Akú najväčšiu hmotnú škodu ste spôsobili? Pochváľte sa :)
Čo najdrahšie ste rozjebali, rozbili, roztrieskali, podpálili a podobne? Hmmm ja nič extrémne, asi najväčšiu škodu o ktorej viem keď som na základke rozbil okno ale inak som celkom opatrný. lol.
obrovský kvet spolu s obrovským svietnikom v kvetinárstve supermarkete.. neviem koľko to všetko stálo, ale ten obrovský kvet, ktorý ani neviem načo ho tam mali, aj tak by ho nik nekúpil stál ešte na naše 4500sk A to som len zachytila počas toho ako tam na mňa vrieskala tá teta...
Rozbité balkónové dvere, rozbitá záchodová misa , čelo postele odlomené od ostatnej časti postele... A rozbitý displej na týždňovom notebooku (hodila som ho o zem... nechtiac)...
A ešte odlomené opätky na čižmách, ktoré som si deň pred tým kúpila... (vtedy bolo hrozne veľa ľadu na chodníkoch... chodiť už viem
@pubertslatinocelny Asi si zaopáčil novú, to bola len nejaká taká staršia akustická, navyše to bola hlavne jeho vina, že sa mu to stalo, niekedy ti to vysvetlím podrobne!
@adsy no áno, nechtiac to som letela zo schodov a nie, že by som ho nejako pomaly (počas pádu) položila na zem, ale ja ešte šup ho tam! rovno na kamennú podlahu
rozbila dvere, sklenený stolík, stratila mobil, utopila mobil, pokazila mobil... a každí hovorí,že mne vlastne do rúk nič nedávať, aj ked som nič vážne nikdy nespravila O_o
ja som rozbila len jedno okno na pradedkovom dome... nemohli sme sa s mamou dostat dnu a nechceli sme ho zobudiť tak sme hádzali na izbu babke... dlho nič tak som si zobrala vačší kameň a rinčanie skla zobudilo potrebné množstvo ľudí na to aby nám otvorili... vlastne celý dom a jedného suseda
@adsy ale ten spomenutý pád trval dlhšie, ako moje zvyčajné pády... ale tak... notebook už je opravený aj keď to stálo 150€, ale ten chlapík zo servisu bol handsome
hmmm....keď sme mali ešte takú starú veľkú telku tak som do nej tak trošku omylom strčila a spadla na zem telka v pohode ale v podlahe bola diera jak svet a potom som vyprala 2 mobily zlomila hokejky otvorila dvere tak silno že tresli do stola a tak máme dieru vo dverách
Jááj ešte som aj na základke umývadlo rozjebal XD nejak bolo zle ukotvené a celé sa roztrieskalo, ja som ho len trošku chcel podvihnúť a ukázať to zlé ukotvenie spolužiakovi XD a jééééb xD lol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A ešte odlomené opätky na čižmách, ktoré som si deň pred tým kúpila... (vtedy bolo hrozne veľa ľadu na chodníkoch... chodiť už viem
Toď asi všetko spomenutiahodné
A potom ešte v obchode, som rozbila niekoľko tých veľkých pohárov so zo zaváraninami ale zdrhla som rýchlo preč, tak nič som neplatila