Baudelaire- Báseň o hašiši ; Bukowski- Kam zmizela ta roztomilá, rozesmátá holka v květovaných šatech; Lewis Carroll: Alenka v kraji divů a za zrcadlem
vrelo odporúčam, najlepšia kniha s drogovou tématikou, na štýl jebania pre drogy, zo života znásilňovania a tak podobne, autorka sa v knihe s ničím neserie.
Haruki Marakami - Kafka na pobreží.. zložitá kniha, už od júla ju čítam ale aj to je pravda že nemám v lete moc čas na čítanie.. večer prídem domov mŕtva a cez den nie som doma..
Čítam Tajomstvo príťažlivosti sŕdc, kde som sa mala podľa baby, ktorá mi to odporučila dozvedieť strašne veľa zaujímavých vecí a vzťahoch, láske a vyžarovaní... prečítala som polovicu knihy a miestami mám pocit, že by som autora najradšej doplnila, lebo tam udáva skrslené názory ako úplne objektívne ale dočítam to do konca... možno to bude mať aspoň dobrý záver
@bordelaux Hlavu XXII som začala čítať aj ja, ale po dvoch kapitolách som to vzdala.. Absolútne ma to nebavilo.. Je to ďalej v knihe lepšie, alebo skôr podobné tým prvým dvom kapitolám?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
joseph heller - gold nad zlato
mario puzo - krstny otec
michail bulgakov - majster a margareta
Heinz Rieder - Mária Terézie (životopis)
Waris Dirie - Púštny kvet (biografický román)
Francois Saganová - Dobrý deň, smútok (nádhera)
Hynes- Z blata do kaluže
Marija Jurič Zagorka- Plamene inkvizície
Beckett- Čakanie na Godota
baví ma ale ide mi to desne pomaly...
striedam podľa chuti
Richard Bach - Iluze
a nedávno som dočítala Sandmana od Neila Gaimana a Zatratený od Beccy Fitzpatrickovej a tá sa mi teda vééééééľmi páčila
trénujem nemčinu, aby som nezabudla do školy
ja čítam Philip Pullman- temné hmoty
vrelo odporúčam, najlepšia kniha s drogovou tématikou, na štýl jebania pre drogy, zo života znásilňovania a tak podobne, autorka sa v knihe s ničím neserie.
@27 ja som zatrateného dočítala pred týždnom a bolo to úžasné
ale som prekvapená koľko ľudí tu čítalo to, čo ja a koľko ľudí číta to, čo som začala a zatiaľ nedokončila
@misicka606 Zlodejka kníh je jedna z najlepších kníh, aké som čítala, ak nie rovno najlepšia.
Literatúra -Martina Smiešková,
Meno vetra -Patrick Rothfuss,
Kauza viera- Lee Strobel,
Arabský svet iná planéta? -Emíre Khidayer
Mág životopis Paula Coelha -Fernando Morais
la bas - huysmans
pokračovanie stokerovho drakulu
mieville - un lun dun, abramelinovu mágiu
mám ich rozčítaných na desiatky, lebo som nedočkavá a potrebujem ich meniť, podľa momentálnej nálady, občas sa vrátim k tej ktorej aj po roku a viac.
M. Jackson - Moonwalk
J. Vitale - Kľúč
stare dobre Memento
a chystám sa na: Ditte a Giovanni Bandini - Kniha upírov
Maxim E. Matkin - Mexická Vlna
Robin Cook - Kríza
J. Červenák - Kámen a Krev
Skazenosť "nástrojov božích" krása...
Dominik Dán - Mucholapka
a už dlhšie mám rozčítaný lexikón svetových dejín
Potom ešte poviedky od Bradburyho, dˇalej takú o fyzike - že Molekuly, a občas kedˇ mám chuť, tak Prevértove básne
--> » www.gorila.sk/t/home.php?ref_...