Ale vlastne včera som tam sedela tak aspoň 12 a pol, ale aj s dlhou obedňajšou prestávkou a po tých ôsmych som už nerobila, len som tam sedela ako morálna podpora tým, čo museli zostať dlhšie a riešili sme nájomnú zmluvu a tak, to sa proste neráta
Ja ked som dlhsie v praci, tak je to len preto, ze chcem a nie preto, ze musim. A najdlhsie to bolo vyse 13 hodin, sme sa s kolegami akosi pozabudli...
12 hodín v otrokárni na výrobu káblov a tá práca bola super, lebo to boli také milé farebné skladačky zlé na tom bolo len to, že som robila so starými zatrpknutými závistlivými ženskými (a to bolo utrpenie)
takže... od 12:00 do 3:00 potom od 10:00 do 4:00 a potom hneď na to 7:00 do 22:00 to bol piatok sobota nedeľa, čašník, v penzióne, kde prebiehalo medzinárodná súťaž v orientačnom behu... od 21:00 v sobotu, som fungovala na tom že ma opili kuchárky a ako laň som behala po 5tich fernetoch a tí zákazníci
včera som bol 14,5, ale momentálne práca sa nedá porovnať s tým, ako som si dával niekedy šestnástky v tlačiarni, kedy som non-stop stál na jednom mieste, naháňal sa za počtom kusov a nejedol a nepil. pritom som mohol, ale ja som blbec v tomto
23 a bolo to v pohode, stahovanie a praca so sadrokartonom. Skoncili sme o siedmej rano a o hodinu som už bol na zrucanine Rothelstein v Heinburgu a po tom všetkom nasledoval sladký tvrdý spánok
najviac asi 17 hodín, ale v prieme je to asi tak cca 14 hodín na nohách tak od štvrtej poobede do rána, obsluhovať, usmievať sa a ignorovať oplzlé poznámky niektorých opitých hostí... mňamka, milujem akcie
2x 16 hodin cez vikend v HP za pocitacom, cez DRT (disaster recovery test) a pohodicka (a super zaplatene) ... (asi som mal byt ticho, ked tu tak citam tie casnicke pozicie a tak, )
12,5h všetky energiťáky čo som si doniesla do chladničky som za ten deň vypila XD už nikdy viac ... práca -asistentka (skôr tá čo robí prácu ktorú nik neche robiť XD)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale nemakala som vkuse
vkuse asi tak 8hodín najviac.
Ale vlastne včera som tam sedela tak aspoň 12 a pol, ale aj s dlhou obedňajšou prestávkou a po tých ôsmych som už nerobila, len som tam sedela ako morálna podpora tým, čo museli zostať dlhšie a riešili sme nájomnú zmluvu a tak, to sa proste neráta