Do cca 10 rokov cielene ziadnu (síce Šmoulové som mal kazetu ), potom chvíľu vselijaku (nahrával som si na kazety veci z radiohitparad, čo sa mi páčili), potom od 12tich The Offspring a trochu ineho punku a aj rock a metal trošku. Na začiatku strednej boli Offspring este stále top pre mňa, potom chvíľu Nirvanu, potom Metallicu, potom My dying bride a Anathemu, a potom Dream Theater.
Akože okolo toho aj inú hudbu (v tých dobách najmä metal), ale vtedy to fakt bolo také, že som počúval jednu kapelu vo veľkom
Potom neskôr sa to kapelami a aj zanrovo značne rozsirilo
ja tiez do 10 rokov cielene nic, obcas beethovena som si pustal co mala manka.. a potom punk, neskor thrash metal potom deathmetal a potom to slo do progressive/art rocku.. a potom v dospelosti som to rozsiril od folkloru (slovensky, balkansky, arabsky, kubansky..) cez klasiku, jazz, blues, az po neviem co vsecko
Na základke som počúval najviac Iné Kafé a Limp Bizkit, potom neskôr System of a Down a počas strednej už všeličo takmer, hlavne kapela Kaiser Chiefs sa mi zapáčila.
od malička u mňa prevažuje artificiálna hudba, odjakživa milujem Verdiho, Mozarta, Monteveddiho, Pachelbela, Albinoniho, Donizettiho, Telemanna, Bachovcov... ale milujem aj napr. world ci ethno... a momentalne mam v playliste par oblubenych novych veci, ako Celina Sharma, Ben Platt, Dermot Kennedy, Dua Lipa, Sia, Mikolas Josef, Hamzaa... a milujem hudbu z Bollywoodu
Na základnej Thalia, Natalia Oreiro, Jennifer Lopez, Tatu, Britney...a na strednej tvrdšie a emo ako napr. My chemical Romance, Linkin park, Fall Out Boy, Pink, Avril, Simple plan, Nickelback, Horkýže slíže, Ine Kafe
ZŠ: Him, Placebo, Evanescence, Nightwish, No Doubt, The Cardigans..
SŠ: black metal, doom metal.
Ku koncu aj DNB, ale len tote temné ako Noisia a tak..
No do nejakých 13 som to moc neriešila a počúvala som asi nejaký pop. Potom som objavila indie rock, ktorý ma prestal po nejakom čase baviť. Na strednej som počúvala hlavne post-punk, new wave, goth rock, ambient, industrial, dark jazz, veľa elektroniky a experimentálnej hudby. Veľa vecí z toho počúvam dodnes.
No na základke a do nejakých 12 rokov bolo u mňa preferované techno, typu Scooter, Gigi d' Agostino ...no ale zhruba v tých dvanástich, keď bola mánia Tokia Hotel a frčala pieseň Durch Den Monsoon, tak sa mi nejak začal páčiť rock a páči sa mi dodnes, avšak Tokio Hotel nepočúvam a počúvam kvalitnejšie skupiny
@mariquittka to by som bol nepovedal, že tie skupiny ďalej od My Chemical Romance si počúvala ...inak My Chemical som počúval aj ja, aj Linkin, to bola láska..
Všetko najprv slovenský rap a mainstream, neskôr slovenský punk, emo pop punkové klasiky typu GD a Blink 182, potom Metallicu, Nirvanu vo veľkom, Iron Maiden, SOAD, potom som začala objavovať všelijaké subžánre rockovej a punkovej hudby, mala som temnú metalovú fázu, do toho samozrejme rekreačne všetko možné od Beatles cez Shariku po Eminema na strednej som začala vo veľkom trávičkovať a pridalo sa reggae, ska, dub, DnB.. A dodnes okrem emo pop punku, mainstreamu a DnB počúvam asi všetko
@pubertslatinocelny Tiež My Dying Bride som mala najradšej a ešte som mala rada Saturnus, aj Anathemu, 40 watt Sun, DoomVS, Latitudes, Cult of Luna, čo si teraz tak spomeniem.. a ešte z takého toho funeral som mala rada Skepticism ^^
ZS: Zacinal som s The Prodigy, potom sa k tomu pridalo Limp Bizkit alebo nejake dalsie veci ako Guano Apes, atd.
SS: ani neviem ako, ale dostal som sa skor k takym tanecnym veciam typu Brooklyn Bounce a podobne potom neskor to preslo az do nejakeho hardstyle-u (Headhunterz, Brennan Heart, ...). A potom zas zmena niekedy okolo cca 20-tky, od kedy som schopny si vypocut takmer vsetko, ale preferujem metal, rock a pribuzne veci (Metallica, Rammstein, Godsmack, Disturbed, Nirvana,...) a tiez aj nejake elektro - teda presne to neviem zaradit, ale veci ako Emancipator, Gramatik, The Glitch Mob, Joakim Karud, Tony Anderson a mnoho dalsich. Ale nemam problem ani s inou hudbou.
Kazeta smoulove samozrejme nechybala ani u mna doma a pocuval som ako o zivot. Dokonca som mal kazetu Britney Spears, lebo sa mi velmi pacila. Viac menej som pocuval, co sa pocuvalo doma a v aute, cize som o tom zatial nerozhodoval. Inekafe, Nuda, Scorpions, Metallica, U2, Helloween, HIM, Bon Jovi, The Offspring, Horkyze Slize.. sam som si fical na Inekafe a Slizoch.
