bola som v prešove a bavila som sa s takými "echt" východňármi a jedna baba mi povedala že je neuveriteľné že som zo západu že mňa splodili určite na východe
keď som na základke dva roky po sebe vyhral zber papiera, vždy som bol prvý a medzi prvými troma miestami boli tónové rozdiely ... šťastná škola, keď mala toľko papiera, do školy chodilo 50-70 detí, takže vedeli presne o každom, čo si želal ... tak som dostal poriadne drahú a krásnu šachovnicu, ktorú mám stále na skrinke jááj, super časy... od vtedy som nikdy nebol významne pochválený, a ani nepamätám, kedy to bolo naozaj úprimné...
Že píšem ako staré spisovateľky. "Za druhe sa mi paci ako to pises, je to take take....proste nepodoba sa to na niektore novodobe sracky ktore su teraz vsade, ako keby to pisal niekto kto uz nezije (to mal byt kompliment!) pochopila si ma nie?" Vtedy som bola na seba hrdá.
najvacsiu pokutu som dostal 500 Sk pred styrmi rokmi ked som isiel po pesej zone na bycikli (je tam zakaz) odvtedy ked idem cez pesiu zonu na biku tak fizlom nezastavujem
ked mi po mature profka povedala : teraz ste ukazali čo vo vas je, prekvapili ste..., drzim palce nech sa dostanete na výšku a nech sa darí,,.......to ma jak potešil ..z odbornej za 1, ja!! .a prešli skoro 3 roky a vyška ziadna ...neva ....a oki viem ze tato diskusia je uz staršieho data ale musel asom reagovat D slight_smile:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Hoci niekedy zaťahujem aj tak, podľa mňa
a od mamy: vždy som vedela, že si múdra... (ja viem, trápne ale na to, že mi to nepovedala NIKDY kým som s ňou bývala, si to cením )