úvod do účtovníctva (zúfalý smiech) potom ma čaká Jak číst film a Dejiny filmu a ešte neviem čo a keď sa niekedy dostanem k beletrii tak sa chystám na Palahniuka a stále som nedočítala If you liked school, you will love work od Irvine Welsha
@iwushica no podľa toho, čo o koňoch chceš. či nejakú odbornú literatúru, alebo nejaké plácačky.... toto je skôr také rozprávanie Montyho životného príbehu, kde sa tak pomedzi tie príbehy spomína aj to, ako s koňmi pracuje....
normálnu knihu som nečítal dlhom, možno 5-6 rokov dozadu. rád čítam e-knihy (od psychológie až po ekonomiku, reklamu, účtovníctvo, ...). proste to čo ma zaujíma a čo by sa mi mohlo zísť niekedy v budúcnosti.
@crashhp Strateny symbol som citala, je to dobra kniha, ale v niektorych miestach sa cez nu treba prehryzt
ja momentalne citam Piliere zeme od Kena Folletta, na zozname dalej mam S. Hawkinga, trilogiu Sabriel - Lirael - Abhorsenka, Kroniky Prydainu, takmer kompletku od Jenny Nowak, Alighieriho Bozsku komediu, Dialogy od Giordana Bruna.... och boze, ludia, uz mi zakazte nakupovat knihy
@thiness volalo sa to Vincent van Gogh: Ženy v jeho živote stala ma len 3€ v knihkupectve a nebola to vôbec zlá kniha pred tým som čítala tiež o ňom, ale bola to prifarbená realita spracovaná do príbehu Žízeň po životě od Irvinga Stonea
Už mi chýba len pár strán do dočítania Harry Potter and the Chamber of Secrets ... a možno na vianoce dostanem z jazykovky na požičanou Twilight po anglicky...
na jednu z kníh budúceho roku sa teším - Inheritance od Christophera Paoliniho... už len kúpiť prvé dve a poslednú a je to ... ale mám mnoho kníh, ktoré by som chcel čítať, len mať tak trošku viacej času ...
á napríklad budešš mať rozhľad, budeš vzdalenejší, môžeš sa dozvedieť čosi, čo ťa zaskočí, resp. o čom si ani netušil, v každom prípade budeš o niečo múdrejší... a ked sa do toho deja fakt vžiješ.. tak máš aj jedinečný zážitok to len tak napríklad..to ma napadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
a Harry Potter a Fénixov rád ( už zase )
A ešte ma čaká Molekulární biologie I,II,III :/
Ja inak momentálne čítam Mefista od Klausa Manna.
ja momentálne čítam Tomáš Kulka - Umení a kýč a ak mi zostane čas na svoje vlastné čítanie, tak Monty Roberts - Muž, který naslouchá koním.
Shaun Huston - obete
teraz čítam Dcéra dymu a kosti od Laini Taylorovej
Tom Segev - Simon Wiesenthal
len musím zase niekam cestovať, aby som ju aj dočítala
ale srsly: Romeo, Julie a tma
Viktor E. Frankl
ja momentalne citam Piliere zeme od Kena Folletta, na zozname dalej mam S. Hawkinga, trilogiu Sabriel - Lirael - Abhorsenka, Kroniky Prydainu, takmer kompletku od Jenny Nowak, Alighieriho Bozsku komediu, Dialogy od Giordana Bruna.... och boze, ludia, uz mi zakazte nakupovat knihy
Ale to bolo začaté čisto zo zúfalstva, konečne mi kamarátka požičala Zvonára u Matky Božej.
Paul Lester - Split Personality: The Story of Pink
Ján Lisý a kolektív - EKONÓMIA
na jednu z kníh budúceho roku sa teším - Inheritance od Christophera Paoliniho... už len kúpiť prvé dve a poslednú a je to ... ale mám mnoho kníh, ktoré by som chcel čítať, len mať tak trošku viacej času ...
ale práve teraz nemám nič rozčítané
a je/bola tá mucholapka dobrá? opatí sa mi začať čítať?
v prvom rade - výhodu ked už
á napríklad budešš mať rozhľad, budeš vzdalenejší, môžeš sa dozvedieť čosi, čo ťa zaskočí, resp. o čom si ani netušil, v každom prípade budeš o niečo múdrejší... a ked sa do toho deja fakt vžiješ.. tak máš aj jedinečný zážitok to len tak napríklad..to ma napadlo