Ja osobne som prečítal viac ako 30x Červený a čierny a viac ako 20x Mastičkára a viac ako 10x Casanovu a jeho pamäti - podelte sa so mnou o vaše preferované knihy prosím
taku velku rozpravkovu knihu s disney rozpravkami. asi 10x. potom nejaku encyklopediu o podmorskom svete asi 20x ked som bol maly, rozpravky o dinosauroch na dobru noc tiez asi 10x. a viac sa mi rozmyslat nechce
viackrát som čítala HP, Kam zmizla Aljaška, Grimmovcov, Alicu v krajine zázrakov, Malého Princa..toto mi zatiaľ napadlo inak radšej ich nečítam viackrát po sebe, len si skôr vyberiem obľúbenú pasáž..
Let 627 od Andrzeja Szczipiorskeho (nie som si istá, či som meno napísala správne).. neviem, koľkokrát, ale je to srdcová záležitosť, obľúbila som si tú knihu ešte ako dieťa a dodnes, keď mi je smutno, ju s nostalgiou čítam.. a Mastičkára chválim, tiež skvelé dielo
Twilight Ságu niekoľko krát (vrátane piatej nedopísanej časti a novely k tomu Krátky druhý život Bree Tannerovej)
A potom všetky poviedky a poéziu od Poeho
Viac pozerám filmy dokola ako keby som mala čítať knihy Ale dúfam že to už pôjde naopak!
anny zo zeleného domu, HP všetky (HP5 najviac... minimalne 20x ako , strážcov času (TAK NESKUTOČNE NEDOCENENA KNIHA!) celu trilogiu...
tie knihy mam rpečítané až nezdravo veľa krát
no ja mam tendenciu čítať dobré knihy viac krát lebo nedokážem zniesť že už skončila
tiež sa pridávam k HP.. veľa veľa veľa krát a potom neviem, asi všetky knihy Anna zo Zeleného domu som čítala viackrát.. a Twilight (ale neviem, či je bezpečné sa tu s tým priznávať
Akoze, mozno ked som bola mensia by sa nasli dake, nazvy uz neviem, ale viac ako 4krat som 1 knihu necitala a dufam ze nikdy nebudem musiet . nechapem ako moze dakto 1 knihu citat 20krat teda chapem, ked ma ten clovek uz napr. 70 rokov, tak to si v kazdej dekade zivota precita raz, ale takto nie
Scar Tissue 4x, Heavier than Heaven a Hlavu XXII 3x a 2x My deti zo stanice ZOO a Kto chytá v žite v slovenčine aj angličtine... tie svoje detské som vraj poznala naspamäť a dopĺňala som vety
a chcem dať znova maratón Pottera, ale nemám knihy okrem sedmičky ... asi to budem čítať až svojim deťom
každý okamih je vesmír ... myslím že 2 alebo 3 x ... to je na moje pomery dosť a keď už si idem niečo prečítať druhý krát tak to už musí byť niečo čo ma fakt nadchlo hh
Mnohokrát som čítala všetky tri diely Anny zo Zeleného domu, no nie tak prehnane veľa. Možno tri alebo štyrikrát.
A inak si nespomínam, že by som mala potrebu niečo čítať stokrát. I keď sa mi tá kniha veľmi páčila. Samozrejme, ak mám chuť čítať knihu takého gusta, začnem ju čítať znova, ale nie že celý život budem čítať štyri knihy dokola.
Harryho Pottera. Prečétala som ho už toľkokrát, že keď mi niekto prečíta nejakú vetu z knihy tak viem s pravdepodobnosoťu 90% zaradiť, z akej knihy to je a kto to povedal
najviac som prečítala tú istú knihu 2x a boli to:
Lolita (Nabokov)
Nebo nepozná obľúbencov (Remarque)
Jana Eyerová (Charlotte Bronteova)
Dlouhý pochod (Stenpehn King)
Malý princ - raz v slovenčine, raz vo francúzštine
a ešte určite nejaký HP
Janu Eyerovú som čítala 2x pretože prvý krát som bola moc malá na to aby som z toho niečo mala a tak som to nečítala poriadne
jednoznačne najviac krát som prečítala Janu Eyrovú nie je to 30 ale do 10 x by som povedala že hej, potom samozrejme Annu zo zeleného domu všetky časti jedine prvú mám doma tak tú najviac ale tiež neviem kedy kolko, potom Kto chytá v žite to je pre mňa tiež srdcová knižka najzaujímavejšia knižka zo strednej školy
a samozrejme sériu kníh HP
leporelo o krtkovi ale tam nebol žiaden text, tak sa to asi neráta :/ ... keď som bola menšia, dookola som čítala všetkých Dahlov, čo vyšli v Slovenčine a jeho som milovala najviac na svete. harryhho pottera, všetky tri krát. a samozrejme O dievčatku, ktoré išlo hľadať rozprávku, to som bola schopná prečítať 7 krát za týždeň, rovnako ako malého princa... Ako sa tak na to pozerám, keď som mala osem čítala som dvadsať krát viac ako teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
plamene inkvizície 18 krát, rovnako aj gričskú čaroejnicu
a potom krásna katrine, mariane asi 10 krát
A potom všetky poviedky a poéziu od Poeho
Viac pozerám filmy dokola ako keby som mala čítať knihy Ale dúfam že to už pôjde naopak!
najviac som prečítal knihu 2x a to nielen preto, že sa mi pačila, ale istým spôsobom som ju nepochopil ...ale tak film je zas o inom
ziadnu co by sm si spomenula.
max tak maly princ, aj to preto, ze raz v slovencine, druhy v anglictine a treti vo francuzstine
tie knihy mam rpečítané až nezdravo veľa krát
no ja mam tendenciu čítať dobré knihy viac krát lebo nedokážem zniesť že už skončila
HP 1-6 2krat
a chcem dať znova maratón Pottera, ale nemám knihy okrem sedmičky ... asi to budem čítať až svojim deťom
A inak si nespomínam, že by som mala potrebu niečo čítať stokrát. I keď sa mi tá kniha veľmi páčila. Samozrejme, ak mám chuť čítať knihu takého gusta, začnem ju čítať znova, ale nie že celý život budem čítať štyri knihy dokola.
Lolita (Nabokov)
Nebo nepozná obľúbencov (Remarque)
Jana Eyerová (Charlotte Bronteova)
Dlouhý pochod (Stenpehn King)
Malý princ - raz v slovenčine, raz vo francúzštine
a ešte určite nejaký HP
Janu Eyerovú som čítala 2x pretože prvý krát som bola moc malá na to aby som z toho niečo mala a tak som to nečítala poriadne
ale nebola to rekordná kniha, Do polčasu 0:1, Kalleho Blomkvista, a niektoré ďalšie som prečítal približne miliónkrát
a samozrejme sériu kníh HP