z maminej slovensku...z tejto strany tu vsetci ziju uz XY rokov...a z otcovej cesku ale tam sa mohlo este vselico premliet...vela rodin mam z ameriky a podobne...nwm takto
tieto rozdiely medzi ludmi robia len debili. vsetci sme ludia. vznikli sme na jednej planete vsetcicv afrike. a germani, slovania... vsetko je to jedna rasa a to europoidna.
ja mam cesku a slovensku krv spolu zmiesanu, lebo moja mamina mala otca zo slovenska a jej mamina sa narodila v cesku a ja som preto zmiesany a este som scasti z vychodneho slovenska ...no je to cele akesi pomiesane ...a mojej starkej brat emigroval do USA do statu ohio takze aj tam mam rodinu ale nepoznam ju ani oni mna...a mojho ocina jeden poznal a bol to Američan slovenskeho pôvodu a na ZÁVER...len pre vasu informaciu : spevak jason mraz je tiez slovenskeho povodu jeho dedko emigroval v roku 1912 ( tak nejak to bolo ) do USA tak preto sa vola Mraz a aj hokejista paul stastny je povodom slovak ale to asi viete
myslím že ešte stále existujú niektoré čisté rasy. niet najmenších pochýb, že ešte stále existujú čisté nepoškvrnené rasy či národy. keď už žiadny iný, tak židia určite. kľudne môžu existovať tiež čistí cigáni, laponci, japonci, amerindiáni, indovia, aborigénci, tibeťania, číňania, filipínci a mnoho ďalších. ťažko to dokázať, ale je šanca že existujú aj pôvodní slováci
@58 nas druh ma asi 100 000 rokov, od tej doby sa rozsiril po celom svete, putoval, premiestnoval sa, miesal sa....myslis, ze je mozne, aby existoval "cisty", ako to ty nazyvas, clovek? a keby to aj nejakou neuveritelnou nahodou bolo mozne, myslis, ze to je mozne na slovensku, kde sa prestriedalo tolko narodov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ale inak B+
ale inak červenú, skupina A+
zmutovanu
tekutu
ale inak cervenu nula negativ
ty nám to garantuješ?
myslím že ešte stále existujú niektoré čisté rasy. niet najmenších pochýb, že ešte stále existujú čisté nepoškvrnené rasy či národy. keď už žiadny iný, tak židia určite. kľudne môžu existovať tiež čistí cigáni, laponci, japonci, amerindiáni, indovia, aborigénci, tibeťania, číňania, filipínci a mnoho ďalších. ťažko to dokázať, ale je šanca že existujú aj pôvodní slováci