no z veci ktoré su na nezaplatenie som jednu dostala pred rokom a v januari dostanem dalšiu....
z vecí,ktoré su zaplatitelne by som si toho priala dost ,ale tak ako príklad uvediem jednu dost drahu vecičku ,po ktorej už dlhšie pozerám : nahrdelník z tahitských perál v bielom zlate s briliantmi... naozaj krása....
no.. to si nespomeniem... ale momentalne by to asi boli 4 listky na Sziget festival aj s kempovanim (jeden za 200 eur) do Madarska, kde budu hrat Irons
najdrahsi darcek? moj kon a potom este vela penazi donho vrazenych na ustajnenie, veta atd... to bolo od tatika, od mamy asi snowboard (a to pritom niesme velmi pri peniezoch )
pockat alebo este by som chcel mesiac (tu planetku co obieha okolo zeme) cely pre seba ..taky priestor by mi stacil ked doma sa tlacime 4 v 3 izbovom byte a zda sa mi tu ze je tu malo miesta, hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ale v mojich 14 rokoch to asi nepripadá do úvahy...no čo snaha bola
» www.polyvore.com/cgi/img-thing?....
takyto ruzovy mam
jediná vec čo teraz asi najdrahšiu chcem
Ale z hmotných asi Aston Martin Vanquish alebo vlastni notes. :p
z vecí,ktoré su zaplatitelne by som si toho priala dost ,ale tak ako príklad uvediem jednu dost drahu vecičku ,po ktorej už dlhšie pozerám : nahrdelník z tahitských perál v bielom zlate s briliantmi... naozaj krása....
len tak: notebook (splnené), xbox
takže: kto mi kúpi xbox?
A keď už, tak chcem zadarmo!
A zistil som, ze za peniaze sa to kupit neda.