Kabat, cca 40€ stal, mala som ho na sebe presne nula krat (ale je velmi pekny len aziatka na obrazku nepoukazala na to ze sa zapina jedinym dlhym zipsom na chrbte)
No ja som bola dost sklamana, lebo ho v podstate nemozem nosit nikam, kde sa treba vyzliekat. Lebo si ho sice viem rozopnut/zapnut aj sama, ale posobi to velmi komicky a trva do dost dlho, tak sa vselijako nacahovat dozadu, a k tomu si ho musis obliect tak, ze donho vkrocis, lebo je dost uzucky A na tej tete som si to vazne nevsimla!
Taky nadherny presvietny obojok do srdieckom za 4 dolare; s postovnym asi 7. Teraz som ich nasla s postovnym zadarmo za jeden dolar, tak som si dalsie styri kupila len nie priesvitne
Dala som prvu moznost, lebo mi ako prvynapadol strieborny naramok so zirkonmi z ali, ktory je fakt kvalitny a ked ho mam na ruke, kazdy mi ho chvali ake to je nadherne a fakt sa tesim ze ho mam aj ked to som si kupila 'len tak' a stal cca 7€ potom mi ale napadlo ze som si kupovala cez amazon externu nabijacku 12mAh za 19 libier (zo 79)
Kúpila som si tam topánky za 25€, na obrázku vyzerali fantasticky, prišli úplne otrasné, nemala som ich na sebe ani raz ... A potom povedzme že masážny prístroj som si odtiaľ objednala za super cenu a super dobrý
Ja som si objednala take čierne čižmy nad kolena (Brutal krásne) ale neprišli mi tak mi vrátili peniaze odvtedy som už take krásne nikde nevidela .. Ale zase ktovie či ozaj boli take ako uvádzali odvtedy už radšej nič z ebayu ani aliexpresu
Ventil kúrenia na starého medveďa w123 280ce a aj tak mi tečie keď vypnem kúrenie... Bol to nový kus ešte z výroby 30 ročnej garancie dostupnosti náhradných dielov na ten Mercedes tak neviem kde je zrada...
hodzinky za 2 eurá či koľko, rovno 3 kusy som si objednala, lebo sa mi páčili... a nefungujú ani jedny.
!!!!!!!!!!!
na jedných z nich sú namiesto čiarok/hodín pierka a nie je ich 12 ale 14 takže aj keby fungovali tak sú nepoužiteľné proste mám dlhší deň... nie je na škodu samozrejme a už nikdy si nič neobjednám z aliexpressu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale predala som vec za 650€ cez ebay
Realne nejak takto (trosku lepsie, nevedela som sa odfotit ) » birdz.sk/demoniqangel/ob...
A podla internetu takto (ok nebol to aliexpress, pardon » www.dresslily.com/double-layered-...
No ja som bola dost sklamana, lebo ho v podstate nemozem nosit nikam, kde sa treba vyzliekat. Lebo si ho sice viem rozopnut/zapnut aj sama, ale posobi to velmi komicky a trva do dost dlho, tak sa vselijako nacahovat dozadu, a k tomu si ho musis obliect tak, ze donho vkrocis, lebo je dost uzucky A na tej tete som si to vazne nevsimla!
@torpedo08 vidíš tvle... takú možnosť som zabudol dať.. :/
allegro-250e turbo
šaty na stuhu som mala
!!!!!!!!!!!
na jedných z nich sú namiesto čiarok/hodín pierka a nie je ich 12 ale 14 takže aj keby fungovali tak sú nepoužiteľné proste mám dlhší deň... nie je na škodu samozrejme a už nikdy si nič neobjednám z aliexpressu.