Teraz však myslím z hľadiska náplne práce. Čiže sa nemyslí taká, kde dokopy nič nemusíte robiť a je to dobre zaplatené, ale kde tá náplň práce stála za to. Môže to byť aj nejaká stáž alebo dobrovoľná práca.
praca v e-shope z domu, vacsinu dna zahrnovalo hranie sa hier alebo samoucba (programovanie, grafika, IT), obcas vybavenie nejakej objednavky a IT poradenstvo.
Dobrovoľníctvo:
: spoluorganizátor medzinárodného festivalu (ľudia z troch krajín sveta robili niečo, čo malo podľa mňa obrovský význam)
: členstvo v AIESEC (byť obklopený s podobne zmýšľajúcimi ľuďmi bolo fajn)
Platené:
: Henkel (práca na celkom zaujímavom projekte, počas ktorej sa aj niečo priučím)
: brigáda v obchode so zvieratami (bavilo ma to)
: maskot na festivale (bavilo ma to)
robila som v slim salóne a mojou náplňou práce bolo otvoriť dvere, pekne sa usmievať, uložiť tetu do lymfodrenážneho prístroja/popripínaž jej kavitačné hlavice/zapnúť jej vibračnú plošinu a potom sa ísť usadiť na koženú sedačku a tam si čítať a čajíčkovať. za tri eurá na hodinu na ruku a šéfka ma mala rada tak plat vždycky zaokrúhlila na väčšie číslo. len som nemala rada, keď mi prišiel niekto na ultrazvukovú kavitáciu a ja som musela držať päťkilovú hlavicu 45 minút a masírovať s ňou niekomu šunky ale rada by som sa tam vrátila. potom som pracovala ako dobrovolník v zoo, čo som si užívala určite viacej, ale neberiem to ako brigádu keďže som nedostala zaplatené. ale tiež sa asi budúce leto vrátim
bolo to už síce dávnejšie, ale veľmi pekné spomienky mám na stáž v kancelárii NR SR. Bavila ma tá práca tam a hoci som za to neodstávala ani cent, chodila som tam veľmi rada.
ked som robil administratora pre nucem. chodil som hore dole po slovensku, navstivil mesta, kde by som inac asi nikdy nesiel, bolo to zaujimave a bavilo ma to. a plat bol tiez paradny, keby som nemal blby rozvrh, robim to aj toho roku.
6 rokov som každé leto brigádovala ako recepčná/tlmočníčka v hosteli a kecala po anglicky s turistami
niekedy za celý deň neprišiel nik, ale niekedy som behala hore dole a bavilo ma to
V detskom dennom tábore, v Centre voľného času aj ked samozrejme, každá práca má svoje plusy aj mínusy, ale toto ma jednoducho bavilo ( aj ked terajšie deti su drzé a zlé! )
ako sedemnásťročná som pracovala v Panta Rhei a bolo to tak strašne zle platené, že keby ma to nebaví, tak sa to fakt neoplatí. Ale bolo to super, mala som prehľad o novinkách, "best selleroch", klasike, bla bla.
A celkovo, mňa práca za barom baví, komunikácia s ľuďmi a tak..
Brigada v cajovni bola pre mna "the best" po vsetkych otravnych puboch a podobnych veciach kde som obsluhovala, bola cajovna ako raj hnusny zakaznik sa vyskytol fakt len zriedka, priucila som sa co to o cajoch a kolektiv bol tiez super, lebo debil do cajovne robit nepojde asi..teda,to je len moj dohad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
praca v e-shope z domu, vacsinu dna zahrnovalo hranie sa hier alebo samoucba (programovanie, grafika, IT), obcas vybavenie nejakej objednavky a IT poradenstvo.
: spoluorganizátor medzinárodného festivalu (ľudia z troch krajín sveta robili niečo, čo malo podľa mňa obrovský význam)
: členstvo v AIESEC (byť obklopený s podobne zmýšľajúcimi ľuďmi bolo fajn)
Platené:
: Henkel (práca na celkom zaujímavom projekte, počas ktorej sa aj niečo priučím)
: brigáda v obchode so zvieratami (bavilo ma to)
: maskot na festivale (bavilo ma to)
niekedy za celý deň neprišiel nik, ale niekedy som behala hore dole a bavilo ma to
A celkovo, mňa práca za barom baví, komunikácia s ľuďmi a tak..