbim sa to aj h16 si nekedy pustim
hellyeah, mam podpis Amon Amarthu!
chris cornell,audioslave,soundgarden,rage against the machine,30 seconds to mars,pearl jam,temple of the dog,nine inch nails,the white stripes,.....
potom napr. reegae,punk,techno,house aj pop niekedy dnb rnb a vsetkoo.......