Potom ked som mal cca 9 rokov a zacal som si sam manazovat pocuvanie hudby, som zacal pocuvat Linkin Park, Limp Bizkit, Marilyna Mansona, Desmod ked mali Derylov Svet, The Rasmus, Evanescence.
Potom okolo trinastich System of A Down, Rammstein, Bloodhound Gang, Coldplay, Daniel Landa. Okolo 15ich som mal silnu powermetal symphony eru a pocuval som Sonata Arctica, Stratovarius, Nightwish, Hammerfall, ale aj Metallicu, Audioslave, Guano Apes, Divokej Bill, Kabat, Tatabojs.. Nastalo grungeove obdobie: Nirvana, Pearl Jam, Alice In Chains, obcas Soundgarden, Rage Against The Machine, Vypsana Fixa. Potom som tak trosku alternativnel a pocuval som vo velkom Muse, Radiohead, ale aj Deftones, Serj Tankian, RHCP, Prodigy, Chiki liki tu-a.. Vacsinu pocuvam dodnes, okrem smoulov, Britney a Desmodu of course.
na zakladnej som bola celkom ovplyvnovana ludmi so zlym vkusom a pocuvala som radiove sracky obcas nejaka ta avril lavigne, evanescence, linkin park,.. ku koncu zakladky som zvykla pocuvat aj soundtracky zo serialov a filmov, tie ma dostali k inej super hudbe a na strednej sa to uz ustalilo a znormalizovalo a odvtedy pocuvam stale to iste
uplne prvy bol James Blunt a Robbie Williams a taketo melancholicke britpopy, a Jemne Melodie kym sme nemali doma internet
a potom si uplne presne pamatam moment, kedy som v 8. rocniku ZS dostala do uschovy niekoho MP3 (neviem preco, mozno som ju mala dat nejakemu spoluziakovi od niekoho) a na skolskej exkurzii som si pustala z nej pesnicky
a objavila som tam Tears Don't Fall a Smells like Teen Spirit a bola som V PICI z toho
no a potom som sa velmi ponorila do objavovania rocku a metalu a mala som uz aj net a vlastny iPad.. co placem, ze mi ho kupili, nikdy by som si nekupila Apple produkt v dospelosti za take hrozne peniaze
no a velmi ma drzal symfonicky metal a Sepultura a vselico
ptm v polovici strednej sa vludilo aj vela popu a radioviek, kedze som chodila do krciem viac jak do skoly, a The National
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Akože okolo toho aj inú hudbu (v tých dobách najmä metal), ale vtedy to fakt bolo také, že som počúval jednu kapelu vo veľkom
Potom neskôr sa to kapelami a aj zanrovo značne rozsirilo
SŠ: black metal, doom metal.
Ku koncu aj DNB, ale len tote temné ako Noisia a tak..
jj, nevyzerám, ale stále to mám celkom rada, len už menej, teraz počúvam, čo príde
SS: ani neviem ako, ale dostal som sa skor k takym tanecnym veciam typu Brooklyn Bounce a podobne potom neskor to preslo az do nejakeho hardstyle-u (Headhunterz, Brennan Heart, ...). A potom zas zmena niekedy okolo cca 20-tky, od kedy som schopny si vypocut takmer vsetko, ale preferujem metal, rock a pribuzne veci (Metallica, Rammstein, Godsmack, Disturbed, Nirvana,...) a tiez aj nejake elektro - teda presne to neviem zaradit, ale veci ako Emancipator, Gramatik, The Glitch Mob, Joakim Karud, Tony Anderson a mnoho dalsich. Ale nemam problem ani s inou hudbou.
Potom ked som mal cca 9 rokov a zacal som si sam manazovat pocuvanie hudby, som zacal pocuvat Linkin Park, Limp Bizkit, Marilyna Mansona, Desmod ked mali Derylov Svet, The Rasmus, Evanescence.
Potom okolo trinastich System of A Down, Rammstein, Bloodhound Gang, Coldplay, Daniel Landa. Okolo 15ich som mal silnu powermetal symphony eru a pocuval som Sonata Arctica, Stratovarius, Nightwish, Hammerfall, ale aj Metallicu, Audioslave, Guano Apes, Divokej Bill, Kabat, Tatabojs.. Nastalo grungeove obdobie: Nirvana, Pearl Jam, Alice In Chains, obcas Soundgarden, Rage Against The Machine, Vypsana Fixa. Potom som tak trosku alternativnel a pocuval som vo velkom Muse, Radiohead, ale aj Deftones, Serj Tankian, RHCP, Prodigy, Chiki liki tu-a.. Vacsinu pocuvam dodnes, okrem smoulov, Britney a Desmodu of course.
a potom si uplne presne pamatam moment, kedy som v 8. rocniku ZS dostala do uschovy niekoho MP3 (neviem preco, mozno som ju mala dat nejakemu spoluziakovi od niekoho) a na skolskej exkurzii som si pustala z nej pesnicky
a objavila som tam Tears Don't Fall a Smells like Teen Spirit a bola som V PICI z toho
no a potom som sa velmi ponorila do objavovania rocku a metalu a mala som uz aj net a vlastny iPad.. co placem, ze mi ho kupili, nikdy by som si nekupila Apple produkt v dospelosti za take hrozne peniaze
no a velmi ma drzal symfonicky metal a Sepultura a vselico
ptm v polovici strednej sa vludilo aj vela popu a radioviek, kedze som chodila do krciem viac jak do skoly, a The National